Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 9:36 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 4:00 pm 
Elite Member

Mona wrote:
na most viszont

mindenki a tv elé :japáán vs ausztrália MOST

:flame: :angry:
Így kikapni 7 perc alatt......... :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 4:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

oolong wrote:
Mona wrote:
na most viszont

mindenki a tv elé :japáán vs ausztrália MOST

:flame: :angry:
Így kikapni 7 perc alatt......... :cry:

én nem is mondok semmit... itt nálunk tömeges sírás, jajveszékelés és bosszúforralás van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 6:04 pm 
Newbie

Mona wrote:
Amúgy erre vannak a meet-ek. Én úgy tudom hogy a West-endben van rendszeresen "animebuzik-találkozója" és ot szokott tömörülni a visual-szakosztály is. De ezt mások tudják pontosan hogy megy.

A Hörgerkinges pofavizit az mostanra már beszart?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 6:06 pm 
Site Admin

Mona wrote:
(sok szöveg)

konzekvencia: én rontottam el az embereket, hogy gecó módon elkezdtem bombázni a népet Shena Ringo & co-val. :beee:

egyebkent fene tudja, en ma is ugyanugy tudok rajongani egy ujabb kedvencért (jelenleg éppen Vola meg egykét ez-az) mint annak idején a Laruku-Shazna-Luna Sea kombóért. ^^

Fragonard wrote:
Mona wrote:
Amúgy erre vannak a meet-ek. Én úgy tudom hogy a West-endben van rendszeresen "animebuzik-találkozója" és ot szokott tömörülni a visual-szakosztály is. De ezt mások tudják pontosan hogy megy.

A Hörgerkinges pofavizit az mostanra már beszart?

az koltozott at Westendbe (jo idoben tetoterasz, szaridoben lent kajaldarészen)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 6:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:
(sok szöveg)

konzekvencia: én rontottam el az embereket, hogy gecó módon elkezdtem bombázni a népet Shena Ringo & co-val. :beee:

no te is tudod hogy nem így gondoltam.. nélküled még mindig a laruku 2-3 albumát hallgatnám :) sőt lehet hogy mira behülyített volna hide-ra is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 6:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

télleg az miért van hogy egy olyan népség mint a japánok akik iszonyat mennyiségű cigit szívnak el minden este berugnak a céges haverokkal és hithű szamurájok módjára gürcönek felfele a karier buktatóin (akár mint salariman-ek akár mint rock-isteneség) hogyhogy még csak nem is ráncosodnak 60 éves korukig... monnyuk és 60 felett sem láttam nagyon..

bár az is rejtély hogy azok az ismerőseim akik voltak kint nem találkoztak egy mozgássérült vagy (igazán)vén emberrel sem...

ez egy talány

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 7:33 pm 
Forum Fanatic

Állítólag a baromi egészséges táplálkozás miatt, de nem biztos. (sok hal és rizs)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 9:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Állítólag a baromi egészséges táplálkozás miatt, de nem biztos. (sok hal és rizs)

gondolom ezt 8 -9 év késéssel már nem lehet behozni?:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 9:51 pm 
Forum Fanatic

Mona wrote:
gondolom ezt 8 -9 év késéssel már nem lehet behozni?:D

Próbálkozni lehet, hihi. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 10:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát szivesen próbálkoznék... vicces de j-rock rajongásom odáig fajult hogy már a Japán-szakra is szerveztem a felvételimet. Szerencsére az utolsó percben jöttem rá hogy rajongásból nem lehet megtervezni az életünket.
Ezért leszek köcsög kockafejű mérnök hehe.... de a j-rock külsőt nem adtam fel. ÉN leszek az első szexi informatikai mérnök :D:D

Csak ahhoz fogyni kéne 5-6 kilót arcból meg sörpociból :D:D ezért kutattam a jappók nagy titkát. Bár ha karcsú herceg akarok lenni lehet hogy a dohányzás elhagyásával csak nehezítem a dolgot( több mint egy hete nem bűnöztem cigi ügyben)..nem baj.

Hihetetlen hogy megfognak egy hetero fickót (like me) ezek a japán visual kei-s fiúcskák. Egy D olyan hihetetlen idollá tud válni csak egy visual-pop PV alatt a szememben (Sleeper-ről van szó) hogy az hihetetlen. Bár szerintem az etalon az hyde. Most nem a néha ilyesztő kinézetére célzok amikor balettdresszben meg farmerben feszít (most rkta valaki be a képek topikba) kanárisárgahajjal. Hanem volt a ray-ark időszak alatt egy nagyon vagány felálló -kócos hajú idszaka. Máig a legjobb követendő "divatirányzat" szerintem. (pl: driver's high vagy honey) Annyira stílusos és szexy... beszéltük sokat fiú társaságban hogy normális e ez de mindig arra jutottunk hogy igen :D

Számomra inkább idolok mint fantáziám tárgyai (és ha ezt a fórumot csak tokubei meg fragonard meg egyéb srácok írnák olvasnák akkor együtt helyeselnénk hogy persze hogy fantáziánk visszafogott tárgyai is néha....de nem teszem ;) ) És egyébként régi kesergéseimet feledteti a tudat hogy télleg ezekre a J meg visual-kei sztárokra még mindig tudok úgy nézni mint gyerekszemmel a nagy idoljaimra ( pókember, x-men, martin (576kilobyte újságírója jelenleg 576konzol főszerk), michael night, a dragonlance regénytrilógia szereplői Raistlin (!!!!) stb stb) ..aztán hiába nem tudok annyira rájuk kattanni fanatikusan a karaktrük meg ahogy kinéznek az hihetetlen (Asagi aaaaaahhh)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 10:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ja:D jócakk mindenkinek:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 11:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
hát szivesen próbálkoznék... vicces de j-rock rajongásom odáig fajult hogy már a Japán-szakra is szerveztem a felvételimet. Szerencsére az utolsó percben jöttem rá hogy rajongásból nem lehet megtervezni az életünket.
Ezért leszek köcsög kockafejű mérnök hehe.... de a j-rock külsőt nem adtam fel. ÉN leszek az első szexi informatikai mérnök :D:D

Csak ahhoz fogyni kéne 5-6 kilót arcból meg sörpociból :D:D ezért kutattam a jappók nagy titkát. Bár ha karcsú herceg akarok lenni lehet hogy a dohányzás elhagyásával csak nehezítem a dolgot( több mint egy hete nem bűnöztem cigi ügyben)..nem baj.

Hihetetlen hogy megfognak egy hetero fickót (like me) ezek a japán visual kei-s fiúcskák. Egy D olyan hihetetlen idollá tud válni csak egy visual-pop PV alatt a szememben (Sleeper-ről van szó) hogy az hihetetlen. Bár szerintem az etalon az hyde. Most nem a néha ilyesztő kinézetére célzok amikor balettdresszben meg farmerben feszít (most rkta valaki be a képek topikba) kanárisárgahajjal. Hanem volt a ray-ark időszak alatt egy nagyon vagány felálló -kócos hajú idszaka. Máig a legjobb követendő "divatirányzat" szerintem. (pl: driver's high vagy honey) Annyira stílusos és szexy... beszéltük sokat fiú társaságban hogy normális e ez de mindig arra jutottunk hogy igen :D

Számomra inkább idolok mint fantáziám tárgyai (és ha ezt a fórumot csak tokubei meg fragonard meg egyéb srácok írnák olvasnák akkor együtt helyeselnénk hogy persze hogy fantáziánk visszafogott tárgyai is néha....de nem teszem ;) ) És egyébként régi kesergéseimet feledteti a tudat hogy télleg ezekre a J meg visual-kei sztárokra még mindig tudok úgy nézni mint gyerekszemmel a nagy idoljaimra ( pókember, x-men, martin (576kilobyte újságírója jelenleg 576konzol főszerk), michael night, a dragonlance regénytrilógia szereplői Raistlin (!!!!) stb stb) ..aztán hiába nem tudok annyira rájuk kattanni fanatikusan a karaktrük meg ahogy kinéznek az hihetetlen (Asagi aaaaaahhh)

nos ezzel semmi gond sincsen, (jól gondoltad, én is simán bevallom hogy szexisek meg kúlak)ez tényleg csak rajongás, egyfajta ideál, bálványkép.( a homoszexualításhoz vezető út szerintem ennél bonyolultabb :? ) de igen valljuk be hogy a zenének amit hallgatunk kb 30% lehet a japánon kívüli férfi közönsége (és lehet sokat is mondtam) szerintem ehhez erősen hozzájárul a zenészek gyakori nőies kinézete, vegyük pl az egész visualosdit.nem egy ismerősömet bátortalanított el a japán zene közelebbi megismerésétől a neki mutatott pv...szal...mostmár nem is tudom mit akartam kihozni ebből az egészből...de az előítélet rossz dolog érteeeem? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 12 Mon, 11:56 pm 
Newbie

Jigsaw wrote:

Hát én erről annyit hallottam, hogy éppen azóta kezdett drámaian megnövekedni a japcsik átlagmagassága, mióta betörtek hozzájuk a nyugati kaják :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 13 Tue, 12:04 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Fragonard wrote:
Jigsaw wrote:

Hát én erről annyit hallottam, hogy éppen azóta kezdett drámaian megnövekedni a japcsik átlagmagassága, mióta betörtek hozzájuk a nyugati kaják :o

értem!! Szóval (a magas ) Gacktot a Burger Kingnek köszönhetjük :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 13 Tue, 12:28 am 
Newbie

Mona wrote:
Fragonard wrote:
Jigsaw wrote:

Hát én errõl annyit hallottam, hogy éppen azóta kezdett drámaian megnövekedni a japcsik átlagmagassága, mióta betörtek hozzájuk a nyugati kaják :o

értem!! Szóval (a magas ) Gacktot a Burger Kingnek köszönhetjük :D

Jaja. A következő misztéá páfettós reklámban majd sültkrumplit fog enni.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour