Tokubei wrote:
multkor láttam egy jó kis matricát amin a következő állt: "unod a hosszú busz és vonatutakat?kisebb magyarországot!" és illusztrációként a mostani magyarország volt és azon belül egy kisebb "nagymagyarország"

.dögös volt

Ez kétfarkú kutya, ha jól tudom. Nagyonsúlyos szegedi banda.
http://www.mkkp.hu
amúgymeg: swastika, Sun-logo, etc...
A körben lévő kereszt ősidőktől fogva Napszimbólum./kivétel az asztrológia, ahol a Föld jelképének tették/ Ennek az "elkopása" eredményezte a swastikát ami még mindig Nap jelkép. Ennek okáért mindenhol megtalálható Indiától Germánián, Óceánián, és Afrikán keresztül Peruig. És ugyanezen logika alapján Jézus glóriája szintén Nap jelkép, ahogyan maga a kereszt is /csak az egyházszakadás után kezdte a nyugati kereszténység megkülönböztetni magát a latin kereszttel. Addig a kereszt egyenlő szárú volt/ --- Dr. Pap Gábor, és más neves művészettörténészek szerint is. És ahogy Aru mondta, Hitler megfordított swastikát használt, és sarkára állította. Bár ugye minden kultúrkör függő. Szerintem engem egy talpra állított balra forgó swastika nem mentene meg a börtöntől...
A Sun- logo meg inkább az ó-/középkori mágikus csomóból eredeztethető, pl. mint amilyen a mi királyi jogarunk végén található.
Személy szerint oda vagyok a III. Birodalom esztétikájáért /6 éves korom óta kedvencem a fekete-ezüst kombináció/ Amúgy meg, ha azt nézzük hogy ki mit követett el milyen jelképek címszava alatt, akkor a Hakenkreuz, és a vörös csillag mellett egyből be lehetne tiltani a keresztet is. /I-IV. Keresztes háború, inkvizíció, coquistadorok.../ Meg úgy a komplett amerikai zászlót. /mindkét háborúba érdekből léptek be, azóta is többet generáltak puszta üzletből/
- halkan és záróljelben jegyzem meg, hogy a koncentrációs tábor brit találmány.
Szerintem ebbe ne süllyedjünk bele, mert hetekig beszélnék...
Ha nagyon off voltam, töröljétek