Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 1:19 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 18 Sat, 11:21 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ide vagyok dermedve a gép elé. Lesokkolt.
Őszintén sajnálom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 19 Sun, 10:46 am 
Site Admin

Uhh, ez durva. Meg az utolsó hozzászólása ezek után nagyon sokkoló.. ahogy tervezgetett elöre, hogy majd mit csinál, ha lesz egy kis ideje, erre meg.. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 19 Sun, 12:33 pm 
oshare booty
oshare booty

(T.T) erre nincsenek szavak, hiszen annyira fiatal volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 19 Sun, 1:29 pm 
Forum Addict

Én is nagyon sajnálom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 22 Wed, 10:08 pm 
Forum Addict

T____________T Nagyon sajnálom,nyugodjék békében.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 24 Fri, 5:29 pm 
Member

ez tényleg sokkoló...
vasárnap tudtam meg, hogy mi történt (biosztanulás közben...jobban mondva után, mert miután megtudtam, félredobtam a füzetet ^__^)
Hihetetlenül lelkes volt :(.. nyugodjon békében

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 17 Mon, 6:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Lehet, h másoknak ez nem új, de:

NewS - COLOR album jpopsukin !!!!!!!!
^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 17 Mon, 7:04 pm 
Elite Member

Hát nem tudom... biztos az én fülemmel van probléma, de ez az album nagyon gagyi lett :/ Vagy akár az, hogy már annyira nem vagyok úgy oda értük, de valahogy a számok is olyan... gyengék és erőltettnek érzem őket valahol :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 17 Mon, 9:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát így egy gyors bele-bele hallgatás után nekem eddig olyan... langyos! XDD
Vannak jó számok rajta, de majd ha lesz több időm végig hallgatom rendesen *fel is rakja a telójára*
eddig kedvenc számok:
MOLA, Minna ga iru sekai..., Murarisuto(chirarizumu fíling). kb de azért a többi sem, rossz, szal majd adok még neki egy rendes chansu-t! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 17 Mon, 11:00 pm 
Senior Member

Tegnap óta az Ordinary bömböl nálam ^__^ Azóta már le is fordítottam, h mégis miről dalolászik Ryo drága xD
Az album.. jobbra számítottam. Az abszolút kedvenc, gondolom nagyon nehéz kitalálni az előbbiek után, de az Ordinary. Ezt sztem most nagyon eltalálta Ryo, m a szöveg, és a zene is <33
Mola engem nagyon LoveJuice-ra emlékeztet.. Nem lenne annyira rossz, és Pi angolja is meglepően jónak mondható, csak.. Valahogy nem találom az igazinak.
Kesenai ahhoz képest, h 3an éneklik, nagyon Tegoshi központú, és mint ahogy régebben is említettem nem vagyok annyira Yuyácska párti.
A Forever és a Fly again is tipikus Nyüssz szám, semmi extra, bár a Forever határozottan szép.
Smile maker: előnézetben egyáltalán nem tetszett, de ahogy egyre többet hallgatom, kezd megmaradni bennem a szövege, és egyre jobban tetszik xD
Minna.. Give & Take: nekem Nantoka Naru sa feelingem van tőle, semmi extra sztem xD A Stardust nem maradt meg bennem nagyon valahogy, szal nem tudok róla mit mondani xD
Aztán a Towairo no koi: régóta várt szám, örülök is neki, de szintén nem dobog tőle hevesebben a szívem, és komolyan mondom karácsonyi feelingem lesz tőle xDD
Aztán a KoyaShige duett, alias Moralist xDD Na, még ez az, amire azt mondom, h olyan is lett, mint amilyenre számítottam :P
Aztán a "régi" slágerek, vagyis a weeeek, a Summer Time és a Taiyou no namida: ezeket már eddig is szerettem, szal most is fogom őket ^__^
A Happy Birthday meg számomra meglepő, h máris felkerül albumra, s igazából sok bajom nincs vele, fogalmazzunk úgy, h már megszoktam xD

Lehetett volna jobb is persze az album, de én még ilyen kis langyoskásan is szeretem, csak azt sajnálom, h a konciturnén énekelt dalok (Massu, Shige szóló, KoyaPi duett) nem került fel rá. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 18 Tue, 9:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

személy szerint nekem nem nagyon tetszett ez az album. volt rajta egy-két jó szám, de a többi nem nagyon jött be eddig, én is a "langyos" jelzőt tudnám rá használni. a kedvenceim: Snow Express, Forever, Mola, Minna ga Iru Sekai blablabla, és a Morarisuto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 20 Thu, 5:37 pm 
Elite Member

Így első pár hallgatás után még nekem sem tetszik annyira, de olyan jó kis fülbemászósak a dalok, hogy úgyis meg fogom szeretni az összeset :)
Eddigi kedvencek: Snow Express (a koncertfelvétel rongyosra hallgatása után persze <3), Morarisuto, Forever, Fly Again

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 22 Sat, 12:10 am 
Forum Addict

Mitsu: íí, nemcsak én hallgattam szét a Snow express live-ot :D
annak kimondottam örültem h rajta volt, meg a Happy birthdaynek is XD az valahogy olyan szinten fülbemászó, hogy napok óta folyamatosan azt énekelgetem ha épp eszembe jut XD
a KoyaShige szám rohadt jó lett :D meg kell hallgatnom még 1-2szer h a többit megjegyezzem egyáltalán xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Nov 22 Sat, 12:29 am 
Newbie

Én is csatlakoznék. :) Új album - már megvan lassan egy hete, de még mindig nem voltam hajlandó végighallgatni - de belehallgatva a dalokba, szerintem nem rossz. :) Bár igazság szerint, én a NewS-zal úgy voltam, hogy na, ha valakit, akkor őket soha az életben nem fogom hallgatni, borzalmasnak találtam őket (megjegyzem, ez volt ez első reakcióm a KAT-TUN-nal kapcsolatban is).
Mondanom sem kell, megváltozott a véleményem :) , imádom őket :D (a KAT-TUN-t is), ami a koncerteknek köszönhető - ugyanis miután megnéztem a Never endinget és a Pacific Tour-t, szó szerint szerelmetes lettem a dalokba - és a fiúkba. :D
A Snow Express-t már én is rongyosra hallgattam :) , kedvenc részem belőle, amikor Pi rappel, és elhangzik ama ominózus: "Hav to go" sorocska tőle - imádom. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Mar 28 Sat, 11:47 pm 
Senior Member

Na jó, lehelek ide is egy kis életet, ha már erre járok :)
Gondolom már mindenki úgyis hallott róla, de:

Új Single április 29-én! ^^ Koi no ABO címmel, diszkós fílingű dal a vércsoportokról (igen, jól látjátok xDD wtf? XD) Kíváncsian várom XD
És sztem az is feltűnt pár embernek, h [s]Dzsani megőrült... és nem tudom, de így szegények eladási statisztikásához nem fűzök nagy reményeket.. -.-"[/s] egy napon fog megjelenni az új KT albummal, és a HSJ konci-dvd-vel.... No komment.

Jah, és mielőtt elfelejtem DVD melléklettel jön ki az egyik verzió, ami tartalmazza a WPD Domu koncert MC-jét, és 7 (asszem 7 xD) számát... Illetve a másik kiadása meg a Share live verzsönjét ^^ Hmm.. asszem ennyit akartam.

Sztem ezek után nem túl valószínű, h nyáron lesz koncert-dvd-jük.. majd meglássuk.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour