Tegnap óta az Ordinary bömböl nálam ^__^ Azóta már le is fordítottam, h mégis miről dalolászik Ryo drága xD
Az album.. jobbra számítottam. Az abszolút kedvenc, gondolom nagyon nehéz kitalálni az előbbiek után, de az
Ordinary. Ezt sztem most nagyon eltalálta Ryo, m a szöveg, és a zene is <33
Mola engem nagyon LoveJuice-ra emlékeztet.. Nem lenne annyira rossz, és Pi angolja is meglepően jónak mondható, csak.. Valahogy nem találom az igazinak.
Kesenai ahhoz képest, h 3an éneklik, nagyon Tegoshi központú, és mint ahogy régebben is említettem nem vagyok annyira Yuyácska párti.
A Forever és a
Fly again is tipikus Nyüssz szám, semmi extra, bár a Forever határozottan szép.
Smile maker: előnézetben egyáltalán nem tetszett, de ahogy egyre többet hallgatom, kezd megmaradni bennem a szövege, és egyre jobban tetszik xD
Minna.. Give & Take: nekem Nantoka Naru sa feelingem van tőle, semmi extra sztem xD A
Stardust nem maradt meg bennem nagyon valahogy, szal nem tudok róla mit mondani xD
Aztán a
Towairo no koi: régóta várt szám, örülök is neki, de szintén nem dobog tőle hevesebben a szívem, és komolyan mondom karácsonyi feelingem lesz tőle xDD
Aztán a KoyaShige duett, alias
Moralist xDD Na, még ez az, amire azt mondom, h olyan is lett, mint amilyenre számítottam
Aztán a "régi" slágerek, vagyis a
weeeek, a
Summer Time és a
Taiyou no namida: ezeket már eddig is szerettem, szal most is fogom őket ^__^
A
Happy Birthday meg számomra meglepő, h máris felkerül albumra, s igazából sok bajom nincs vele, fogalmazzunk úgy, h már megszoktam xD
Lehetett volna jobb is persze az album, de én még ilyen kis langyoskásan is szeretem, csak azt sajnálom, h a konciturnén énekelt dalok (Massu, Shige szóló, KoyaPi duett) nem került fel rá.