Animelover ez a kép oltári!

Megvan nekem is a sorozat, illetve az utolsó pár részt még nem szedtem le csak lusta voltam a raw-hoz igazítani a feliratot, így aztán nem néztem tovább. De itt csücsül a gépen, ettől a képtől kedvem támadt hozzá. (persze most meg időm nincs éppen)
Ez a Fantastipo érdekesnek tűnik, tök jó volt Tsuyo frizurája benne. Bár nem ez a film lényege minden bizonnyal.

Amúgy sem láttam még ezen a vicces, nyomozós sorozaton kívül tőle semmit. Illetve egyszer elkezdtem nézni valamit, amiben még ő is és Koichi is gyerek volt, de valahogy nem tudom, állatokat ölt ott (most nem emlékszem, hogy Koichi vagy ő) meg olyan elég érdekes sztori volt, nem volt kedvem tovább nézni.
De előtte most már végignézem a Kuitan első szériáját, ha már elkezdtem. Mert nem akarom félbehagyni. Abból már több részt láttam. És nemsokára indul, illetve már elindult az őszi dorama szezon és pillanatnyilag 3 ill lehet 4 sorozat is érdekel belőle. Majd megint éjjeli szemkifolyatás lesz ezerrel, bár mivel hetente egy-egy rész lesz majd valahogy beütemezem. Elvégre a Maou, Code Blue és Yasuko to Kenji is egyszerre ment.
Ja és örülök, hogy tetszett a Maou neked is és akkor ezek szerint nem csak mi ketten szimpatizáltunk Sanakoval Tomo/Naruse-val is. (illetve én személy szerint vele jobban

) Setsuna most nem emlékszem mit is mondott erről, bár lehet, hogy nem mondta kivel szimpatizál.