Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:22 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 101  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 04 Sat, 12:31 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Johnny'snál nagyon bejön a doki téma!
ezt még csak most fedeztem fel! XD

Quote:
Kokuchi Sezu

Tackey is set to co-star in a medical drama called Kokuchi Sezu, (告知せず) literally “Without Notice.” Directed by Kiyoshi Sasabe, filming began at the end of July and is due to wrap by the end of September.

Tackey will play Hasegawa Ryo, a young intern, whose mother is diagnosed with cancer.

His father Seiji, played by veteran actor Tetsuya Watari (who played Heike leader Taira no Kiyomori in Tackey’s Yoshitsune), stars as a surgeon who constantly deals with cancer patients. His personal philosophy is to openly inform those patients of their illness and to fight with them until the end, but he finds himself wavering when the patient is his own wife, Toko (Atsuko Takahata).

Watari himself is familiar with facing cancer. When he was diagnosed with rectal cancer in 1991, he publicly announced it, and fortunately he underwent a successful operation.

The TV Asahi drama special is expected to air later this year, but a date has not yet been announced.

Source: Tokyograph

hát yay! XD most épp el vok foglalva, a remote leszedésével... aztán most már tényleg neki kéne állni leszedni a Mohou Han-t... ez már nem fér bele a "kedv"-be. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 04 Sat, 12:09 pm 
Elite Member

Koizoráról én is egy kicsit akkor már XD Szerintem a moviet érdemes megnézni. Nekem nagyon tetszett. Ugyan Aragaki Yui egyátalán nem a kedvenc színésznőm, sőt, de nagyon jó volt benne. Akárcsak Miura Haruma~ És semmi problémám nem volt a sztorival meg ilyenek, csak néhol kicsit lassúnak tűnt nekem~
A sorozatot meg nem néztem meg. :/ Az első résznek kb a 20. percéig jutottam és feladtam. Nem azért mert teljesen más a cast, hanem, mert a két főszereplő nem. tud. színészkedni. egyátalán. Persze, lehet, hogy belejöttek a végére. Meg amint Sanako is mondta, Seto Kojira nem vagyok kíváncsi, se színészként, se sehogy. XD

Remote meg rulz~~ *___* A végét sajnálom, dehát így jártam. XD És ha már kinkis dorama akkor Summer Snowt Tsuyoshival nagyon szivesen ajánlgatom (meg persze Tsubasa és chibi!Oguri Shun)~~~ Bár Dollnak nem teccene mer romantikkü XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 04 Sat, 12:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Remote meg rulz~~ *___* A végét sajnálom, dehát így jártam. XD És ha már kinkis dorama akkor Summer Snowt Tsuyoshival nagyon szivesen ajánlgatom (meg persze Tsubasa és chibi!Oguri Shun)~~~ Bár Dollnak nem teccene mer romantikkü XD

nah... majd meglássuk... végülis mikor nagy Pi fan voltam, akkor még a Sore wa totsuzen arashi no you ni-t is megnéztem, pedig aztán abba se nagyon bírtam az ilyen rabu-rabu-facsarásokat! XDD
Egyébként meg a Summer Snowról általában azt hallom, h vlkik nagyon szarnak minősítik, meg uncsinak, valakik meg imádják, köztes állapotról még nem hallottam(legalábbis a d-addicts fórum olvasása után) XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 04 Sat, 3:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

No, megnéztem Fantastipo című filmet. Véleményem itten:
http://animeloverlekvar.wordpress.com/2 ... antastipo/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 06 Mon, 11:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Végignéztem a Maou-t. Nyüssz... :cry: Átkozottul jó volt, de a végén szépen elbőgtem magam... :cry: :cry: :cry: Lehetett volna happy end a vége, legalábbis én örültem volna neki... :( De nagyon szép, izgalmas meg drámai volt az egész így összevetve. És ami nagyon tetszett, h Tomoo karaktere nem volt az a tipikusan "agyongonoszított, undorító unszimpatikus féreg" kategória, amit annyira utálok és ami sajna olyan gyakori. Sajnáltam szegényt, alapjában véve egy kedves, jó ember volt. Naotot is sajnáltam, ő se akarta megölni Hideot, hiába volt akkoriban olyan utálatos kölök. Szépen volt kidolgozva a karakterek jelleme. Shiorit is szerettem, na ő egy tipikusan olyan női szereplő, akit bírok, mert kedves, visszafogott, törődő.
Szóval bekerült a dorama kedvencek közé.

Közben meg tegnap meg most megnéztem a 33pun Tantei második meg harmadik részét. Húh... agyament ökörség, akárcsak az első rész. :lol: Amilyen fejeket levágnak a gyanúsítottak, miközben a Rokuro-kun által "felfedett" rettenetes, gyilkos tervüket véghez viszik... x"DDDD De ez volt a legaranyosabb :heart: ----->

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 4:29 pm 
Forum Addict

Animelover ez a kép oltári! :lol: Megvan nekem is a sorozat, illetve az utolsó pár részt még nem szedtem le csak lusta voltam a raw-hoz igazítani a feliratot, így aztán nem néztem tovább. De itt csücsül a gépen, ettől a képtől kedvem támadt hozzá. (persze most meg időm nincs éppen)
Ez a Fantastipo érdekesnek tűnik, tök jó volt Tsuyo frizurája benne. Bár nem ez a film lényege minden bizonnyal. :lol: Amúgy sem láttam még ezen a vicces, nyomozós sorozaton kívül tőle semmit. Illetve egyszer elkezdtem nézni valamit, amiben még ő is és Koichi is gyerek volt, de valahogy nem tudom, állatokat ölt ott (most nem emlékszem, hogy Koichi vagy ő) meg olyan elég érdekes sztori volt, nem volt kedvem tovább nézni.
De előtte most már végignézem a Kuitan első szériáját, ha már elkezdtem. Mert nem akarom félbehagyni. Abból már több részt láttam. És nemsokára indul, illetve már elindult az őszi dorama szezon és pillanatnyilag 3 ill lehet 4 sorozat is érdekel belőle. Majd megint éjjeli szemkifolyatás lesz ezerrel, bár mivel hetente egy-egy rész lesz majd valahogy beütemezem. Elvégre a Maou, Code Blue és Yasuko to Kenji is egyszerre ment. :D
Ja és örülök, hogy tetszett a Maou neked is és akkor ezek szerint nem csak mi ketten szimpatizáltunk Sanakoval Tomo/Naruse-val is. (illetve én személy szerint vele jobban :oops: ) Setsuna most nem emlékszem mit is mondott erről, bár lehet, hogy nem mondta kivel szimpatizál.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 07 Tue, 6:15 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Ja és örülök, hogy tetszett a Maou neked is és akkor ezek szerint nem csak mi ketten szimpatizáltunk Sanakoval Tomo/Naruse-val is. (illetve én személy szerint vele jobban :oops: ) Setsuna most nem emlékszem mit is mondott erről, bár lehet, hogy nem mondta kivel szimpatizál.

Én nem is tudom mit írtam... igazándiból azt hiszem nem foglaltam állást, de most hogy már nem olyan túl friss az élmény azt hiszem nekem is inkább Naruse. De csak azért, mert ő öltönyt visel XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 08 Wed, 1:48 pm 
oshare booty
oshare booty

húúúúú tennap öcskössel elkezdtük nézni a kuitant (hamár megvan hónapok óta xD)
éééés úúúúúúú <3
nekem teccik :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 08 Wed, 2:04 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
húúúúú tennap öcskössel elkezdtük nézni a kuitant (hamár xD)

húúúúú kuitan rulz XD Igaz mégcsak 1 részt láttam belőle, de szerintem őszi szünetben neki fogok esni XDDD A második szériának meg a zenéjét naaaagyon ajánlom XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 08 Wed, 2:16 pm 
oshare booty
oshare booty

háttőőő az is megvan, 1 után tapasztalni is fogom h milyen ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 12 Sun, 10:11 pm 
Forum Addict

Na megnéztem a Scrap teacher első részét :D
Szar minőségbe volt, néha kikockásodott, és a hang is csúszott néhányszor, mert a kódolónak csak arra volt esze h rátegye a LJ-je címét XD de ez nemszámít XD

A lényeg hogy most tudom már h imádni fogom :lol:
A tanár, tisztára Kaorura emlékeztet. Az az arc... kész XD végig Kaorunak hívtam maagamban XD
Yuto a jó diák, aki hisz benne és olyna édes hogy nyáá =)
Yama-chan, Yuuri és Daiki meg a 3 diák akik kitudja honnan jöttek át ide, de Yama-chan a főnök és meccha kakkoi *-*
Helikopterje van, mesterfokon kendozik, stb, tehát tökéletes :lol:
És megvan az az iskolai fíling és ahogy az előzetes alapján láttam a második rész Gokusen-szerű lesz XD *-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 13 Mon, 8:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

YAAAAY!
LJ-n fenn van a SUSHI OUJI MOVIE!!!!!!!!!!
igaz felírat még nincs, de nem baj megyek és letöltöm! XDDD

Köszönet Ayuminak, h felhívta rá a figyelmemet!^_____^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 13 Mon, 9:13 pm 
Elite Member

enitájm drága, enitájm XD

bétévé, Bloody Monday FTW. Nagyon jó. Sanakonak ecseteltem, miközben ő várta, hogy lejöjjön én meg néztem. XD Nyah szóval... tényleg érdemes nézni, mert a sztori király (nekem valamiért az SP jutott róla eszembe) meg persze Miura Haruma is. <3 Úgyhogy 3 szóban összefoglalva: legyen már szombat. *akar következő rész*

/értelmes post deshita. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 13 Mon, 10:21 pm 
Forum Addict

Nah akkor én is írok a Bloody Mondayről :lol:
Másfél órá az első rész, úgyhogy nekem abszolút nem dorama hanem movei fílingem volt mikor néztem XD Plusz rohadt izgi és van benne Miura Haruma = tökéletes
Végigizgultam, volt benne csomó meglepetés, és egész jól érthető volt XD már persze főleg ha az ember szereti az ilyesmi filmeket és ki tud következtetni sokmindent :lol:
De a lényeg h sztem sztoriban üti a Scrap teachert XD bár nem lehet igazán összehaosnlítani őket emrt teljesen más műfaj... az ugye a gyökérkedős iskolai dorama, ez meg nemzetbiztonság, új ideggáz alias Bloody Monday, hackelés, stb :D

A lényeg: 2. részt akarok, most XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 14 Tue, 8:24 am 
Forum Addict

Gyerekek! Felirat van a Scrap teacherhez és a Bloody mondayhez?

EDIT:

Belenéztem a Scrap teacherbe és tényleg tiszta Kaoru! Image (De nekem szükségem van feliratra is hozzá, hogy megértsem!)

Érdekes, mikor a Binbo Danshit néztük tesóm kitalálta hogy úgy néz ki a kis kalapjával, mint Justin Timberlake szóval aztán már csak Justinnak hívtuk ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 101  Next

All times are UTC + 1 hour