Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 11:38 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 7:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a johnny's topicban folytassuk a beszélgetést, ha már ennyi csapat belekerült a témába, ne?^___^
mindjárt én is írok egy szép magán véleményt.^^ (csak összeszedem a gondolataim)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 7:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
A rajongókról szólva, meg szerintem a zene kortalan, mégha nyál is. Én sem vagyok mai csirke és szeretem őket. És nemcsak azért mert jól néznek ki, én a zenéjüket is szeretem. Ha nem szeretném, én nem bírnám nézni őket.

Ezzel én is egyetértek, de sajna nem mindenki gondolja így. :(

Valószínűleg az előző postomban jó sok baromságot hablatyoltam össze :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 8:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*dupla poszt*

Doll wrote:
a johnny's topicban folytassuk a beszélgetést, ha már ennyi csapat belekerült a témába, ne?^___^
mindjárt én is írok egy szép magán véleményt.^^ (csak összeszedem a gondolataim)

hupp, elnézést, nem láttam h írtál ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 3:19 pm 
Forum Addict

Fent vannak communityn a Happy Birthday fotók. Nagyon aranyosak. Kár, hogy Shige, Massu és Tego egyéni fotói nincsenek benne, de biztos azok is felfognak tűnni valahol. :D
Addicts-fórumon most azon lovagolnak, hogy egyszer Pi csalt az egyetemi vizsgán és nem büntették meg érte. És hogy kiábrándulnak, ha ez igaz.
Most komolyan mondom, nem hiszem el. Nagyon ritka az olyan ember, aki ne csalt volna életében egyszer. És ha csalt basszus, attól ő még Yamapi. Kevésbé szeretik, mert bodri a haja, nem szeretik mert esetleg csalt egyszer a vizsgán? Könyörgöm, és akkor mi a frász van. Attól, hogy ő a Yamashita Tomohisa attól még ő is ember. Nem ő a super nem tudom én mi. Bár mit ne mondjak, most az én szájízemet is keserűvé tették, mert én örülök, hogy Pi lediplomázott, csak most az egésznek olyan íze van, hogy megvette a diplomáját. Merthogy tuti nem volt ideje tanulni szerintük. Nem mondom, hogy ez nem lehet igaz, de én ettől még nem fogom őt utálni. Lehet, hogy emberileg nem helyeslem amit tett (ha egyáltalán megtette), de ez max. úgy befolyásol engem, hogy mint magánember egy kicsit én is csalódnék benne. Na mindegy, bár a hírességekről mindig is voltak pletykák és lesznek is és az igazság vagy kiderül vagy nem. De én személy szerint nem hiszem, hogy Pi annyira hülye lenne, hogy meg kéne venni azt a diplomát. Na mindegy.
Szerintem ezek a rajongók túlfényezik Yamapi képét, hogy ilyenkor meg jól belerúghassanak, hogy milyen rossz egy ember. Milyen kár, hogyha XY tette volna, nem érdekelne senkit. Ő is csak egy gyarló ember, miért kéne neki másként viselkednie. Nem olyan jó és kedves és mit tudom én, mint aminek ők látják. Az idol az egy szerep. Persze nyilvánvalóan azért annyira nem tér el a magánembertől, de azért mégis csak egy szerep.
Én imádom Yamapit, de tisztábban vagyok vele, hogy közel sem ő a Mr. Tökéletes, a Mr. Kedves és még sorolhatnám.
De azért persze tudják rá folyatni a nyálukat, már elnézést. Az persze rendben van.
Azt hiszem én meg lassan felvehetem a Drámakirálynő címet, annyit abajgok itt mostanában. :laugh:
Amúgy meg tisztábban vagyok vele, hogy ilyen rajongók mindig is lesznek és vannak, de engem ez úgy idegesít. Persze nem kell majom módjára szeretni, de ez olyan képmutatás. :x De én is hülye vagyok, hogy elolvasom az ilyeneket. A híres embereket ez mindig megtalálja, végülis az ilyeneken lehet a legjobban csámcsogni ugyebár.
Na és most miután jól kipanaszkodtam magam, megyek végzem a dolgamat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 3:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Na! Miket beszélsz már! Yamapi születésekor az égből szállt alá, ott ült a mindenható Atyaisten jobbján, Jézus ölében egész addig!! O___O *leüti magát*

Ja és igen. Ezennel kijelentem h utálom Shigét, mert szerintem a szőke hajával nem néz ki olyan jól, mint a feketével. Taguchiból is pont emiatt szerettem ki. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 4:05 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Na! Miket beszélsz már! Yamapi születésekor az égből szállt alá, ott ült a mindenható Atyaisten jobbján, Jézus ölében egész addig!! O___O *leüti magát*

Ja és igen. Ezennel kijelentem h utálom Shigét, mert szerintem a szőke hajával nem néz ki olyan jól, mint a feketével. Taguchiból is pont emiatt szerettem ki. :pinky2:

:laugh: :master: Tudtam, hogy rád számíthatok, mester! :D Hát igen, egyébként tényleg én vagyok az idióta, hogy egyáltalán elolvasom az ilyeneket, de viszont ha meg nem olvasnám el, akkor meg az olyan, hogy nem akarom tudomásul venni én sem, hogy lehet ilyen. Jaj, ez olyan komplikált, vagy csak én teszem azzá magamnak. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 8:08 pm 
Forum Addict

Inkább csak olvasd el aztán legyints :D Hülyék mindig vannak és mindig lesznek X'D (erre most példának az jutott eszembe h nagy Dir en Grey fanpage, aztán kijött az új elbum,, még az előző , és má s volt int a többi cucc, erre átment anti fan pagebe, és ott kampányoltak h mekkroa szar az új album és már letagadták kb h szeretétk valaha őket... rohadt szánalmas volt)
Nekem ettől cska még emberibbnek tűnik Pi... nem azt mondom h jó h csalt, de ki ne tette volna? XD elég körülnéznem és látom h a fél osztályom puskázik folyton xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 03 Fri, 9:06 pm 
Forum Addict

Na akkor előbb ide, megvolt a mai Music Station. Aranyosak voltak és ügyesek is hála az égnek!
Itt van néhány kép, de nem jó minőség, még egyelőre nem tették fel sukira. Nekem kell az egész 3 óra. Volt egy csomó más mindenki jó is. Jaj, de magyarul írtam le. :D És most megyek írok egy pár sort a Kanjanik topicjába is. Ja, és nagyon édes képek vannak a NewS-ról communityn. Olyan aranyosak.

Image

Image

Image

Image

Image

Lehet nem látni, de itt szívecskét formáltak a fiúk. :lol:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 03 Fri, 9:34 pm 
Forum Addict

Nyáá :D
ez a Masus kscreencap olyna mintha vmi nagy karikafülbevalós csaj lenne XDDD :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 04 Sat, 7:18 pm 
Forum Addict

Hát ezt muszáj megosztanom. Csináltam egy pár screenshot-ot a Hey Hey Hey-ből, elsősorban a villamosos részből. Ez még abból van, mikor még szállnak fel rá. A legtöbb videóban amit kivágtak (illetve amivel én találkoztam lj-n egyikben sincs benne) ez nincs benne, csak mikor már ülnek. Na akkor kezdem. Majd katt a képre, ha nagyobban akarjátok látni, nem akartam annyi sok képet teljesen egészében betenni. Főleg, hogy muszáj volt commentet is írnom hozzá. Ami persze nem feltétlenül felel meg a valóságnak, de én jól szórakoztam közben. :lol: Mondjuk magán a videón is. Fő alanyunk elsősorban Ryo lesz, de ez ne tántorítsa el a Ryot nem szeretőket, mert hát ez olyan aranyos. Illetve a többi tag is lesz benne azért.
Akkor kezdjük.

Legelőször is kimennek és meglátják ezt a villamosféle járgányt. Következzen a felszállás.

Ryo-nak ez a fej, Úristen, ide kell bemenni? Kár, hogy a képek nem igazán adják vissza azokat a fejeket amiket a videóban látsz, mert Ryo úgy lesett befelé, mint valami elveszett kisgyerek.
Image

Utána Koyama feje is díjnyertes lehetne. kb. ezt gondolja, hú mennyien vannak már bent, biztos, hogy ide be kéne menni?
Image

Közben Ryo-chan bemászott valahogy és mint egy szerencsétlen áll ott középen, most hová üljek? A műsorvezetők mellé?
Image

Vagy talán e mellé a fehér ruhás fazon mellé kéne ülni? Pi már mint látjátok majdnem felugrik. Ide-ide mellém Ryo-chan!
Image

Ryo-chan még egyszer a fehér ruhás fazonra néz. Ide üljek? Kétségek között hánykólódik.
Image

És hirtelen boldogan fedezi fel, hogy Pi-chan mellett még milyen sok hely van! :lol: Ryo-chan arca felragyog. Már indulna Pi felé. Ja egyébként egy idő után a fehér ruhás fazon úgy néz rá, hogy most mikor dönti el már hová ül. Ryo mögött már szegény Koyama is igencsak leülne, nem beszélve róla, hogy még ott van mögöttük Shige, Massu és Tegoshi.
Image

Közben feltételezhetjük, hogy Pi durci lesz (mi ez, hogy ült le mellé rögtön Ryo-chan?) és a kép bal alsó részén láthatjuk is, hogy ujjal mutatja Ryo-nak, hogy üljön csak oda a másik sarokba. Ryo boldogan tesz eleget leader-sama parancsának és leteszi a popsiját a másik oldalon! :laugh:
Image

Közben Hamada mutatja Ryo-nak, hogy Pi mellé üljön már le. De Ryo arca erről árulkodik: Hát nem láttad, hogy leader-sama azt mutatta, hogy üljek a sarokba? :cry:
Image

Miután Koyama rövid gondolkodás után leül Pi mellé, Shige-n lenne a sor. Ryo belekapaszkodik a kabátjába. Shige legalább te ülj ide mellém, de Shige Koyamát választja. Ryo-chanunk egyelőre még mindig egyedül búslakodik a másik oldalon.
Image

Ryo-chan ezután Tego kezét fogja meg! Tego-nyan legalább te ülj ide mellém! :laugh:
Image

Végre Tego leül Ryo mellé. De mi legyen Massuval? :shock:
Tego nem tétlenkedik, az ölébe ülteti Massut, aki egy kis helyezkedés után helyet foglal Tego ölében. De miután Koda Kumi tesz valamilyen megjegyzést, jobbnak látja, ha inkább bepréseli magát a Tego melletti szűk lyukba. :laugh:
Image
Image :D

Na ez volt kérem a NewS csöppet sem egyszerű elhelyezkedése, ami elsősorban Ryo határozatlanságának köszönhető. Amúgy Tego és Ryo még a műsor elején is szórakozott, mert tisztán látni, hogy a műsor elején Ryo-n van egy idióta szemüveg, ami valahogyan később átkerül Tego-hoz, majd végül egyikük sem viseli.
Amúgy észrevettétek, hogy Ryo és Pi egymásnak éneklik (egymás felé fordulnak) ezt a sort,
"For being born, for being able to meet you
For being able to be by my side right now, "thank you"
haha RyoPi fanszervíz

És még ezt a képet muszáj megosztani, Pi és Ryo felváltva düllesztették a szemüket Minmi-re és Koda Kumira.
Image

Na megvolt a mai napi kretén commentem. Remélem ti is jót nevetettek közben, mert én videónézés közben dőltem a röhögéstől.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 1:24 am 
Senior Member

Sziasztok!

Egy ideje már nézelődöm errefelé, csak még nem igazán mertem írni :oops:
Gondoltam, na majd most, m Akira isteni jót nevettem ezen a képes beszámolódon :D
Láttam ezt az MS beli fellépést, csak sajnos nekem is az a rész van meg, amikor beszélgetnek már, illetve maga a fellépés.
Szóval NewS.
Kedvencem Ryo-chan, Pi és Kei-chan. ^__^
Igazából először a KAT-TUN-nal ismerkedtem meg JE-s berkekből valamikor az év elején, csak utána jött a NewS, majd a Kanjani is. De mostanában nagyon az utóbbi kettő felé hajlok Ryónak köszönhetően. (Illetve azért Pi is erőteljesen belejátszik ebbe.)

Öhm... csak ennyit akartam. :)
Baibai

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 1:31 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szija itt is Marcsi!! :D

Hehe, ez a képes beszámoló nagyon jó! :D Tego az ölébe ülteti Massut :D Aranyosak itt a fiúk. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 1:43 am 
Senior Member

Animelover wrote:
Szija itt is Marcsi!! :D

Szija AL! :D

Na igen, édesek a srácok. Bár ezzel a Ryo tanácstalan dologgal egyetértek Akirával, süt róla, h nem tudja mit csináljon. Imádom amikor ilyen kis szerencsétlen :D És hogy nem Pi mellé ült.. Hehe.. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 12:07 pm 
Forum Addict

Na igen, a képeket tényleg csak Ryo miatt csináltam, mert olyan kis esetlen. Na itt látszik, hogy ő egyáltalán nem az a tahó személyiség aminek mutatni akarja magát. (lásd Ueda féle beszólás, meg egyebek)
Egyébként az MS-t megnézve (letöltöttem ezt is az egészet) nagy nehezen megszervezte a Kanjani8-es fellépés után, hogy Pi mellé ülhessen, bár először közéjük ült Yasu, de valahogy a következő fellépő után már Ryo ült Pi mellett. Aki egyes híres szerint a telefonját is magával vitte és azt olvasgatta műsor közben. Mondjuk tényleg látni az egész műsor alatt azt a valamit, de nem esküdnék, hogy a mobilja. :D
Amúgy ez a MS-es Happy Birthday volt a legaranyosabb az összes eddig fellépés közül. Nem csináltam képeket, mert tele van már velük szerintem egy csomó lj oldal, tehát elég sűrűn lehet vele találkozni.
Meg nem tudom láttátok-e a shopfotókat, nagyon aranyosak. Mondjuk Shige, Massu és Tego egyéni fotóival még nem találkoztam. Mondjuk ebből elsősorban Massu érdekel, mert szép lassan beevez nálam a Pi, Ryo, Koyama trió mellé. :D Tego-val és Shige-vel még mindig nem tudok mit kezdeni, egyszer szeretem őket, egyszer meg nem.
Olvastátok Pi Jwebjét mostanában? Idióta fiú mérges lett, mert elküldött egy csomó e-mailt a barátjának és nem érkezett válasz. Mire küldött Yuu-kun-nak (mert mabudachi-nak csak őt szokta hívni) még egyet, hogy miért nem válaszol. Erre Yuu-kun: Nem is küldtél semmit. Pi megnézte és a kis idióta tényleg elfelejtette őket elküldeni. :lol:
Ja és kint van Pi legújabb Seventeen magazinos írásának a fordítása is, még nem olvastam, de szeretem olvasni, amiket ír.
Justin Timberlake-t próbálja utánozni mostanában? Na, ne. Pi fejbe váglak a sodrófával, ha bármit is utánozni akarsz tőle. Jaj, ez a fiú. Ez most nagyon rossz választás. Az utolsó mondatai viszont tényleg jók: Nem gondolta soha magáról, hogy népszerű lenne (ha régi korban élnének, szerinte senki nem tartaná jóképűnek, amivel én nem értek egyet). Nem akar nagyon népszerű lenni, mert a népszerűség rövid ideig tartó dolog. Szeretné ha megmaradna az emberek emlékeiben. Ez annyira emberi, szerintem.
Azt hiszem Shige-nek is van rovata benne, de az ő dolgaival még nem találkoztam. Pedig kíváncsi volnék rá. Amúgy tök jó, hogy úgy néz ki a Hokaben fordítása igencsak megakadt a 3. résznél, vagy én nem látok. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 6:45 pm 
Senior Member

Amikor ilyen, akkor szeretem a legjobban, és legalább látszik az igazi énje. Vagyis énjének egy része, m szerintem persze, természetesen megvan benne a bunkóság is, de lelke mélyén pici félénk kisfiú (erről mindig a Leah Dizon fanboykodása, és esetlensége jut eszembe XD) Órákig tudnék áradozni a személyiségéről, ha belendülök. :oops:
Az az Uedás dolog (Ueda nem a kedvencem, és nagyon furcsa a személyisége számomra, és Maru-fangirl lennék XD De ez nem ez a topic) meg szerintem egy szimplán megírt kis dolog volt, h "na, adjunk a fanoknak valami kis élvezetet, amiről beszélhetnek", és nagyon sokan ezért utálják Ryót a mai napig is.

Hol tudsz egész részeket tölteni? Eddig én még sehol nem láttam, lehet rossz communityk tagja vagyok :D
Pi mellé ült? Helyes! :) Nem vagyok annyira Tacchon párti, jobban preferálom a Pivel való barátságát.

A fotók szerintem is aranyosak, bár... Maga a PV nekem annyira nem jött be. A dal jó, de az egész videó azt a benyomást keltette bennem, mintha Pi ott sem lenne, Ryo erőltetné a mosolyokat, és unná magát. Koyama viszont, lehet régen láttam, de határozottan megférfiasodott. Shige szőke haja még mindig kicsinál, és egyre inkább azt veszem észre, mintha egyre jobban és jobban közelítene a hajstílusa Kei-éhez. XD
Tegot én nagyon nem szeretem, és nem tudom megmagyarázni miért, magamnak sem :D Valami taszít benne, pedig aranyos, meg kawaii, viszont van benne egy elég nagy adag nagyképűség is szvsz, és éppen ezért nem tudom edönteni, h milyen is valójában. Massu édes, mint mindig :) Shige, meg Shige :D

Bírom Pi interjúit olyan jó dolgokat tud mondani, és saját magát eléggé le szokta húzni, pedig nincs is rá oka. :)

Úristen, teleregényt írtam újoncka létemre, de ha belendülök, akkor.. hajaj.. Bocsi ^__^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour