Hát ezt muszáj megosztanom. Csináltam egy pár screenshot-ot a Hey Hey Hey-ből, elsősorban a villamosos részből. Ez még abból van, mikor még szállnak fel rá. A legtöbb videóban amit kivágtak (illetve amivel én találkoztam lj-n egyikben sincs benne) ez nincs benne, csak mikor már ülnek. Na akkor kezdem. Majd katt a képre, ha nagyobban akarjátok látni, nem akartam annyi sok képet teljesen egészében betenni. Főleg, hogy muszáj volt commentet is írnom hozzá. Ami persze nem feltétlenül felel meg a valóságnak, de én jól szórakoztam közben.

Mondjuk magán a videón is. Fő alanyunk elsősorban Ryo lesz, de ez ne tántorítsa el a Ryot nem szeretőket, mert hát ez olyan aranyos. Illetve a többi tag is lesz benne azért.
Akkor kezdjük.
Legelőször is kimennek és meglátják ezt a villamosféle járgányt. Következzen a felszállás.
Ryo-nak ez a fej, Úristen, ide kell bemenni? Kár, hogy a képek nem igazán adják vissza azokat a fejeket amiket a videóban látsz, mert Ryo úgy lesett befelé, mint valami elveszett kisgyerek.
Utána Koyama feje is díjnyertes lehetne. kb. ezt gondolja, hú mennyien vannak már bent, biztos, hogy ide be kéne menni?
Közben Ryo-chan bemászott valahogy és mint egy szerencsétlen áll ott középen, most hová üljek? A műsorvezetők mellé?
Vagy talán e mellé a fehér ruhás fazon mellé kéne ülni? Pi már mint látjátok majdnem felugrik. Ide-ide mellém Ryo-chan!
Ryo-chan még egyszer a fehér ruhás fazonra néz. Ide üljek? Kétségek között hánykólódik.
És hirtelen boldogan fedezi fel, hogy Pi-chan mellett még milyen sok hely van!

Ryo-chan arca felragyog. Már indulna Pi felé. Ja egyébként egy idő után a fehér ruhás fazon úgy néz rá, hogy most mikor dönti el már hová ül. Ryo mögött már szegény Koyama is igencsak leülne, nem beszélve róla, hogy még ott van mögöttük Shige, Massu és Tegoshi.
Közben feltételezhetjük, hogy Pi durci lesz (mi ez, hogy ült le mellé rögtön Ryo-chan?) és a kép bal alsó részén láthatjuk is, hogy ujjal mutatja Ryo-nak, hogy üljön csak oda a másik sarokba. Ryo boldogan tesz eleget leader-sama parancsának és leteszi a popsiját a másik oldalon!
Közben Hamada mutatja Ryo-nak, hogy Pi mellé üljön már le. De Ryo arca erről árulkodik: Hát nem láttad, hogy leader-sama azt mutatta, hogy üljek a sarokba?
Miután Koyama rövid gondolkodás után leül Pi mellé, Shige-n lenne a sor. Ryo belekapaszkodik a kabátjába. Shige legalább te ülj ide mellém, de Shige Koyamát választja. Ryo-chanunk egyelőre még mindig egyedül búslakodik a másik oldalon.
Ryo-chan ezután Tego kezét fogja meg! Tego-nyan legalább te ülj ide mellém!
Végre Tego leül Ryo mellé. De mi legyen Massuval?
Tego nem tétlenkedik, az ölébe ülteti Massut, aki egy kis helyezkedés után helyet foglal Tego ölében. De miután Koda Kumi tesz valamilyen megjegyzést, jobbnak látja, ha inkább bepréseli magát a Tego melletti szűk lyukba.
Na ez volt kérem a NewS csöppet sem egyszerű elhelyezkedése, ami elsősorban Ryo határozatlanságának köszönhető. Amúgy Tego és Ryo még a műsor elején is szórakozott, mert tisztán látni, hogy a műsor elején Ryo-n van egy idióta szemüveg, ami valahogyan később átkerül Tego-hoz, majd végül egyikük sem viseli.
Amúgy észrevettétek, hogy Ryo és Pi egymásnak éneklik (egymás felé fordulnak) ezt a sort,
"For being born, for being able to meet you
For being able to be by my side right now, "thank you"
haha RyoPi fanszervíz
És még ezt a képet muszáj megosztani, Pi és Ryo felváltva düllesztették a szemüket Minmi-re és Koda Kumira.
Na megvolt a mai napi kretén commentem. Remélem ti is jót nevetettek közben, mert én videónézés közben dőltem a röhögéstől.