Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:36 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 101  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:57 am 
Forum Addict

Hát mivel nem írt utánam senki, dupla post lesz, bocsi. :D
Code Blue 11. rész SPOILER
Na megvolt az utolsó rész, annyit mondhatok, hogy szétsírtam az agyam még felirat nélkül is. Volt ebben a részben minden és nagyon szépen lezárták a dolgokat, mindenkiről esett valamennyi szó a végén, illetve helyesebben volt jelenete:
Volt: fődoki-Shirashi, Aizawa-Kuroda, Shirashi-Kuroda, Mitsui-Hiyama, Fujikawa-Fujikawa-mama (meg most nem emlékszem, hogy a végén volt-e), Aizawa-nagymama, Aizawa-Shirashi, Kuroda-Kuroda családja és még ami nem jut eszembe.
Kuroda-sensei kisfia apának szólította, ezért is volt a meghatódottság tőle, bár nem kell nagy bömböldére számítani. Esz a fene, hogy ki mit mondott, de nem baj, már csak az utolsó két részre kell várni a feliratra, idén még azért valószínű kész lesznek vele. :lol:
Írnék még szívem szerint egy csomót, de nem akarok több dolgot lelőni, meg nem biztos, hogy mindent úgy értettem, ahogy volt.
De mindenesetre ez az egyik kedvenc Pi-sorozatom. És tényleg a rész végén felvillant, hogy 2009. Úgyhogy tényleg lesz special. És abban még akkor lehet valami Aizawa-Shirashi love is.
Egy kis képi ízelítő :lol: Pi mosolygott, esküszöm, de annyira leheletfinoman, hogy nehéz lekapni, és most nem állom meg, hogy el ne áruljam, hogy Aizawa-Shiraishi páros ment a helikopteren, felügyelő orvos nélkül. És Shiraishi ült úgymond a felügyelő orvos helyén, ha lehet így nevezni.
[color=yellow][size=7]
click
click
click
click
click
click

Na azt hiszem ennyi lett volna, az utolsó két részhez még kell a felirat, lehet, hogy még ejtek utána egy hosszabb ömlengést. :lol:

Okos Tóni=Akira már tudja mi lesz a Code Blue specialban. Fú, jó lesz és Hiyamát is elméletileg egy kicsit jobban megfogjuk ismerni. Plusz persze nem marad ki az izgis orvoslás rész sem. Október elejére fejezik be a special forgatását, és 2009 elején fogják bemutatni.
(Ezek szerint Pi-nek már megint semmi ideje pihenni az új kislemez előtt, bár ha minden igaz e hónapban befejezi végre az egyetemet. Na nem mintha attól olyan marhára több ideje lenne. :( )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 5:25 pm 
Forum Addict

Nemér bzz mikor szedted le a 11. részt h már meg is tudtad nézni? :D én csak most indítottam el a letöltést, de lassú lesz sztem X'D jön torrenten a Kung-fu panda közbe XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 7:09 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Nemér bzz mikor szedted le a 11. részt h már meg is tudtad nézni? :D én csak most indítottam el a letöltést, de lassú lesz sztem X'D jön torrenten a Kung-fu panda közbe XDD

Kretén Yamapi rajongó kivárja csütörtök éjjel a torrentet, hogy elindíthassa a letöltést és jobb esetben ha gyors meg is nézhesse, hogy másnap zombi legyen, de legrosszabb esetben Pénteken tekinti meg. :laugh:
Én tényleg már lassan azt hiszem fanatikusnak számítok, ami nem feltétlenül jó, de ez van. Előbb-utóbb majd benő a fejem lágya, vagy sem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 7:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A "The Copycat killer" avagy más néven "Mohou Han" nevű dorama moviet keresem! ha vlki találkozott felíratos letölthető változattal azt kérem, h segítsen meg egy linkel! T_T

-Nakai Masahiro van a főszerepben, mint sorozat gyilkos! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 7:38 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
A "The Copycat killer" avagy más néven "Mohou Han" nevű dorama moviet keresem! ha vlki találkozott felíratos letölthető változattal azt kérem, h segítsen meg egy linkel! T_T

Streamelt változat, de a többi követelmény stimmel. Némi ügyeskedéssel letölthető.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 7:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:

igen, ezt kezdtem el nézni, de sajna ez a felénél leáll a töltése, amiért nagyon mérges lettem, ezért keresem letölthető verzióban, de hála Akiranak már megkaptam! ^_^
azért köszi!^^
És ajánlom mindenkinek, eddig egész fun! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:11 pm 
Forum Addict

Doll-chan. linkeled it? XD
mer Nakai mnt sorozatgyilkos érdekel xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:17 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:

Csak nem a Maou óta buksz a pszihopatákra? :lol:
Írja ezt, akit egyébként szintén érdekel a sorozatgyilkos Nakai. :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:19 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Sanako wrote:

Csak nem a Maou óta buksz a pszihopatákra? :lol:
Írja ezt, akit egyébként szintén érdekel a sorozatgyilkos Nakai. :laugh:
Áh, már előtte is :lol:

Tényleg, megnéztem amőgy végre a Kurosagi moviet XD megérteeeee~ tetszett nagyon XD bár azért a két óra hosszú volt xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:21 pm 
Forum Addict

Abból nemsokára jön a HQ verzió. Már alig várom. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:37 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Abból nemsokára jön a HQ verzió. Már alig várom. 8-)
Én is, aztán terveztem h majd azt nézem cska emg, de nem jött össze XD ma beszélgettnk a filmről, és msot muszáj volt már látni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 8:47 pm 
Forum Addict

Van Code Blue 10. részhez felirat. :lol: Mekkora értelmes hozzászólás, és most, hogy sokat beszéltem a Byakkotai-ről meg kéne nézni, meg a Kurosagit, de azt muszáj már Hq-ban kivárni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 11:15 pm 
Forum Addict

Na megnéztem a 11. részt énis... hát
ott bőgtem el magam amikor a kisfia apának zólította Kurodát... amúgy egsz jól értettem megint, úgyh külön örültem XD
Shiraishi mondta a végén a liftben, pontosabban kérdezte Aizawát h érezte-e a betegbő áradó hálát (melegséget, nemtudom h fordítsam szépen XD), és hogy olyan orvossá szeretne válni, aki ezt a hálát mindig érezni tudja ^^

Ha érdekle mgé vmeik rész akkor szívesen megnézem újra és fordítom ha tudom :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 13 Sat, 12:10 am 
Senior Member

Én Vampire Host-ot kezdtem el nézni. Olyan kis idióta. De azért aranyos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 13 Sat, 11:32 am 
Forum Addict

Sanako wrote:
Na megnéztem a 11. részt énis... hát
ott bőgtem el magam amikor a kisfia apának zólította Kurodát... amúgy egsz jól értettem megint, úgyh külön örültem XD
Shiraishi mondta a végén a liftben, pontosabban kérdezte Aizawát h érezte-e a betegbő áradó hálát (melegséget, nemtudom h fordítsam szépen XD), és hogy olyan orvossá szeretne válni, aki ezt a hálát mindig érezni tudja ^^

Ha érdekle mgé vmeik rész akkor szívesen megnézem újra és fordítom ha tudom :D

Köszi, bár azt hiszem most már kibírom, már csak az utolsó részt kell lefordítaniuk és kész. Tegnap meg is néztem a 10. részt is gyorsan felirattal. Nagyban örvendtem, hogy volt amit helyesen értelmeztem. :D Ezek az Aizawa-Kuroda beszélgetések nagyon jók. Szerintem ez a két karakter is kölcsönösen hatással van egymásra.
Ja és persze én kb. már az első öt perc után bömböltem a 11. résznél. Meg annál is amit írtál. Meg még számtalan másik jelenetnél. Most már felvetném lassan a sírós-pityogós címet, mert én már a vígjátékokon is tudok sírni. Lsd. Yasuko to Kenji. Idén majdnem többet sírtam már ezeken a sorozatokon, mint egész életemben kis túlzással persze.

X-Family rajongók figyelem!(ha jól tudom Animelover és Ji-chan nézte rajtam kívül), a Doremii újabb 5 résszel jött ki torrenten. 16-tól 20-ig. :D Most töltöm mint az állat. Jó sokáig pihentették a sorozatot, de most már remélem haladni fognak a fordítással.

Ellie17: Ezt a Vampire Host-ot én is nézem, igaz én lusta vagyok ezt angol felirattal letölteni, ezért megvárom, amíg kész lesznek a magyar fordítással Haniko-ék. Tényleg kicsit bugyuta, de aranyos. És ez a főcímdal és az az ordítás. :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 101  Next

All times are UTC + 1 hour