Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 2:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 20 Wed, 10:25 am 
Member

Case wrote:
elöször én is újságban láttam a Larukut, Luna Sea-t, Malice Mizer-t, stbstb. (igaz, az tíz éve volt egy japán újságban, de ez most mellékes xD) Akkor most én is hülye fanpicsa vagyok? :pinky2:

Figy, engem ez személyszerint ez idegesit. Asszem van is egy ilyen topic:"Ide írjanak a tizenéves Popcornt olvasó AnCafé rajongók". Szóval én az ilyen fengörlökre gondoltam, nem személyszerint Rád, amint ujságot olvasol a szoknyácskádban xD :roll: *kuchu* :beee3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 10:53 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Feljöttem egy friss hírrel nektek bogárkáim:

A Dir en grey Amerikában is kiadja az alábbi hanganyagokat:

GLASS SKIN (regular) - először adnak ki amcsiban single-t...

UROBOROS limited és regular

Előrendeléseket már felvesznek, azt nem tudom h hol, de gondolom Warcon Records-on keresztül.

Ja, és Hot Topic fogja árulni a turné mörcsöndájzokat amit már megszokhattunk, vagyis mi nem...csak az amcsik, akik most már több százszorosan a bögyömben vannak *nem mondom meg miért, akit érdekel annak LJ*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 24 Sun, 2:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru-chan wrote:
UROBOROS limited és regular

ammegmi? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 24 Sun, 6:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Limited edition: 2 CD-s kiadás; az egyik CD-n a 13 számos album, a másikon újrafeldolgozások pl. Hydra-666- és Undecided re-recording

Regular edition pedig csak egy CD, ami az új album számait tartalmazza.

Ha jól tudom, akkor nem sokkal a japán kiadás után jelenik meg ez is, akárcsak az eu kiadás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 24 Sun, 7:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

fanx.már várom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 24 Sun, 8:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Szívesen! MySpace-ükön fent vannak a linkek az előrendeléshez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 9:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Valaki feltette az egyik fórumra a Glass Skin lopást, mire egy normális tag be is záratta. ^.^ Örömmel láttam. Pont reklamálni akartam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:13 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Már minden link halott - ha valaki nem tudná, kilopta valaki a stúdióból a single-t és feltette a netre szombaton. Ezen dühöngtem a mondósok előtt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

:roll: De ez már nem az első eset, nem?
Nagyon bosszantó lehet nekik. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:19 pm 
Forum Addict

Ez annak a foka, amikor az emberek már leszarják, vagyis nem veszik figyelembe, hogy a zenészeknek meg kell élniük valamiből. Sőt! Oké, én is többnyire letöltök, mert sajnos nincs annyi pénzem, amennyi szeretném, hogy legyen... De ez a pofátlanság netovábbja! Tiszteletlenség, vagy nevezze aki ahogy akarja. És az a baj, a sok kis fanpicsa (bocs a megnevezésért) ezt fel se fogja agyilag... nem tudom, hogy nevezhetik magukat akkor a zene szerelmeseinek. Ez van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sok embernek nincs pénze de ha már letöltenek elgondolkodhatnának rajta, hgoy olyat tesznek fel a kedvencükről ami szar vagy olyat ami jó. Mert még a letöltöttbe sem mindegy mit hallgatsz. :( :( :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:23 pm 
Forum Addict

Kry-chan wrote:
Sok embernek nincs pénze de ha már letöltenek elgondolkodhatnának rajta, hgoy olyat tesznek fel a kedvencükről ami szar vagy olyat ami jó. Mert még a letöltöttbe sem mindegy mit hallgatsz. :( :( :(

Eleve itt a túl koránról is szó van. Érted, ha ott van valami, amit ingyen megkapnak, a fene se fogja megvenni. Mondjuk, aki nem akarja, az így se úgy se. Én alig várom, hogy kiérjek, tuti feltankolok cd-kből (meg könyvekből).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Rin: Pontosan ezen akadtam ki én is. Nem csak kárt okoznak nekik, de tiszteletlenség. Jó nagy balhét csináltam belőle LJ-n, összevesztem az egyik ottani "barátommal" mert ő kezdte terjeszteni, először csak a GLASS SKIN kilopott live felvételét valami koncertről, aztán valaki benyomta a single-t kompletten. Nem is egy link volt.
És még én vagyok a picsa h beosztottam - tényleg úgy van ahogy Neesan mondja, fel sem fogják mit csinálnak.
Egyébként valóban, már a MOAB és a DG is így került ki és Kaoru a legutóbbi Haiiro no Ginka-ban azt mondta h egy stúdiós tagra gyanakszanak. Más nem is nagyon férhet mondjuk hozzá két héttel megjelenés előtt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:32 pm 
Forum Addict

Aru-chan wrote:
Rin: Pontosan ezen akadtam ki én is. Nem csak kárt okoznak nekik, de tiszteletlenség. Jó nagy balhét csináltam belőle LJ-n, összevesztem az egyik ottani "barátommal" mert ő kezdte terjeszteni, először csak a GLASS SKIN kilopott live felvételét valami koncertről, aztán valaki benyomta a single-t kompletten. Nem is egy link volt.
És még én vagyok a picsa h beosztottam - tényleg úgy van ahogy Neesan mondja, fel sem fogják mit csinálnak.
Egyébként valóban, már a MOAB és a DG is így került ki és Kaoru a legutóbbi Haiiro no Ginka-ban azt mondta h egy stúdiós tagra gyanakszanak. Más nem is nagyon férhet mondjuk hozzá két héttel megjelenés előtt.

Elég szégyen! Az a baj, ahogy régen is mondtam neked Aru (kár is ismételnem magam), hogy van fan és fan között különbség. Van, aki a zenészt látja bennük és azt, amit alkotnak, és van, akik egy aktuális jó számot, ami elvont, amire lehet baromkodni és ráadásul cuki seggű fiúk játszák. Az ilyen kicsiktől el se várd, hogy ezt megértsék. Mert nem fogják! Ehhez be kell érni sajnos. Tudnék mesélni élményeket mik zajlottak le előttem fan és fan reakciójakor. Hidd el, kár idegeskedni! Ezeket az embereket úgyse tudod leállítani. Aki nem itt linkeli be, majd belinkeli máshol, blogon, más fórumon, akárhol.
Amúgy bevallom, én is letölteném, ha lenne link. Ilyen az emberi faj. De ha itt lenne előttem a cd, hogy tessék vedd meg inkább, valszeg támogatnám a bandát ennyivel, ahogy a Gothika számai is megvoltak mégis megvettem a cd-jüket.
Embere válogatja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Rin, tökéletesen igazad van. Bevallom, képmutatónak hathat h így játszom a pedáns fan szerepét, mert ha nem Deg lenne szarnék rá. Rengeteg zenét töltök le, bár arra szoktam figyelni h a hivatalos megjelenés előtt ne keressek linkeket. Vannak akik meg már úgy írják LJ-n a req-et h a leak-et keresik.
Biztosan megéri annak az alaknak ott a stúdióban ez a kilopkodás.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour