Aru-chan wrote:
Rin: Pontosan ezen akadtam ki én is. Nem csak kárt okoznak nekik, de tiszteletlenség. Jó nagy balhét csináltam belőle LJ-n, összevesztem az egyik ottani "barátommal" mert ő kezdte terjeszteni, először csak a GLASS SKIN kilopott live felvételét valami koncertről, aztán valaki benyomta a single-t kompletten. Nem is egy link volt.
És még én vagyok a picsa h beosztottam - tényleg úgy van ahogy Neesan mondja, fel sem fogják mit csinálnak.
Egyébként valóban, már a MOAB és a DG is így került ki és Kaoru a legutóbbi Haiiro no Ginka-ban azt mondta h egy stúdiós tagra gyanakszanak. Más nem is nagyon férhet mondjuk hozzá két héttel megjelenés előtt.
Elég szégyen! Az a baj, ahogy régen is mondtam neked Aru (kár is ismételnem magam), hogy van fan és fan között különbség. Van, aki a zenészt látja bennük és azt, amit alkotnak, és van, akik egy aktuális jó számot, ami elvont, amire lehet baromkodni és ráadásul cuki seggű fiúk játszák. Az ilyen kicsiktől el se várd, hogy ezt megértsék. Mert nem fogják! Ehhez be kell érni sajnos. Tudnék mesélni élményeket mik zajlottak le előttem fan és fan reakciójakor. Hidd el, kár idegeskedni! Ezeket az embereket úgyse tudod leállítani. Aki nem itt linkeli be, majd belinkeli máshol, blogon, más fórumon, akárhol.
Amúgy bevallom, én is letölteném, ha lenne link. Ilyen az emberi faj. De ha itt lenne előttem a cd, hogy tessék vedd meg inkább, valszeg támogatnám a bandát ennyivel, ahogy a Gothika számai is megvoltak mégis megvettem a cd-jüket.
Embere válogatja.