Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:22 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 3:31 pm 
Forum Addict

EE, emglepődtem ezen a koncertesen h Yamapi is ottvolt :lol: De tökjók voltak a live bejátszások... Koki hangja meg... xDDD
Bár Kame haja most mégjobban ütött így mint a képeken... ez egyszerűen borzalmas basszus XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 4:37 pm 
Forum Addict

Mi van Kame hajával? Nekem nem tűnt fel semmi. Bár az is igaz, hogy Yamapit néztem és nem Kame-t. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 4:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Mi van Kame hajával? Nekem nem tűnt fel semmi. Bár az is igaz, hogy Yamapit néztem és nem Kame-t. :lol:

vmi félhosszú hullámos gyönyörűség, hasonlít Ray Toro fejére xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 4:58 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira wrote:

vmi félhosszú hullámos gyönyörűség, hasonlít Ray Toro fejére xDDDD

Hát ha Pi-nek lehet bodri, akkor neki miért ne lehetne Ray Toro feje? :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 5:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Hát ha Pi-nek lehet bodri, akkor neki miért ne lehetne Ray Toro feje? :greengrin:

mert Kamének hülyén áll x"D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 7:54 pm 
Forum Addict

Öt kiló GYM-es videó itt, akit érdekel. :D Pi nagyon jól nézett ki ezzel a fekete hajjal. :love:
click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 11:54 pm 
Forum Addict

Nyáá, köszi :D jajmost várnom kell míg ezeket töltögethetem X'D mert sose lenne időm megnézni őket....

de azért ezt elmentettem innen:
Image XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 2:45 pm 
Forum Addict

új Pi j-web entry:
http://masuda-takahits.livejournal.com/186761.html

valahogy sejtettem amit a Code blueról írt X'D

meg találtam valami hülye cikket, hogy Jin a koncert után nem egy szép lányhoz ment, hanem Yamapihoz és egész éjjel együtt szórakoztak Roppongiban...
http://community.livejournal.com/news_j ... tml#cutid1
tisztára azt akarják kiohnzi h randi... XD

mondjuk megjegyzés: szívesen összetalálkoznék velük :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 3:29 pm 
Forum Addict

Jól van, tudok olvasni, ugyanazt írtam mint te, de már mindegy! :lol:
Akkor törlöm a dorama topicból a Jwebes bejegyzést. Meg látom megtaláltad Pin-t is.

Itt vannak az új scannek, annyira szépek. :D :heart:
click

És Yamapi és Jin "randija", persze egy botrány ill. elsősorban pletykaújságban. Csak tudnám mi a fene érdekes van abban, hogy két fiú, akik mellesleg jó barátok együtt szórakoznak. :roll: Mármint rajongóként értem, de ebben mi a fene az érdekes az újságíróknak?
click
Az első képen Jin átöleli Yamapi derekát? Vagy csak szar a kép? :shock:
(vagy csak nekem kell elvonóra menni :lol:, pedig már nem olvasok yaoit, ez a JE káros agyi ráhatása az emberre)
Tényleg randit akarnak az újságírók összehozni belőle, megjegyzem nem először és gondolom nem is utoljára. Én úgy tudom az is téma volt, mikor kikotyogták, hogy 3 hónapig együtt laktak. Meg már olyat is olvastam, hogy egy házban laknak. A halál tudja mi az igaz és mi nem.
Bár szerintem Pi otthon lakik a mamájával és a húgával, legalábbis egy nem is olyan régi interjúban ezt mondta, bár megjegyezte, hogy lakást keres, mert szeretne elköltözni, mert ilyen korban azért ez már nem furcsa. Jin meg ha jól tudom egyedül él, mintha rémlene valami a bútorvásárlásról, de most nem tudom, hogy Pi-vel mentek vagy másvalakivel. Amúgy meg a Pi-Jin-Ryo-Shirota Yuu négyes mindig együtt lóg, kiegészülve még egy pár haverral meg a tesókkal.
Meg Pi is említette a Jwebjében valamelyik nap, hogy Jin-el strandon voltak. Gondolom akkor is ketten, de a múltkor meg Ryo-val hármasban. És akkor mi van? Az egész JE nem lehet meleg?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 3:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
És Yamapi és Jin "randija", persze egy botrány ill. elsősorban pletykaújságban. Csak tudnám mi a fene érdekes van abban, hogy két fiú, akik mellesleg jó barátok együtt szórakoznak. :roll: Mármint rajongóként értem, de ebben mi a fene az érdekes az újságíróknak?

Hát sok általuk felfedezett rejtett célzásból ki tudnak hozni egy másik cikket, pl a Jin-átkarolja-Piből azt tudják írni h Jin és Pi járnak. x"DDD Ez persze nem igaz, csak nekik is meg kő élni vmibű. x'D Azok után h a magyar pletykaújságírók legkedveltebb témája h ki villantott hol és mit, ezek után el tom hinni h hülyeségek leközlésében japán társaik se maradnak el mögöttük x'D A múltkor egy koreai sztárokkal foglalkozó oldalon külön cikk foglalkozott azzal h egy női sztár a kelleténél kicsit rövidebb szoknyát húzott. x"D *tanulság: ne olvasd a popseoul-t mert ott még Choi Siwon is meleg, Eru pedig nem fog bevonulni a katonaságba csak teszi az agyát h többen jöjjenek a búcsúkoncertjére :beaten:* Szal sztem hamarost megjelenik az újságban h egy éles szemű rajongó látni vélte ahogy Pi heves érzelmi rohamok közepette egy lámpaoszlophoz nyomta és szenvedélyesen lesmárolta Jint. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 4:44 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:

Hát sok általuk felfedezett rejtett célzásból ki tudnak hozni egy másik cikket, pl a Jin-átkarolja-Piből azt tudják írni h Jin és Pi járnak. x"DDD Ez persze nem igaz, csak nekik is meg kő élni vmibű. x'D Azok után h a magyar pletykaújságírók legkedveltebb témája h ki villantott hol és mit, ezek után el tom hinni h hülyeségek leközlésében japán társaik se maradnak el mögöttük x'D A múltkor egy koreai sztárokkal foglalkozó oldalon külön cikk foglalkozott azzal h egy női sztár a kelleténél kicsit rövidebb szoknyát húzott. x"D *tanulság: ne olvasd a popseoul-t mert ott még Choi Siwon is meleg, Eru pedig nem fog bevonulni a katonaságba csak teszi az agyát h többen jöjjenek a búcsúkoncertjére :beaten:* Szal sztem hamarost megjelenik az újságban h egy éles szemű rajongó látni vélte ahogy Pi heves érzelmi rohamok közepette egy lámpaoszlophoz nyomta és szenvedélyesen lesmárolta Jint. :pinky2:

:laugh: Az ázsiai rajongókat ismerve nem is egy éles szemű rajongó lesz. Ez az átkarolás, meg lehet én néztem be, elég rosszak a képek, de ha átkarolja is akkor mi van. Semmi. Részemről akkor sincs semmi, ha esetleg tényleg nem a saját neműket szeretik. Ez az ő magánügyük.
Ez hogy már én is mindenhol melegeket látok, ez a JE műve, mielőtt nem ismertem a JE-t eszembe se jutottak ilyen gondolatok. Meg persze az ilyen cikkek még adják a lovat is az ember alá és néha nehéz nem bedőlni neki. :D A tajvani újságírók szerint Calvin a Fahrenheit-ből azért fogyott le gebére, hogy ne kelljen bevonulnia a kötelező katonai szolgálatra. És mivel ilyen gebe csak 12 napot kell bent lennie. Sőt egy pár kretén újságíró megkérdezte őket hány centi a ***. Erről ennyit.
De persze lehet örvendezni, én is RyoPi rajongó vagyok és a Pin párossal sincs semmi bajom, csak éppen tisztábban kell lenni vele, hogy ez NEM IGAZ.
Úgyhogy egyetértek veled, hogy nem kell az ilyeneknek bedőlni. Legalábbis nem minden esetben.

Last edited by Akira on 2008 Aug 07 Thu, 4:47 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 4:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
A tajvani újságírók szerint Calvin a Fahrenheit-ből azért fogyott le gebére, hogy ne kelljen bevonulnia a kötelező katonai szolgálatra. És mivel ilyen gebe csak 12 napot kell bent lennie. Sőt egy pár kretén újságíró megkérdezte őket hány centi a ***. Erről ennyit.

aúúúúúúúúúúú :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 6:08 pm 
Forum Addict

Plusz mint tujuk az ásiai rajongók nagyrésze yaoi-fan és nem véletlenül fanserviceznek annyit a JEsek, tehát eg yilyen cikk jó sokat hozhat az újsgíróknak a konyhára XDDD

oké, a taiwaniaknál is emgvan a szint akkor xDDDDD

megrendeltem ma az augusztusi Popolot XD basszus szeptember elejére hozzák ki :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 6:35 pm 
Forum Addict

A wink upos interjú vicces :lol:

Azt krédezik h ha lenne egy boltjuk, akkor milyen lenne, emg ha a News egy nem átlagos koncertet adna az milyen lenne, meg azt h ha visszamennének a múltba akkor kitől kérnének bocsánatot plusz az utoló Yamapinál az hogy ha egyik reggel Koyamaként ébredne akkor mit tenne :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 6:57 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
A wink upos interjú vicces :lol:

Azt krédezik h ha lenne egy boltjuk, akkor milyen lenne, emg ha a News egy nem átlagos koncertet adna az milyen lenne, meg azt h ha visszamennének a múltba akkor kitől kérnének bocsánatot plusz az utoló Yamapinál az hogy ha egyik reggel Koyamaként ébredne akkor mit tenne :lol:

Nem ér, kérjük a válaszokat is, ne csak a kérdéseket. :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour