Jól van, tudok olvasni, ugyanazt írtam mint te, de már mindegy!
Akkor törlöm a dorama topicból a Jwebes bejegyzést. Meg látom megtaláltad Pin-t is.
Itt vannak az új scannek, annyira szépek.
click
És Yamapi és Jin "randija", persze egy botrány ill. elsősorban pletykaújságban. Csak tudnám mi a fene érdekes van abban, hogy két fiú, akik mellesleg jó barátok együtt szórakoznak.

Mármint rajongóként értem, de ebben mi a fene az érdekes az újságíróknak?
click
Az első képen Jin átöleli Yamapi derekát? Vagy csak szar a kép?
(vagy csak nekem kell elvonóra menni

, pedig már nem olvasok yaoit, ez a JE káros agyi ráhatása az emberre)
Tényleg randit akarnak az újságírók összehozni belőle, megjegyzem nem először és gondolom nem is utoljára. Én úgy tudom az is téma volt, mikor kikotyogták, hogy 3 hónapig együtt laktak. Meg már olyat is olvastam, hogy egy házban laknak. A halál tudja mi az igaz és mi nem.
Bár szerintem Pi otthon lakik a mamájával és a húgával, legalábbis egy nem is olyan régi interjúban ezt mondta, bár megjegyezte, hogy lakást keres, mert szeretne elköltözni, mert ilyen korban azért ez már nem furcsa. Jin meg ha jól tudom egyedül él, mintha rémlene valami a bútorvásárlásról, de most nem tudom, hogy Pi-vel mentek vagy másvalakivel. Amúgy meg a Pi-Jin-Ryo-Shirota Yuu négyes mindig együtt lóg, kiegészülve még egy pár haverral meg a tesókkal.
Meg Pi is említette a Jwebjében valamelyik nap, hogy Jin-el strandon voltak. Gondolom akkor is ketten, de a múltkor meg Ryo-val hármasban. És akkor mi van? Az egész JE nem lehet meleg?