Szerintem Tego nem testileg akar hasonlítani, az nehéz is lenne.
Yamapi azért egyelőre még mindig a legnépszerűbb NewS tag (legalábbis szerintem). Ilyen tekintetben szeretne Tego rá hasonlítani. Csak az én véleményem szerint a NewS-ból egyik tag se tud majd relatíve olyan magasra felkapaszkodni, mint Pi, aki egyébként sokat köszönhet Takki-nak. Ha Takki nincs szerintem Pi-t nem vette volna észre a kutya se. Na jó, azért ez talán így nem teljesen igaz, de azért van benne egy kis igazság. És a többiek meg átvitt értelemben mondhatnak köszönetet Pi-nek, hogy egy csapatba kerültek vele, mert ha pl. Massu vagy Tego vagy akármelyik másik mondjuk a Kat-tun-ba kerül, még úgysem figyelnének rájuk, ahogyan most. Mert a Kat-tun-ban van Akame, a többi meg le van tojva. És ha megnézed ezt mérték le mikor kiadták a szólókat. Hogy ki mennyire népszerű és eladható a piacon. Nem véletlenül nem került Kame és Jin szólója egy lemezre. De igazából akkor lehetett volna teljesen felmérni ezt, ha mindenki szólója külön külön megy, bár azért az több költségbe került volna.
Na itt már jól eltévedtem a mondanivalómban.
De ami a lényeg, hogy az elején, mikor a NewS debütált sokat nyomott a népszerűségi indexen, hogy Pi benne van és ő a leader. És bár az elején többet foglalkoztak Yamapival, mint a többivel, de mára ez egészen kiegyenlített lett. Na jó természetesen mivel Pi-nek sokkal több dolga van, mint a többinek, több sorozatban játszik stb. stb, ezért többet van előtérben, de ha megnézed a Wink Up, Popolo stb. képeket, akkor már azért mindenkiről közel egyenlő kép van. Régebben azért erősen Pi volt nyomatva.
jaj, istenem mit olvastam, lefordítottak egy Pi interjút, idézek:
"Nem tudom elhanyagolni a fizikai tréninget. Az ok, mert meg akarom védeni a NewS összes tagját. Ha hirtelen megtámadják őket, le fogom győzni azokat a punkokat. Én nagyon megbízható vagyok."
Itt az egész:
click