Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 4:41 pm 
Forum Addict

Ezt mondjuk sokszor hallottam már, hogy Tegoshi mindig is ilyen kis öntelt volt xD Tehát már régebben is xD

Nemhiszem hogy ennyire Yamapire akar hasonlítani... mármint persze próbál, de úgyse lesz annyira kigyúrt XD elrontaná az egész imidzsét XDD

itt a Miffys CM feliratozva: http://www.mediafire.com/?flbdx4hlxxv
credits pikorabo@LJ
végre emgtudjuk mennyire fordítottam félre XD
hát azért 1-2 mondat még stimmelt is :lol: de rá nem jöttem volna h Ryo mit mond xD így már értem a japánt is de hogy hadar basszus XD

Last edited by Sanako on 2008 Aug 02 Sat, 12:34 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 6:03 pm 
Forum Addict

Szerintem Tego nem testileg akar hasonlítani, az nehéz is lenne.
Yamapi azért egyelőre még mindig a legnépszerűbb NewS tag (legalábbis szerintem). Ilyen tekintetben szeretne Tego rá hasonlítani. Csak az én véleményem szerint a NewS-ból egyik tag se tud majd relatíve olyan magasra felkapaszkodni, mint Pi, aki egyébként sokat köszönhet Takki-nak. Ha Takki nincs szerintem Pi-t nem vette volna észre a kutya se. Na jó, azért ez talán így nem teljesen igaz, de azért van benne egy kis igazság. És a többiek meg átvitt értelemben mondhatnak köszönetet Pi-nek, hogy egy csapatba kerültek vele, mert ha pl. Massu vagy Tego vagy akármelyik másik mondjuk a Kat-tun-ba kerül, még úgysem figyelnének rájuk, ahogyan most. Mert a Kat-tun-ban van Akame, a többi meg le van tojva. És ha megnézed ezt mérték le mikor kiadták a szólókat. Hogy ki mennyire népszerű és eladható a piacon. Nem véletlenül nem került Kame és Jin szólója egy lemezre. De igazából akkor lehetett volna teljesen felmérni ezt, ha mindenki szólója külön külön megy, bár azért az több költségbe került volna.
Na itt már jól eltévedtem a mondanivalómban. :D
De ami a lényeg, hogy az elején, mikor a NewS debütált sokat nyomott a népszerűségi indexen, hogy Pi benne van és ő a leader. És bár az elején többet foglalkoztak Yamapival, mint a többivel, de mára ez egészen kiegyenlített lett. Na jó természetesen mivel Pi-nek sokkal több dolga van, mint a többinek, több sorozatban játszik stb. stb, ezért többet van előtérben, de ha megnézed a Wink Up, Popolo stb. képeket, akkor már azért mindenkiről közel egyenlő kép van. Régebben azért erősen Pi volt nyomatva.

jaj, istenem mit olvastam, lefordítottak egy Pi interjút, idézek:
"Nem tudom elhanyagolni a fizikai tréninget. Az ok, mert meg akarom védeni a NewS összes tagját. Ha hirtelen megtámadják őket, le fogom győzni azokat a punkokat. Én nagyon megbízható vagyok."
Itt az egész: click

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 7:16 pm 
Forum Addict

Jaj de édes ^o^

Ebben van valami amit mondasz... de olyna igazságtalan... régen nem zavart túlzottan mert főleg Akame fan voltam, de nagyon megszerettem Kokit is, és Nakamarut is szeretném többet látni, meg persze a Newsos többieket is...
Most néztem meg a SC premiumos Nakamaru interjút... mondta h azért kezdett el beatboxolni megtanulni, mert hülyének érezte magát a többiek mellett és valami olyat akart amit a többiek enm tudnak... meg ő mondjuk nem az a típus aki annyira előre akar kerülni reflektorfénybe :D

ez kicsit off, de nembaj XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 7:24 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Jaj de édes ^o^

Ebben van valami amit mondasz... de olyna igazságtalan... régen nem zavart túlzottan mert főleg Akame fan voltam, de nagyon megszerettem Kokit is, és Nakamarut is szeretném többet látni, meg persze a Newsos többieket is...
Most néztem meg a SC premiumos Nakamaru interjút... mondta h azért kezdett el beatboxolni megtanulni, mert hülyének érezte magát a többiek mellett és valami olyat akart amit a többiek enm tudnak... meg ő mondjuk nem az a típus aki annyira előre akar kerülni reflektorfénybe :D

ez kicsit off, de nembaj XD

Most én is kicsit offolok. Hát igen, én is láttam azt a Maru interjút, meg Kokiét is. Én kettőjüket szeretem nagyon. Azért Akame mellett a többiek sokkal inkább a háttérben vannak, mint a NewS-ban. Azért nézd meg itt mindenkinek megvan a maga kis dolga.
Shige-nek ugye most saját showja van.
Koyama-nak rendszeresen megy az a variéte show vagy mi, meg rádiózik, de azt hiszem Shige is, meg Massu. Meg ugye ott volt Koyamanak a High School musical.
Ott a TegoMass, Ryo-nak még pluszban a Kanjani8. Pi-nek meg ugye megvannak a saját dolgai. Ők azért jobban előtérben vannak, mint a Kat-tun-os fiúk: Maru, Juno és Ueda. Kokit nem írnám ide, mert azért neki ott volt a Dream Boys. Illetve most ugye Ueda-nak saját szólóműsora lesz.
De írni kéne a Kat-tun topicba is, el van hanyagolva. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 8:13 pm 
Forum Addict

Akkor ezt folytassuk ott :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 02 Sat, 9:53 am 
Forum Addict

Yamapi szeretné egyszer leborotválni a fejét. :cry4: Remélem inkább ezt a gondolatot elfelejti.
Azt, hogy Dragon Ball fan ezt eddig is tudtam, a múltkor Bakanishi-vel két teljes napig azt lesték dvd-n. :laugh: Megjegyzem én is szerettem a Dragon Ball-t.
click

Egyébként tényleg aranyos az új Lawson reklám. Koyama ahogy visítozik a Miffy-je után. Bírom azt a csajt, aki fordítani szokta, nagy Pi rajongó. :D
De máskor majd írd ki a creditet, mert nem szeretik ha kihozzák a dolgaikat és még csak oda sem írják, hogy kié.

Itt a legújabb, remélem ezt is feliratozza majd:
http://www.youtube.com/watch?v=lGsdW_PcXNs
Ahogy eldőlnek, mint a domino, mikor Ryo csirkét akar enni vagy mi.

Egyébként ha érdekel titeket töltsétek le azt a kis fájlt, amiben a Summer Time forgatásáról van egy kis összeállítás. Sajna két perc sincs. De ez kicsit másmilyen, mint a tajvani, itt a végén jót nevettem. Pi-nek rossz kedve volt mikor a végén azt a csoportképet csinálták, aztán grimaszolt egyet a kamera kedvéért, majd fejbe vágta Tegoshit. :D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 02 Sat, 12:36 pm 
Forum Addict

Meg ne próblja leborotválni XDDD eldobom az agyam akkor XD

Oké szerkesztettem hszt és beleírtam a creditet ^^
ismered amúgy a csajt?:D

ez a CM lol :lol: de megint olyan gyorsan beszélnek @_@

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 02 Sat, 2:00 pm 
Forum Addict

Nem ismerem személyesen, a blogjában szoktam commenteket hagyni néha, egy ideig ugyanis védettek voltak a bejegyzései és csak az olvashatta, akinek hozzáférése volt. Én még időben léptem. De szerintem aztán későn annyian kérték, hogy újra bárki hozzáférhet a dolgaihoz. Az lj-ról ugye leginkább a PiKorabo kapcsán lehet ismerni, és itt a blogja, ha érdekel, van rajta jó pár letöltés, képek, videók meg miegymás. Lehet ismered is.
click
A másik nagy Pi-fan az még watchful21. Ez a két leányzó szinte minden apró hírt tud róla. Pont előbbi írta, hogy ugye említette régen, hogy Koyama, Pi és most nem emlékszem ki közösen voltak egy fürdőben, na állítólag valami reklám kapcsán. Szerintem szeptemberben talán kijön.

Basszus, mi van itt, ezt nekem látnom kell. :laugh: Yamapi worst date című valamiben van.
képcredit: synthesizia

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 02 Sat, 10:18 pm 
Forum Addict

Az a Yamapis worst date nekem megvan, láttam is :lol: Nagyon vicces, láttam a Jines, Kamés meg az Aibásat még XD mindegyik agyhalál XDDD

Wow, köszi a linket ^^
Nem tudom basszus h hogy tudnak minden apróságot róla :D annyi Pi-s cucc van hogy beleőszülök és mgé akkor se néztem meg mindet XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 04 Mon, 4:31 pm 
Forum Addict

Öregek népszerűsítésére való kísérletemet ezennel feladtam. :lol: Látom rajtam kívül annyi mindenkit érdekelnek, hogy csak na. Mondjuk nem mintha a fiatalok igen kb. hármunkon kívül. Ha tudtam volna nem csinálok V6 vagy akár Kanjani8 topicot, legalább nem foglalnák a helyet. Szegény Kinki se érdekel rajtam kívül senkit, nem beszélve Takki&Tsubasa-ról. És ha már itt sorolgatok, akkor Arashi-t vagy Tokio-t se hagyjam ki.
És most a tények után jöjjön a szokásos szófosásom.

Tegnap volt Shige a Shounen Clubban és ezúttal host-ként Nakamaru helyett, aki gondolom a Kat-tun-al koncertezik (vagy gőzöm sincs mit csinál). Ja és azért danolásztak is. Amint látom Newshfan meg már olyan gyors volt, hogy le is fordította.
Íme két rossz minőségű pillanatkép:
(kezdek Shige szőke hajához hozzászokni, nagyon kis friss volt a műsorban, látszott rajta, hogy izgul)

Image
Image
Image

Special guest Imai Tsubasa volt. És ott volt a Hey Say Jump (pontosabban Yuya Takaki (ha minden igaz), Yamada Ryosuke, Chinen Yuuri és Nakajima Yuto). Yamada Ryosuke (akinek véletlenségből elsőre jól írtam le a nevét) Yamapi utánzása égő volt. Yuto Kame utánzáson röhögtem, Chinen meg csak ari volt, előadták a Your seed-et.

Teppen live a 13-án megjelenő Dvd-ről, nemsokára szerintem a Kibou Yell is felbukkan normálisabb változatban.
http://www.youtube.com/watch?v=7KJfXXwyiFk

Ja és itt a nemsokára megjelenő dvd reklámja:
http://www.youtube.com/watch?v=TK78ggulJ4Y

Újabb Russ-K kollekció, nagyon jó ez a kép:
http://russ-k.com/

Image

Azt hiszem leírtam mindent amit akartam. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 05 Tue, 12:13 am 
Forum Addict

:lol: A russ-k-os kép nagyon szép *_*

Most várom h newsfan feltöltse végre a hardsubos verzióját is annak a SC-nak XD 1-2 kivágott részt emgnéztem már youtubeon meg a Yama-chan solot (egyre jobb lesz ez a gyerek komolyan XD büszke vagyok rá)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 11:13 am 
Forum Addict

Pi ott volt az egyik Kat-tun koncin, csakúgy mint előtte Massuda és Koyama.
Úgy tűnt nekem, hogy Yamapi rossz hangulatban volt, még a Real Face-t sem volt nagyon hajlandó énekelni (bár megjegyzem valószínű nem tudta a szöveget), mikor Kame odadugta neki a mikrofont. Aztán lehet tévedek, elég rossz minőségű a videó. Mindenesetre a Pin rajongók örültek vagy az Akamepi rajongók, bár azt nem tudom minek. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 11:44 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

no azé' elvannak a Dzsánízban most is~ x"D
Akira: Nyugi, engem érdekelnek az öregek is :D *lehet h nem látszik, mert mostanában nem nagyon írkálok errefele ^^"*

Pi ezen a koncin volt? -->
http://www.youtube.com/watch?v=ZkpVkULMH-Q
Aszittem az elején h benyomok Koki torkába vmi torokfájás elleni gyógyszert x"D De arra kom kíváncsi vagyok h a stylistok megint milyen iszonyatot hoztak létre ruhaügyileg... mondjuk az It's My Soul-os szerkót valszeg már nem tudják überelni... de azért amit egyszer összehoztunk barátokkal indiánfejdíszes-virágoskimonós-halálfejesöves Jin-szerkót az azért versenyre kelhet vele x'DDDD

Jujj Sigecsááánn! \(^o^)/ Olyan elég furi ez a szöszi frizu, de annyira nem áll neki rosszul mint annó Dzsunnócsánnak o__o"
Rjoszkecsánn leégette magát? o..o Csinencsánn meg imo még mindig a hivatalos pedo-csalogató a JE-ben~ o__o" *asszem leütöm magam, túl sok baromságot összeírkálok ma... Kame koncis frizuját és képes voltam Ray Toro-éhoz hasonlítgatni... x"D*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 12:47 pm 
Forum Addict

Igen, ez volt az, pont benne van az a rész, mikor Kame odaadja a mikrofont neki, ő meg a refrén befejező részét belebégeti a mikrofonba. Legalább első hallásra, ahogy tőle megszoktuk irtó hamis módon. De majd remélem lesz egy normális verziójú videó róla, illetve JE-t ismerve úgyis kiadják Dvd-n és azon talán rajta lesz ez is. Bár én nem pont ezt a két vidit töltöttem le.
Az egyiken Koki bejön a színpadra motorral. :D Bírom azt a gyereket, meg Nakamarut. De ez már más topicba tartozna. Amúgy meg én az egész Kat-tun-nak adnák egy kis torokfájás elleni gyógyszert, ha ezzel arra céloztál, hogy Koki hamis volt. :D (Halkan jegyzem meg Pi-re is ráférne, bár ha akar tud ő normálisan is énekelni vagy ha fontos neki.)

Örvendetes, hogy más is szereti még az öregeket (pont azon nevettem mikor visszaolvastam mit írtál, hogy öregeknek hívom őket, pedig nem is azok :lol: ). Amúgy rólad tudom, hogy szereted az idősebbeket is, különben nem csináltál volna Kinki és Tackey&Tsubasa topicot. :D De mostanában te se nagyon látogatod a jpop topicokat.
Felfogtam alapos elolvasás után a neveket is amiket írtál.
Junno-nál elkapott a röhögőgörcs mikor a Yukan Clubban megláttam szőkén.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 1:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Amúgy meg én az egész Kat-tun-nak adnák egy kis torokfájás elleni gyógyszert, ha ezzel arra céloztál, hogy Koki hamis volt. :D (Halkan jegyzem meg Pi-re is ráférne, bár ha akar tud ő normálisan is énekelni vagy ha fontos neki.)

Hát igazából arra gondoltam h úgy üvöltött szerencsétlen h azt hittem mindjárt kiköpi a torkát xDDDD De az ezer h hamisak is voltak, szal adhatunk nekik hangjavító gyógyszert is :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour