Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 1:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 6:04 pm 
Member

Én nem értem mi megoldottuk egyszerűen felmentünk nagylevegő lementünk póló le ugrálás 2-3 szám fel cigi aztán újra és újra simán ki lehet bírni :D Szeritnem még feelinges is volt meg kint lehetett beszélgetni is ^-^

"GET THE HORN..."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 6:41 pm 
Elite Member

Nah, végre kipihentem az NS-t, most már járni is tudok, de megfogadtam, hogy soha többet nem veszek fel olyan cipőt, ami nem nagyobb hat számmal a lábamnál... 8-)
Nooooos... köszönet a sok hide és GazettE számért, valamint a Közi - Honey Vanityért, VAMPS - Love Addictért és Jinek örök hálám a kagerou szám miatt. Nagyon jó volt hallani. :heart:
Meg a BOOM-HAH-BOOM-HAH-HAH-t is... imádom a para-para mozdulatait... :roll: ( :heart: Miyavi :heart: )
Nagyon örülök, hogy megint találkozhattam pár SoJ-ossal, Gloria-nak köszönöm a vizet, sokat segített. :sweatdrop: :glomp:
Szivárványmuffin: :glomp: Nagyon örülök, hogy találkoztunk, és végül mégsem hívtalak meg semmire, gomene... Pedig az eszemben volt... :shock:
Btw, nagyon jó volt a Blankey Jet City számra táncizni, és meglepődtem magamon, hogy nem is kellett szólnod, rögtön felismertem Kenichi hangját... mondjuk végül is egy isten :D
Nyah, mára azt hiszem ennyi belőlem, már várom a következő alkalmat, és a képeket is... ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 7:09 pm 
Elite Member

nah hát énis írok.... jó volt a buli de igazából sokat nem láttam belőle mer inkább a dumcsizást választottam fenn a fülledt meleg miatt:)
Ettől függetlenül 1 kagerou számot pont elcsíptem meg még az utána levő is pont vmi fincsiség volt bár nem emléxem most h mi... xD
a Doll torta fincsimincsi volt amiben valszeg az is közrejátszott h du. nálam volt a hűtőben XDDDD
és köszi mindenkinek akivel tudtam 1 jót dumcsizni:)
ma meg azt h a főnökök meg a vendégek elviselték a melóhelyen h élőhullla voltam:) mek is aludni mer sajna nekem még kicsit se sikerült kialudnom magam xD
Doll: nincs mit és nagyon örülök h végre tudtunk kicsit barátkozni:) és remélem azér a sok viszontagság ellenére máskor is meglátogatsz majd :heart:
Case és Ji: nektek csak simán köszönöm h léteztek...imádlak titeket!!! :heart: *nyaalll*xD
Jude: Gangurolány eszméletlen jó voltál...1000szer felülmúlta az én régebbi gyenge próbálkozásomat:D
Nekcinek meg köszi a zoknit xD
nah asszem ennyi:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 7:25 pm 
Member

Aru-chan wrote:
de erről nem a szervezők tehetnek. A múltkor meg esett az eső - reklamációt majd az időjárásnak tessék benyújtani.

evidens. az eső meg kit érdekel, ha nem szabadtér?

Aru-chan wrote:
Igazából az is csoda h van még Pesten klub, ahol lehet ilyen rendezvényt tartani, mert mindenki gondolom tudja h agyba-főbe zárják be a klubokat. Olyan hely meg úgysem lesz ami mindenki igényeit ki tudja elégíteni szvsz.

szintén tény, hogy lassan mindent bezárnak, de egy nagyobb/légkondis helyet azért még biztos lehet találni, mert yukban spec még télen is meg lehet dögleni. [nem, nem klimaxolok. X')]
különben nem fikáztam, megállapítottam. azt csak szabad, nem? oO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 8:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nyah, végre én is eljutok idáig!
Naaaaaaaaaaaaagggggggggggyyyyyyyyyyyooooooooooonnnnnnnnnnn jó volt a buuuuuuuulllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem az augusztusi is lesz ilyen jó!!!!!
Köszönöm Ji-nek és Case-nek a jó számokat! Sok kedvencemet leadták! És marha jó volt a hugommal LM.C-t cosplayelni!!!!!

*NNNNNNNNYYYYYYYAAAAAAAAAAPPPPPPPPYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!* :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 14 Mon, 8:48 pm 
oshare booty
oshare booty

zakuroo wrote:
főleg neked pszabi! legközelebb hosszabb időre kaplak el xD

máskor tessék belém rúgni és ott is vok xDD

sry~
pedig soxor voltam kinn levegőzni félhullán és akkor osztottam az észt meg minden, de akkor te nem voltál kinn
(vagy talán eccer de akor mentetek tovább nekóékkal)

és kül is!!! hol maradt a táskám?! :D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 10:23 am 
Site Admin

pszabi wrote:
zakuroo wrote:
fõleg neked pszabi! legközelebb hosszabb idõre kaplak el xD

máskor tessék belém rúgni és ott is vok xDD

fú, ez így müködik? majd kipróbálom! :beaten:

Jekyll wrote:
nem tudom, nekem ez most így valahogy nem jött be.
zeneileg ja, meg úgy amúgy nem volt semmi gond, és kivételesen a közönség 90%-tól sem vertem a fejem hörögve a falba, DE. basszus, ennyi ember ilyen kis helyen, na az elviselhetetlen. :/
körülbelül 4-5 számra volt energiánk és lelkierõnk táncolni, az idõ többi részét többnyire a relatíve hideg betonon fetrengve töltöttük, ami azért nem olyan vicces, hiába jó a társaság. lent az egyetlen elviselhetõ hõmérséklet a klotyóknál volt, azon a pár négyzetméteren valami csoda folytán mozog egy kicsit a levegõ, dehát ott döglõdni azért már mégse'. szóval olyan fél1 körül inkább leléptünk, és a taxi légkondija életeket mentett.
nem gondolkoztatok még más helyszínen? :/ mert oké, a kék yuk jó hely, csak mondjuk kábé fele ennyi embernek.

Jah, föleg így a nagy höségbe tényleg kissé (kissé..? xD) túlzsúfolt, meg nehezen túlélhetö volt a klíma lent. De az a baj, hogy tényleg nem igen van nagyobb hely ami szóba jöhetne (illetve majd aug 10-én, de az csak egyszeri alkalom lesz.. :beaten:). Amig volt Kulti addig talán oda lehetett volna menni, habár az ottani szervezökkel nem igen akartam volna együtt dolgozni, meg a hely elrendezése is rossz volt olyan szempontból, hogy a tánci, meg a nemtánci rész teljesen el volt választva egymástól.. Ami meg van még... a Merlin szerintem túl puccos nekünk, meg ott sem a legjobb az elrendezés, más meg így hirtelen eszembe sem jut. Drván helyhiány van sajna.

Jaaj, meg örülök, hogy több-kevésbé mindenki jól érezte magát. :pinky2: Dollnak nagyon-nagyon köszi a szépséges és brutálfini tortát, Arunak kösz a lufikat (ráadásul milyen pretty lufik! *o*), a performance meg ugye sajnos elmaradt technkai okok miatt, de majd pótoljuk valamelyik késöbbi buliban.
Fényképeket talán már estefele felpakolom, tracklista, meg minibeszámoló meg nem tudom mikor, de igyekszem azokkal is. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 10:54 am 
Newbie

Hmm Case, Wigwam-hoz mit szólnál?
Az úgy emlékszem nagyobb mint bármelyik lyuk bár rég voltam ott. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 11:12 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

aug. 10-én csak nem vizen leszünk? *bíten*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 11:27 am 
Mumus

Chimaera wrote:
aug. 10-én csak nem vizen leszünk? *bíten*

dede!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 11:41 am 
Site Admin

nah, csitt, most akartam írni, hogy mi lesz, maguk itten ne izélgessenek elöre, okkéjólvan? xD

tehát, akkor~~ :pinky2:

Nippon Groove ~ Summer Edition
Augusztus 10
helyszín: A38 tetöterasz
belépö: 500ft (ami ráadásul lefogyasztható a bárban)

zeneileg meg olyasmi lesz, mint a szilveszteri, csak méginkább. ^^ Vagyis a jrock/vk vonal most szinte teljesen kimarad, helyette ellenben lesz minden más nagyonbulizós, nagyontánci japán zene, amik néha a NS paaartikon is elö szoktak fordulni kiegészitöként. Vagyis ez most nem egy ilyen brutáltombolós buli lesz, mint amilyenek a nipponshoxx-ok szoktak lenni, hanem sokkal lazább, táncizósabb, csevegösebb, tehát olyan igazi kis nyári szabadteres chill lesz. :grin:

nomeg még a nippon groove adásokban szoktak lenni ilyesmi zenék, majd összeválogatok pár olyan müsort amiben az a vonal volt nagyjából ami most is várható lesz majd. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 11:50 am 
Newbie

Uff, ez jól hangzik bár h elmarad a jrock vonal az eléggé elszomorító, de ha írsz egy listát h milyen zenéket érdemes hallgatni ehhez a bulihoz akkor az jó lenne. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 11:59 am 
Mumus

-=Kira=- wrote:
Uff, ez jól hangzik bár h elmarad a jrock vonal az eléggé elszomorító, de ha írsz egy listát h milyen zenéket érdemes hallgatni ehhez a bulihoz akkor az jó lenne. :D

mér is elszomorító!! majd be lesz pótólva szeptemberben!!! soksoksok Vk és Jrock!! Én szívesen adom le soksoksosk Vk banda zenéjét!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 12:03 pm 
Newbie

Azt elhiszem, én meg szívesen hallgatom őket. :D
Csak arra számítottam h uccsó nyári Nippon és akkor valami extra jrock buli lesz. :( Nah mind1, végülis a hangulat a lényeg és az úgyis meglesz. :D

Csak azon elmélkedem h nekünk jrokkosoknak nem lesz-e gáz a ZP mellett bulizni... nem akarok balhét a sok részeg punk, skinhead meg discóssal akik ott nyomják. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 15 Tue, 12:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
zeneileg meg olyasmi lesz, mint a szilveszteri, csak méginkább. ^^ Vagyis a jrock/vk vonal most szinte teljesen kimarad, helyette ellenben lesz minden más nagyonbulizós, nagyontánci japán zene, amik néha a NS paaartikon is elö szoktak fordulni kiegészitöként. Vagyis ez most nem egy ilyen brutáltombolós buli lesz, mint amilyenek a nipponshoxx-ok szoktak lenni, hanem sokkal lazább, táncizósabb, csevegösebb, tehát olyan igazi kis nyári szabadteres chill lesz. :grin:

:devil:
szal magyarul most kivételen a jpop topicot sűrűn látogató egyedek fognak elözönleni kérésekkel! XD Nem tom neked melyik a jobb, bár már előre látom, h rengeteg JE zene kérés lesz! XDD
De egyébként nagyon jó ötlet volt ez az A38-as hely!^^ itt aztán senki nem fog panaszkodni, h meleg van, főleg ha kiderül, h pont akkor lesz vihar! o.O de inkább nem festem az ördögöt a falra.
Én tuti jól fogom érezni magam(ha el tok menni) mert nagyon elmászott a zenei ízlésem jpop felé!^^
Már nagyon váááárooooom~~~~!^____^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour