pszabi wrote:
zakuroo wrote:
fõleg neked pszabi! legközelebb hosszabb idõre kaplak el xD
máskor tessék belém rúgni és ott is vok xDD
fú, ez így müködik? majd kipróbálom!

Jekyll wrote:
nem tudom, nekem ez most így valahogy nem jött be.
zeneileg ja, meg úgy amúgy nem volt semmi gond, és kivételesen a közönség 90%-tól sem vertem a fejem hörögve a falba, DE. basszus, ennyi ember ilyen kis helyen, na az elviselhetetlen. :/
körülbelül 4-5 számra volt energiánk és lelkierõnk táncolni, az idõ többi részét többnyire a relatíve hideg betonon fetrengve töltöttük, ami azért nem olyan vicces, hiába jó a társaság. lent az egyetlen elviselhetõ hõmérséklet a klotyóknál volt, azon a pár négyzetméteren valami csoda folytán mozog egy kicsit a levegõ, dehát ott döglõdni azért már mégse'. szóval olyan fél1 körül inkább leléptünk, és a taxi légkondija életeket mentett.
nem gondolkoztatok még más helyszínen? :/ mert oké, a kék yuk jó hely, csak mondjuk kábé fele ennyi embernek.
Jah, föleg így a nagy höségbe tényleg kissé (kissé..? xD) túlzsúfolt, meg nehezen túlélhetö volt a klíma lent. De az a baj, hogy tényleg nem igen van nagyobb hely ami szóba jöhetne (illetve majd aug 10-én, de az csak egyszeri alkalom lesz..

). Amig volt Kulti addig talán oda lehetett volna menni, habár az ottani szervezökkel nem igen akartam volna együtt dolgozni, meg a hely elrendezése is rossz volt olyan szempontból, hogy a tánci, meg a nemtánci rész teljesen el volt választva egymástól.. Ami meg van még... a Merlin szerintem túl puccos nekünk, meg ott sem a legjobb az elrendezés, más meg így hirtelen eszembe sem jut. Drván helyhiány van sajna.
Jaaj, meg örülök, hogy több-kevésbé mindenki jól érezte magát.

Dollnak nagyon-nagyon köszi a szépséges és brutálfini tortát, Arunak kösz a lufikat (ráadásul milyen pretty lufik! *o*), a performance meg ugye sajnos elmaradt technkai okok miatt, de majd pótoljuk valamelyik késöbbi buliban.
Fényképeket talán már estefele felpakolom, tracklista, meg minibeszámoló meg nem tudom mikor, de igyekszem azokkal is.