Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:13 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 11:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem is van egy ilyesmi képem, de azon csak D. Radcliffe gyerek van rajta, és én az egész képen csak Tackeyt meg Koichit vélem felismerni, meg van egy kölök aki tökre úgy néz ki mint Shige, meg mintha ott hátul jobb szélen lenne Nakamaru, vagy csak hasonlít rá... x"D Sose tudtam felismerni juniorként az embörkéket... x"D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 12:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

wáá!! tényleg Nakamaru!! XDD
Meg Yamapi, meg Yabu, meg Yamashita Shoon!^__^ jaj hát a kicsi fiam! XDD
Shige mellett az nem Kusano? o.O
Jaj Jimmy is ott van ha jól látom! XD nah.. kb ennyi akit én is felismerek az említetteken kívűl! XDD
*jól van kiörömködte magát*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 3:31 pm 
Forum Addict

Ilyen Harry Potter-es képet tavaly is láttam, azt hiszem tavaly is ott volt Jin a japán premieren, úgy rémlik.
Animelover által linkelt képen hátul ott vannak a Kat-tun tagok (Jin, Ueda, Kame, Koki, Nakamaru sorrendben), Junno kivételével. Shige tényleg ott van, Pi mellett áll, Pi másik oldalán Jimmy, Jimmy mellett talán Ikuta Toma és HaseJun, de erre nagyesküt nem tennék.
Shige melletti vigyori srác hasonlít Kusanora, de nem merném lefogadni, hogy ő az. A kis juniorokat én nem ismerem. Elől van baloldalt Koichi, aztán "Harry Potter", kis junior nem tudom ki (talán ő lenne Yabu?) és mellette Takki áll.
A bal szélen hátrább a két srác ismerős, de nem tudom őket hová tenni.
Na én is kibogarászkodtam magam. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 3:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Ilyen Harry Potter-es képet tavaly is láttam, azt hiszem tavaly is ott volt Jin a japán premieren, úgy rémlik.
Animelover által linkelt képen hátul ott vannak a Kat-tun tagok (Jin, Ueda, Kame, Koki, Nakamaru sorrendben), Junno kivételével. Shige tényleg ott van, Pi mellett áll, Pi másik oldalán Jimmy, Jimmy mellett talán Ikuta Toma és HaseJun, de erre nagyesküt nem tennék.
Shige melletti vigyori srác hasonlít Kusanora, de nem merném lefogadni, hogy ő az. A kis juniorokat én nem ismerem. Elől van baloldalt Koichi, aztán "Harry Potter", kis junior nem tudom ki (talán ő lenne Yabu?) és mellette Takki áll.

Talált! XD azt a nyomi fejét meg lehet ismerni! XD most már valamennyire ki kupálódott, de azért még remélem fejlődőképes! XD
A bal legszélen a képnek az Yamashita Shoon(vagy legalábbis szerintem az)!^__^ a mellette lévőt nem tom ki, de első ránézésre Hikaru jut eszembe, de inkább nem jelenteném ki! XD
De legalább tudjuk, h Pi Mardekár fan a Kattunosok meg mind Griffendale rajongók! XDDD
Egyébként most, h mondtad, h Toma is ott van... nekem először fel se tűnt! o.O mondjuk a Doramakba se mindig sikerül fel is merni, csak az a tipikus szitu: "Ez a fej valahonnan ismerős nekem!" XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 4:16 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
Akira wrote:

Talált! XD azt a nyomi fejét meg lehet ismerni! XD most már valamennyire ki kupálódott, de azért még remélem fejlődőképes! XD
A bal legszélen a képnek az Yamashita Shoon(vagy legalábbis szerintem az)!^__^ a mellette lévőt nem tom ki, de első ránézésre Hikaru jut eszembe, de inkább nem jelenteném ki! XD
De legalább tudjuk, h Pi Mardekár fan a Kattunosok meg mind Griffendale rajongók! XDDD
Egyébként most, h mondtad, h Toma is ott van... nekem először fel se tűnt! o.O mondjuk a Doramakba se mindig sikerül fel is merni, csak az a tipikus szitu: "Ez a fej valahonnan ismerős nekem!" XDDD

Na az az egy szem legény, nem lehet, hogy Kazepon? (mellékelt lenti képek) Hikaru azért nem, mert neki, bocsánat, de olyan érdekes fogai vannak (csúnya vagyok, de én lófogú Hikarunak hívom :oops: )

Image
Image

Már félórája bámulom azt a szerencsétlen gyereket, idegesít hogy olyan érzésem van, hogy tudom kicsoda. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 4:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Már félórája bámulom azt a szerencsétlen gyereket, idegesít hogy olyan érzésem van, hogy tudom kicsoda. :D

Nekem is nagyon ismerős az arca, de hogy ki a fene és, hogy hol láttam arról fogalmam sincs! o.O
Hát tudatlan maradok... XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 9:07 pm 
Forum Addict

tényleg ismerős feje van O_o

basszus letagadom a Kat-tunosokat XDD csak Pi egyedül Mardekár fan? XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 7:06 am 
Forum Addict

http://www.kat-tun.jp/

vajon mikor frissíthették utoljára, ha a Yorokobi no uta van kint új singlenk, és a borítója még *now printing* ? XD :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 7:23 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:

vajon mikor frissíthették utoljára, ha a Yorokobi no uta van kint új singlenk, és a borítója még *now printing* ? XD :lol:

Loooool! x'DDD Biztos egy darabig nincs kedvük oldalt szerkeszteni... x'D (Figyeljétek, egyszer még megjelenik vmi ilyesmi a Popcornban: "Yorokobi no Uta, a KAT-TUN nevű japán együttes legújabb slágere." :beaten:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 4:15 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Sanako wrote:

Loooool! x'DDD Biztos egy darabig nincs kedvük oldalt szerkeszteni... x'D (Figyeljétek, egyszer még megjelenik vmi ilyesmi a Popcornban: "Yorokobi no Uta, a KAT-TUN nevû japán együttes legújabb slágere." :beaten:)
még csak az kéne :beaten: akkor télleg nem tudnám h sírjak vagy röhögjek XDDD

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=giqNd9eRn8A
behalás, rohadtjó ez a Real face paródia XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 4:57 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Animelover wrote:
Sanako wrote:

Loooool! x'DDD Biztos egy darabig nincs kedvük oldalt szerkeszteni... x'D (Figyeljétek, egyszer még megjelenik vmi ilyesmi a Popcornban: "Yorokobi no Uta, a KAT-TUN nevű japán együttes legújabb slágere." :beaten:)
még csak az kéne :beaten: akkor télleg nem tudnám h sírjak vagy röhögjek XDDD

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=giqNd9eRn8A
behalás, rohadtjó ez a Real face paródia XDDD

Igen, ez a csaj jó kis paródiákat csinál és anélkül, hogy az ember még olyan nagyon durvának találná.
Amúgy Koki is Mardekár fan, legalábbis úgy látom, ugyanolyan sál van rajta, mint Pi-n. :D
Láttam az új PV-t illetve amit végig tudtam nézni, engem az első két perc marhára idegesített, semmit nem csináltak, csak bekötötték a cipőfűzőjüket, stb. stb, aztán elkezdődött a zene. De mondjuk nem néztem végig, mert nem hagyott mély nyomokat bennem. De majd ha kijön a normális verzió akkor majd úgyis kiderül. Lehet normális minőségben találok benne jót is, bár nekem így belegondolva talán a Real Face PV kivételével nem tetszett egyik PV sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 5:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Uramisten! x'DDDD Ez a paródia naon looool! x"DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 5:10 pm 
Forum Addict

Hát ez az, de a News - Summer time is üt. xD
És én megveszem Massut *,*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 6:15 pm 
Elite Member

Megnéztem én is a vidit, hát teljesen kész xDD Támogassuk Kokit, Uedát, Junno-t, meg azt a másikat! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 06 Tue, 6:50 pm 
Forum Addict

óó mindigis szerettem én Kokit XDDmeg még Shoon mellett aki áll, ő is Mardis sálban van xD

A summer time-osat most töltöm be xD

meg közbe nézema március 26-i cartoon kat-tunt xD hát Kame feje... *akirashokku* XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour