Akira wrote:
Ilyen Harry Potter-es képet tavaly is láttam, azt hiszem tavaly is ott volt Jin a japán premieren, úgy rémlik.
Animelover által linkelt képen hátul ott vannak a Kat-tun tagok (Jin, Ueda, Kame, Koki, Nakamaru sorrendben), Junno kivételével. Shige tényleg ott van, Pi mellett áll, Pi másik oldalán Jimmy, Jimmy mellett talán Ikuta Toma és HaseJun, de erre nagyesküt nem tennék.
Shige melletti vigyori srác hasonlít Kusanora, de nem merném lefogadni, hogy ő az. A kis juniorokat én nem ismerem. Elől van baloldalt Koichi, aztán "Harry Potter", kis junior nem tudom ki (
talán ő lenne Yabu?) és mellette Takki áll.
A bal szélen hátrább a két srác ismerős, de nem tudom őket hová tenni.
Na én is kibogarászkodtam magam.

Talált! XD azt a nyomi fejét meg lehet ismerni! XD most már valamennyire ki kupálódott, de azért még remélem fejlődőképes! XD
A bal legszélen a képnek az Yamashita Shoon(vagy legalábbis szerintem az)!^__^ a mellette lévőt nem tom ki, de első ránézésre Hikaru jut eszembe, de inkább nem jelenteném ki! XD
De legalább tudjuk, h Pi Mardekár fan a Kattunosok meg mind Griffendale rajongók! XDDD
Egyébként most, h mondtad, h Toma is ott van... nekem először fel se tűnt! o.O mondjuk a Doramakba se mindig sikerül fel is merni, csak az a tipikus szitu: "Ez a fej valahonnan ismerős nekem!" XDDD