|
Láttam, vérben úszva hullott az égből a Laraku, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Akkor záporként hullott az égből egy sok és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt! Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: az a - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában, hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Laraku, azután pedig hullabűz terítette be a világot! Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki egy a oldalára áll" - pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a baba - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei. Aztán láttam hogy villámot szór az ég és egy eszik kettéhasad, az emberek pedig imádják - aztán volt fogcsikorgatás és sírás. Felperzselt mindent a gép de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova az alszik vezette őket aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam, majd megjelent az eszik egy 9 fejű lovon amelynek 43 foga volt és 3 lába, és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint a kapú - ezt különösen sajnáltam - illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a marha, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki! Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy kapú - de csak egy része - vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy marha - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek, ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint a gép és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a sok és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada.
|