Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 5:20 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 852  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 03 Sat, 11:06 pm 
Site Admin

Serenity wrote:

hát ezek óriásiak.. xDDD
ez meg a legeslegfélelmetesebb valaha íródott prófécia. o_o
a Nap megszűnt világítani, majd megjelent egy popsi egy 9 fejű lovon amelynek 87 foga volt és 5 lába

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 03 Sat, 11:18 pm 
VIP Member

^ Ezt segg-re már nekem is kihozta. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 11:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Mikulás - de csak egy része - ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova egy kalapács vezette őket... :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 1:28 pm 
Mumus

Láttam, vérben úszva hullott az égből a Laraku, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Akkor záporként hullott az égből egy sok és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt! Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: az a - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában, hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Laraku, azután pedig hullabűz terítette be a világot! Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki egy a oldalára áll" - pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a baba - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei. Aztán láttam hogy villámot szór az ég és egy eszik kettéhasad, az emberek pedig imádják - aztán volt fogcsikorgatás és sírás. Felperzselt mindent a gép de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova az alszik vezette őket aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam, majd megjelent az eszik egy 9 fejű lovon amelynek 43 foga volt és 3 lába, és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint a kapú - ezt különösen sajnáltam - illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a marha, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki! Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy kapú - de csak egy része - vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy marha - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek, ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint a gép és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a sok és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 2:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy karom, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, felperzselt mindent a zöld, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint a Diru de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a ceruza vezette őket [...]
Láttam, vérben úszva hullott az égből egy gitár - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek! Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a pók oldalára áll" - aztán volt fogcsikorgatás és sírás! [...]
aztán láttam hogy villámot szór az ég és a Kyo kettéhasad, az emberek pedig imádják - ezt különösen sajnáltam - majd megjelent a gitár egy 9 fejű lovon amelynek 65 foga volt és 6 lába, és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Akkor záporként hullott az égből a Kyo [...]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 3:50 pm 
Forum Addict

Majd megjelent a fog egy 9 fejű lovon amelynek 67 foga volt és 5 lába, aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 5:50 pm 
Forum Fanatic

Kemény dobosarc :artist:xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 5:53 pm 
Mumus

Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a Martini vezette őket és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani, felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a Martini - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek, hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Bakkancs, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt. Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a Laraku, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki! Akkor záporként hullott az égből a Buddha de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 8:36 pm 
Forum Addict

Hát én ezen igen jót szórakoztam, meg a többi részén is. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 10:28 pm 
Elite Member

Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a kaksimogyoró - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában, hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Hello Kitty - pedig ez nagyon ocsmány látvány volt.
Hjaj. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 10:37 pm 
Site Admin

Mitsu wrote:
kaksimogyoró

@________@?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 10:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Az enyém annyira szalonképtelen lett, hogy jobb híján egyedül visítok rajta. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 10:48 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Az enyém annyira szalonképtelen lett, hogy jobb híján egyedül visítok rajta. XDDD

pervert o_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 04 Sun, 10:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
pervert o_o

Megszólalt a gödörből a lik, haha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 05 Mon, 7:19 am 
Site Admin

ez nem igazán wtf, ellenben eszméletlenül gyönyörü :shock:

edit: ellenben ez már annál inkább wtf... o_@"

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12774 posts ]  Go to page Previous  1 ... 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326 ... 852  Next

All times are UTC + 1 hour