Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 11:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 174  Next
Author Message
 Post subject: Re: köszi!
PostPosted: 2005 Sep 30 Fri, 9:23 pm 
Newbie

Case wrote:
wuwei wrote:
sziasztok!

bocsi, most írok be elõször, véletlenül megnyomtam valamit.
de mindenkinek üdv.

hello. :grin:
azt a véletlenül elküldött hozzászólást kitöröltem. (és még mindig nem sikerült magam rávenni, hogy meghallgassam.. xD)

hálásan köszönöm, legalább nem :oops:

ha eddig se voltál nagyon érte oda, akkor ne sajnáld, semmit nem veszítel. viszont néhány szám Laruku-s hangzású, hmm. szegény Gackt, már a szomszédba kell mennie.

Profile  

Post subject: Re: köszi!
PostPosted: 2005 Oct 01 Sat, 12:38 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

wuwei wrote:
a borító elemzésére pedig égetően kiváncsi lennék :oops:

Nagyon egyszerű....Kommersz misztika...
hmm..ki is mondta ezt? :D

Profile  

Post subject: wuwei != D
PostPosted: 2005 Oct 01 Sat, 5:58 pm 
Forum Addict

Ne higgyétek el, hogy "a borító elemzésére pedig égetően kiváncsi lennék" az én billentyűzetemről került ide...Ez csak a technika "ördöge" lehet...

//Kyo vagy Case: kérlek javítsd ki! Köszönöm!

Profile  

Post subject: Re: wuwei != D
PostPosted: 2005 Oct 02 Sun, 10:40 pm 
Site Admin

D wrote:
Ne higgyétek el, hogy "a borító elemzésére pedig égetõen kiváncsi lennék" az én billentyûzetemrõl került ide...Ez csak a technika "ördöge" lehet...

//Kyo vagy Case: kérlek javítsd ki! Köszönöm!

javítva :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 04 Tue, 7:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem aktuális a dolog csak nekem az...:D

Végre rászántam magamat hogy megnézzek valami blood koncertet..fogalmam sincs mikori de életem legrosszabb koncertje amit valaha láttam...semmi díszlet..asszem még dob sem volt :D halálosan ciki volt az egész...De a végén azt hittem hogy valami baj van és az új gackt album ment az agyamra... de nem! ezek képesek voltak előadni a U+K -t
a Camui művektől.. aki nem tudná ez az egyik leg negédesebb száma gacktnak és élő előadásban mindenféle gyanus plüssmaci rohangál a színpadon...

De ez a Blood prezentálásában minden képzeletet felülmúlt...

Semmi extra csak megosztottam. :D

Profile  

PostPosted: 2005 Oct 04 Tue, 2:40 pm 
Forum Addict

kyo:

:shock: <- úgy nagyjából így néztem ki, mikor elolvastam az élménybeszámolód a Blood koncertről. Egyrészt megfűszerezi az életem, mikor újfent valami olyat hallok, ami legvadabb elképzeléseim is felülmúlja és kitolja képzeletem határait...másrészt képtelen vagyok megérteni a Blood észjárását, amikor _épp ezt_ a dalt választották.
Nekem csakis Gackttól hangzik hitelesen...és minden többletjelentését elveszti (gyanítom nem is nyer mellé másikat), ha valaki más adja elő...

Mindenesetre megértem, hogy meg kellett osztanod velünk...jobb az ilyet kibeszélni magadból...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 04 Tue, 3:03 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

D! Elvileg az a fellépés nekem is megvan, majd belenézhetünk, ha kíváncsi lennél rá ^^". Gyakorlatilag viszont én se láttam még, de hallottam, hogy eléggé elfuserált fellépés, úgyhogy nem ültem neki, de a Gackt-ot előadó része biztos fura, talán azt még meg is nézném ^^". Eddig viszont én se tudtam, hogy pont azt a dalt adják elő, amit Gackt anno Kaminak írt 0_o.... Annak tényleg csak Gackt előadásában van valami értelme! Kivéve ha nem előben látja az ember. Először meghatódtam rajta, hogy de aranyos, írt az elhunyt jóbarátjának egy dalt, aztán megláttam a liveot, és .... 0_0 Inkább nem is gondolok vissza rá. Gackt ott rontott el nálam mindent. ^^"

Profile  

Post subject: jóóó...
PostPosted: 2005 Oct 04 Tue, 3:21 pm 
Forum Addict

tenshi:

OK, nézzünk bele...Miért vállakozom valamire, amiről előre tudom, hogy fájni fog? :?

Az U+K live-ról pedig: még szerencse, hogy Gackt jó sok cicát csődített a színpadra, különben most Neronak nem lenne fangirlje errefelé, mi meg egymás kezéből ráncigálnánk ki a Gackt képeket :lol:

Komolyra fordítva a szót: szerintem szép dolog, ha több tízezer ember úgy fejezi ki a szeretetét, hogy együtt táncikál...Előtte már úgyis el-elsírták magukat, nem kell, hogy az emlékezés csak a fájdalomról szóljon.

Profile  

Post subject: Re: jóóó...
PostPosted: 2005 Oct 04 Tue, 3:34 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

D wrote:
Az U+K live-ról pedig: még szerencse, hogy Gackt jó sok cicát csődített a színpadra, különben most Neronak nem lenne fangirlje errefelé, mi meg egymás kezéből ráncigálnánk ki a Gackt képeket :lol:

Komolyra fordítva a szót: szerintem szép dolog, ha több tízezer ember úgy fejezi ki a szeretetét, hogy együtt táncikál...Előtte már úgyis el-elsírták magukat, nem kell, hogy az emlékezés csak a fájdalomról szóljon.

Soha nem állt fent a veszély azért, hogy Gackt-fangirl legyek ^^". A nagy Malice fan-korszakban is Kami és Közi voltak a nagy kedvencek, meg még Klahat is kedveltem (szóval mindenkit, akinek K-val kezdődött a neve xD).

És én nagyon megértettem, hogy Kamiról vidáman akart megemlékezni, ez nagyon szép dolog, de most komolyan kellettek ahhoz a balerinának öltözött pasik? Nem lett volna elég csak nekik mosolyogni meg táncizni egyet? Akkor is tudtuk volna, hogy most vidámnak kell lenni, de nekem úgy az egész elég szánalmas volt minden tiszteletem ellenére. Úgyhogy utánna inkább hanyagoltam a Gackt témát jobb a békesség alapon, és szerintem nem hiányzok én a rajongók közé, így is sokan vannak és igen lelkesek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 04 Tue, 6:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem ez a Cicás dolog és Kami halála sehogy nem jön össze(már úgy értem tudom hogy mire írta csak hát akkor is) :D
Nekem a U+k pont egy ilyen "gackt egy iszonyat nagy p*cs de mi szeretjük"
szám.
Nagyon szeretem gacktot ha fellelek egy liveot amit még nem láttam azonnal leszedem meg úgy álltalában mindent már több éve.... de nálam minden komolyságát elvesztette már rég...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 06 Thu, 1:03 pm 
Newbie

az U+K koncert elõadása gyerekes, de a szövege szép. Mira engedélye nélkül beteszem.

U+K

Inkább . . .
Ne szólj egy szót se
Csak egy kicsit meg vagy ijedve, úgyhogy
Ne szólj egy szót se
Egy kicsit szomorú vagy most, úgyhogy

Az utolsó percekben nagyon imádkoztam

A hold varázsa . . . shalle a le rilla
Egy kedves suttogás . . .
Ha még egyszer teljesülne egy kívánságom
Megfognám a kezed és nevetnék veled

Az álmainkban . . .
Az emlékeinkben tudom, hogy még találkozni fogunk

Ha visszaidézhetném a kedves arcod
Mikor a mosolyodra gondolok
Megnyugvássá válik minden szomorúságom

A hold varázsa . . . shalle a le rilla
Ha el tudnám feledni a könnyeidet
Ha érezhetném a gyengédségedet
Csak aludni akarnék melletted

A hold varázsa, mikor eltûnik
El kell búcsúznom megint
Ha elérhetne a szeretetem
Csak fognám a kezed és táncolnék veled

A fénybe, a helyre, ahová vissza kell térned
Találkozni fogunk, tudom, valamikor, valamerre

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 06 Thu, 1:31 pm 
Senior Member

Anyám, ez most megbőgetett...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 06 Thu, 5:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

detto... Nagyon szép...

Aztán lehet hogy mira át vág minket és egyébként plüsmacikról és vaniliafagyiról énekel :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 07 Fri, 10:04 am 
Newbie

kyo wrote:
detto... Nagyon szép...

Aztán lehet hogy mira át vág minket és egyébként plüsmacikról és vaniliafagyiról énekel :D

leellenõrizheted :wink:

szerintem is szép, és az is jó, hogy ilyen pozitív hangvételû, nem egy gyászos sirató.

újra ajánlom neked G. szövegeit, mert csodálatosak, talán az egyik legjobb a Secret Garden, de a Fragrance is nagyon..., meg úgy általában a legtöbbje.

lehet, Kami-nak talán volt valami kedvenc cicusa, innen jött az ötlet a macskás-elõadásra, ki tudja :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 07 Fri, 10:40 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

wuwei wrote:
lehet, Kami-nak talán volt valami kedvenc cicusa, innen jött az ötlet a macskás-előadásra, ki tudja :|

Nem ^^", Kami tisztaságmániás volt, minden nap kitakarította a szobaját és nem volt állata. Szerintem problémásabb is lett volna rendet tartani valami házikedvenccel a házban. De lehet, hogy szeretett játszani Közi macskáival, ki tudja? xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour