D wrote:
Az U+K live-ról pedig: még szerencse, hogy Gackt jó sok cicát csődített a színpadra, különben most Neronak nem lenne fangirlje errefelé, mi meg egymás kezéből ráncigálnánk ki a Gackt képeket
Komolyra fordítva a szót: szerintem szép dolog, ha több tízezer ember úgy fejezi ki a szeretetét, hogy együtt táncikál...Előtte már úgyis el-elsírták magukat, nem kell, hogy az emlékezés csak a fájdalomról szóljon.
Soha nem állt fent a veszély azért, hogy Gackt-fangirl legyek ^^". A nagy Malice fan-korszakban is Kami és Közi voltak a nagy kedvencek, meg még Klahat is kedveltem (szóval mindenkit, akinek K-val kezdődött a neve xD).
És én nagyon megértettem, hogy Kamiról vidáman akart megemlékezni, ez nagyon szép dolog, de most komolyan kellettek ahhoz a balerinának öltözött pasik? Nem lett volna elég csak nekik mosolyogni meg táncizni egyet? Akkor is tudtuk volna, hogy most vidámnak kell lenni, de nekem úgy az egész elég szánalmas volt minden tiszteletem ellenére. Úgyhogy utánna inkább hanyagoltam a Gackt témát jobb a békesség alapon, és szerintem nem hiányzok én a rajongók közé, így is sokan vannak és igen lelkesek.