Áááááááá, valaki vegye ki a winanplistámról az új albumot!!!!!!!!!!!!! *addict* Nekem nagyon bejön, megérte a két álmatlan éjszakát, amit a letöltésébel törtöttem
(0_o nem vagyok normális ^^"). Bár az elején elbátorodtam az első dalnál, és megnéztem, hogy tenyleg Merryt tettem e be, vagy megcsúszott az egér véletlen és Metronome került be helyette. De nem Merry volt, aztán később már merrysebb is lett a zene és végül ez jellemzi az egész albumot, olyan merrys, ami nem baj nekem, mert megtört kis lelkemre a feldobó dalok valódi orvosságként hatnak xDDDD. Természetellenesen jól tudum érezni magam a hellgatásakor. Mostmá' aztán legyenek nagyon sikeresek és jöjjenek ide koncertezni. És még mindig nincsenek meg a klippek!!!!!!!!!!!!! >_< Tonberryn is fent vannak, meg ha tag valaki a Merry communitybe, akkor ott is van egy szervercím, ahonnan lehet tölteni. Már csak egy jó netkapcsolat kéne hozzá, ami nem max. 1.14 kb/s-el tölt *grrrrrrrrrr*. Még jobb lenne a DVDt megvenni, mert a making of is jó lenne a klippekhez, nagyon funny a képek alapján, amit feltettek róla..... *meg akarja rendelni a DVDt, de nincs pénz* ;_; Viszont még puhítjuk anyát ebben az ügyben, mert egyszer már rábolintott, de most meg azt mondja, hogy ne, mert megyek koncertre ;_;. Mindegy, jobb híjján majdcsak letöltöm valahonnan. Vagy a koncerten erre költöm a költőpénz, ha még lehet kapni! xD
comm.-ban valaki wrote:
NeoTokyo, a german shop for Anime/Manga but also Jrock/Jpop stuff sells the new Merry album "nu chemical rhetoric". First press with DVD. It'll probably cost 31,95 euro...
and they (= UNIVERSAL!) plan to release the album in germany "separately" (= with german and japanese booklet) like they already did with MUCC's "kuchiki no tou" album for example.