Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 4:40 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 21 Sun, 12:43 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Erisz wrote:
tenshi wrote:
Esetleg azt, hogy szeretünk benneteket, hajrá, és gyertek Magyarországra (lehetőleg hozzátok a haverjaitokat, de miyavit neeeeeeeeeeeee), itt olcsó a sör (meg a tej is, ha Nerot az jobban érdekli 0_o), nekünk meg nincs pénzünk elmenni hozzátok xP. UI.: Küldjetek Merry history bookot an-channak, ha maradt egy felesleges nálatok! xDDDDDD
Szerintem olyan poén lenne ezt megírni nekik... :grin: :hippy:

Nah, még meglátom, hogy az éjszaka folyamán mennyire leszek fáradt, mert végülis hátha nevetnek rajta egy jót, és már azért is ide fognak jönni, ki tudja ^^".

És köszönöm a számos dícséretet! A Photoshopomnak is átadom majd xD, hisz nagy részt az ő érdeme is! sose gondoltam volna, hogy még gótikus-templom-ecset is van rajta 0_o... lenyűgöző! Egyénként az én kedvencem a csoportkép valamiért. Talán a szép kimonóminták miatt a hátteren ^^".

Case-chan! Nyugodtan tessék csak felpakolni őket, persze, hogy lehet ^^". (egyébként sok fun koponyás ecsetet fedeztem fel, és az egyikre rá kellett raknom egyet, nem bírtam ki xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 31 Wed, 12:20 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Egyenlőre rossz minőségű, de új képek! >_< Könyörgöm, valaki scannelje már az új Fool's mate és az új UV Merry cikkeit. Hogy mindenkinek rossz a scannere, akinek megvan, azt nem hiszem el!!!!!!!!!
http://www.livejournal.com/community/me ... tml#cutid1

Egyébként annó sikeresen elmentek a képek és a levél is (némileg kevesebb hülyeséggel tartalmilag, de még így is elég érdekesen). Szóval meghívtam a bandát Magyarországra 0_o.... Bár eljönnének, de álmodik a nyomor ^^", nekem már az imegéri, ha elolvassák. Kár, hogy kitólták a dátumot, ha tudtam volna... Szóval még mindig lehet küldeni szeptember 25ig, úgyhogy tessék serénykedni, akinek van még kedve/ideje! Gambatte!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 06 Tue, 11:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.livejournal.com/community/me ... 43269.html

igen, livejournal. készüljetek szép nagy képekre a korábban említett Balzac /horrorpunk merchandise pólókban modellkedő Merry tagokról! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 07 Wed, 2:34 pm 
Elite Member

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
hát ez nagyon ott van!!!
/me is akar Balzac polot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 08 Thu, 12:41 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Yeyy, végre valamivel jobb minőségben is fent vannak a scannek, csak könyörgöm valaki scanneljen már merryt az új magazinokból!!!!!!!!! Jah és a divatfotóknál senki ne nézze meg a commenteket, ha még kedves neki a szeme világa....*már megint látta a mesztelen valóságot, noooo*
Egyébként a community továbbra is meglepően tevékeny, remélem ilyen is marad 0_o... Szóval érdemes olvasgatni, akit érdekelnek random hírek és fordítások meg egyéb vicces dolgok, meg srácok, aki összevesznek azon, hogy melyik fog gyereket csinálni Neronak -_-""""
Mostanság jó hír, hogy Németországban majd lehet venni az új Merry albumot limitedben is, de gondolom elviszik majd mind mire odaérnénk és nagyon drága.... ;_;
És most egy néma sikoly az internet kopár messzeségeibe: Új albumot akarok az új klippekkel, valaki gimme!!!!!!!!!!! *reklámmosoly*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 11 Sun, 2:07 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Áááááááá, valaki vegye ki a winanplistámról az új albumot!!!!!!!!!!!!! *addict* Nekem nagyon bejön, megérte a két álmatlan éjszakát, amit a letöltésébel törtöttem (0_o nem vagyok normális ^^"). Bár az elején elbátorodtam az első dalnál, és megnéztem, hogy tenyleg Merryt tettem e be, vagy megcsúszott az egér véletlen és Metronome került be helyette. De nem Merry volt, aztán később már merrysebb is lett a zene és végül ez jellemzi az egész albumot, olyan merrys, ami nem baj nekem, mert megtört kis lelkemre a feldobó dalok valódi orvosságként hatnak xDDDD. Természetellenesen jól tudum érezni magam a hellgatásakor. Mostmá' aztán legyenek nagyon sikeresek és jöjjenek ide koncertezni. És még mindig nincsenek meg a klippek!!!!!!!!!!!!! >_< Tonberryn is fent vannak, meg ha tag valaki a Merry communitybe, akkor ott is van egy szervercím, ahonnan lehet tölteni. Már csak egy jó netkapcsolat kéne hozzá, ami nem max. 1.14 kb/s-el tölt *grrrrrrrrrr*. Még jobb lenne a DVDt megvenni, mert a making of is jó lenne a klippekhez, nagyon funny a képek alapján, amit feltettek róla..... *meg akarja rendelni a DVDt, de nincs pénz* ;_; Viszont még puhítjuk anyát ebben az ügyben, mert egyszer már rábolintott, de most meg azt mondja, hogy ne, mert megyek koncertre ;_;. Mindegy, jobb híjján majdcsak letöltöm valahonnan. Vagy a koncerten erre költöm a költőpénz, ha még lehet kapni! xD
comm.-ban valaki wrote:
NeoTokyo, a german shop for Anime/Manga but also Jrock/Jpop stuff sells the new Merry album "nu chemical rhetoric". First press with DVD. It'll probably cost 31,95 euro...
and they (= UNIVERSAL!) plan to release the album in germany "separately" (= with german and japanese booklet) like they already did with MUCC's "kuchiki no tou" album for example.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 11 Sun, 10:18 pm 
Forum Fanatic

Vááá, most már én is hallottam az új lemezt, naaagyon-nagy lett!! n___n
Ha-ha, nekem is a Metronome jutott először eszembe az elején... XD

Közben feltöltöttem néhány embernek a PV-ket, itt is közzéteszem, ha van még valaki, aki nem szedte le, és nem akar torrenttel "lassúzni"...
Kubitsuri Rondo
Dekiai no suisou

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 12 Mon, 5:50 am 
oshare booty
oshare booty

már töltöm is őket!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 12 Mon, 8:37 am 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Áááááááá, valaki vegye ki a winanplistámról az új albumot!!!!!!!!!!!!! *addict*

társulnék a kis férjecskémhez *_________*
valami kegyetlen jó lett ez az album, amióta leszedtem, nonstop ez megy
mostmár csak a normális PV rippeket várjuk *sóhaj*, addig meg jó lesz ez is ami van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 12 Mon, 10:31 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jigsaw wrote:
Közben feltöltöttem néhány embernek a PV-ket, itt is közzéteszem, ha van még valaki, aki nem szedte le, és nem akar torrenttel "lassúzni"...
Kubitsuri Rondo
Dekiai no suisou

Jejj, akkor lehet, hogy könnyebben le tudom szedni, ha lesz net *nyomul a TIKben xD* Ezer hála *nagyon akarja már látni végre*! És nagyon helyes, tessék terjeszteni. Mostmár tényleg csak a making of-ot kéne összeszedni valahonnan. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 12 Mon, 8:52 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Jejj, a jányok csináltak nekem netet hála égnek, mert a szokásosnál is nagyobb öngyilkos hangulatom volt, mikor hazaértem. :angry: Csak elmúlna már végre végleg... :(
De néztem PVket, bár eleinte semmi nem akarta lejátszani őket normálisan, de a jó öreg DivX mindig segít! Hát az egyiket már láthattuk, és még mindig azt mondom, hogy kissé korai Deg hatású (bár lehet csak nekem), ami aztán nagyon nem baj! A Kubitsuri no rondo annyira rulez, hogy az hihetelen, össze-vissza nyáladztam magam rajta. :love2: A másik meg olyan pretty , most legalább látom is. Mindenkinek tessék őket megnézni!!!!!!!!!!!!!!!!!! *megy vissza és megnézi őket mégegyszer*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 12 Mon, 9:50 pm 
Site Admin

jajah, új Merry album rulz.. :grin: már az elsö 2-3 szám után megállapítottam, hogy sokkal jobb lett mint az elözö (ami szeriuntem pár számot leszámítva eléggé közepes lett). azért megnyugtató, hogy nem próbálnak a major szerzödés hatására visszafogni a durvulásból. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 13 Tue, 12:38 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hogy Misato szavaival éljek, pár random wtf a PV making of-okból:
Oh, Kentan annyira pretty! *_*
Image
Image
xDDDDDDDDDDDDDDDD
Image
"Oh, én kis atlétám", ahogy Timmy mondaná xD.
Image
Love & Peace! xD
Image
Omg Yuu!!!! :D~~~~~
Image
0_o Mintha nem is lenne kerek az arca, pedig az. ^^"
Image
Áh, cute alvó zombivizihulla! ^.^
Image
xD
Image
Image
Image
hmm csillámpor....
Image
Image
Image
Image
Image
Yo! xD
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 15 Thu, 4:06 pm 
Member

Megtaláltam a making of-ot a két PV-nek! Gondoltam felrakom! Nekem nagyon bejött!
Merry-Making of
Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 15 Thu, 7:36 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bloody mary wrote:
Megtaláltam a making of-ot a két PV-nek! Gondoltam felrakom! Nekem nagyon bejött!
Merry-Making of
Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

Én hamarabb megtaláltam nyenyenyenyenyenyeeee xD. De köszi, hogy belinkelted, legalább nekem már nem kell. Épp mielőtt mentem volna órára akkor töltöttem le, és egész nap csak azon járt az agyam, hogy végre hazaérjek és megnézzem.
És fantasztikusan jó!!!!!!!!!!!!! *fangirlism* Végignyáladztam és nevettem az egészet, nagyon haláliak mind, főleg amikor Nero beszél a többiek meg "öltöztetik" xDDDDDD. Nézze meg mindenki, Merry kedvelőknek szigorúan kötelező irodalom!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour