Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 6:33 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 181  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 11:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hihetetlen :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 02 Tue, 1:40 am 
Elite Member

Szegény Gara-ra még én is azt mondom, hogy nem normális. Bár - hiába Nero, aki egy igazi bishounen olyan kisugárzással, hogy hajaj - talán pont emiatt õ a kedvencem a bandából. De azért elküldeném egy jó pszichológushoz, vagy drogelvonóra, az biztos.

És akkor egy nagy kérés: fel tudná tölteni valaki Tick-Tock PV-t valahová? Mert nagyjából 20-30-szor akadt már meg a töltésem mindenféle próbálkozással (már 3 helyen sikerült elcsípni, de valamiért mindig megakadt a dolog), és kezdek hülyét kapni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 02 Tue, 8:26 am 
Site Admin

ja-jaja, majd felpakolom.. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 03 Wed, 6:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

I don't remember having meals together with my family because I only ate when I felt like it.

katt egy Garával készült extenzív interviewért.

(*végigolvasta, érzi szállóigévé válik a fennti fordítás minden sora ^^*)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 3:25 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
(*végigolvasta, érzi szállóigévé válik a fennti fordítás minden sora ^^*)

Én is éép be akartam linkelni, és tényleg szállóigegyanús dolgok vannak benne! A kedvenc természetesen:
"- És mi volt a dobossal?
- Én nem akartam egy bandában lenni Neroval xD! ..."
Ezen a ponton megálltam egy öt perces nevetésre és közben mély megértést tápláltam Gara iránt, hisz végül Yuu hívta Nerot a bandába, de ő Garaval ellentétben még nem volt vele egy együttesben xD, nem tudhatta szegény, hogy az majd jön és csak beszél, beszél és imageeskedik meg szatírkodik (*még mindig sokk alatt van emiatt*) és beszél és csak beszél xDDDDDDDDDDDDD.

Zoska wrote:
hiába Nero, aki egy igazi bishounen olyan kisugárzással, hogy hajaj

Néha jó lenne látni az én kis Nero-chanomat más fangirlök szemén keresztül, mert én egy imádnivaló idiótának néztem folyton, bishounennek sosem xD, de a hajjajj-kisugárzást nem lehet nem észrevenni rajta, ez így van. *"belenéz avatarja szemeibe" és kis tócsává olvad*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 4:15 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

A dalt pedig nagyon köszönöm Jigsaw! ^.^ Nagyon szép!

És most egy találós kérdés, mert én sem tudom: Garat meg Nerot megismerem, de melyikőjük az (sajnos) ex-Vidollos Hide? 0_o A két alsó emberke között vívódom.
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 5:15 pm 
Elite Member

tenshi wrote:
Néha jó lenne látni az én kis Nero-chanomat más fangirlök szemén keresztül, mert én egy imádnivaló idiótának néztem folyton, bishounennek sosem xD, de a hajjajj-kisugárzást nem lehet nem észrevenni rajta, ez így van. *"belenéz avatarja szemeibe" és kis tócsává olvad*

Hát a bishounen (OK, nem shounen már egy ideje, bár passzolnám a kérdést, hogy mennyi idõs, mert tulképpen 25 és 40 között bármennyi hihetõ lenne, de nekem ugye minden jó pasi bishounen) felkiáltás pont a kisugárzása miatt van. Akinek ilyen fejbevágó a kiugárzása az csak és kizárólag jó pasi lehet. Még a határozottan pocsék képein is képes vagyok olvadozni (bár tény, hogy nem a szépsége miatt, inkább azért, mert… fogalmam sincs, hogy miért), ami nem egy gyakori dolog. Az meg, hogy imádnivaló idióta a drága, kétségtelen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 5:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:

És most egy találós kérdés, mert én sem tudom: Garat meg Nerot megismerem, de melyikőjük az (sajnos) ex-Vidollos Hide? 0_o A két alsó emberke között vívódom.
Image

szerintem meg Gara mellett van Hide. O_o Tejóég olyan meghökkentő ez a visualos kép !

interviewból kedvenc még:
a bandatagválasztás alapja a már-már megszokott : "mert magas volt" . =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 05 Fri, 11:29 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zoska wrote:
(OK, nem shounen már egy ideje, bár passzolnám a kérdést, hogy mennyi idős, mert tulképpen 25 és 40 között bármennyi hihető lenne, de nekem ugye minden jó pasi bishounen)

Állítólag ugy 27-28 éves az elnök úr ^^", de csak találgatni lehet, mert még nem adta meg a születési évét (se a valódi nevét Tetsuval egyetemben, a többieké meg ugye már meg lett adva), csak bizonytalan információk vannak róla.
A bishounenség meg mindig is fogas kérdés, mert mindenkinél valahogy ízlés dolga ^_^. És igen, Nero roszabb képeire is lehet droolezolni, ráadásul mennyi ideig megállás nélkül 0_o. *me addict* ^.^

Bylon: Akkor van még egy tippünk, hogy melyik Hide xD, várjuk a többit!
És nekem az interviewban a kedvencem az "első élmények" rész, ahol az ember sokmindenre gondolhat, de az egész Kyoról szól xD, meg hogy hogy rontotta meg szegény ártatlan Garat, még sminkelni is ő tanította. És Gara félt a Dir en greytől! *wtf* Elképzelni is muris. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 17 Wed, 7:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nézzétek meg a Merry siteot itt http://www.jvcmusic.co.jp/merry/ . streamelni lehet új (homályos ) PV-t például.

ha minden igaz, realmedia formátumban is megkaparintható egy kommentből, innen:

http://www.livejournal.com/community/me ... 36469.html

tök jó a klipp alatt szóló új dal! ^o^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 18 Thu, 12:35 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Áh, jó lenne, ha a gépen tudna lejátszani ilyet, de ahhoz is túl lassú, hogy az új album 3 dalának mp3 részleteit lejátsza netről. Viszont állítólag fent van az új PV itt. Én is megpróbálom letölteni ^_^! *nagyon kíváncsi*

Egyébként van valaki, aki szeretné megrendelni az új albumot? Én úgy néz ki igen, csak nem nagyon vagyok neten, hogy megkeressem Manat, ezért reméltem, hátha van valaki, aki még szeretne belőle., és tudna intézkedni ezügyben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 18 Thu, 3:48 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Időközben megnéztem a videóklippet, tényleg nagyon homályos ^^", de nem csodálkoztam rajta; ha le tudtam tölteni, akkor csak nem lehet valami minőségi videó ^^". Nekem tetszett, valahogy a korai Deg videókat jutatta eszembe, bár így hírtelen nem nagyon értem, miért 0_o... Majd megnézem többször, hátha rájövök ^^". Látszik, hogy ennél már volt rá több pénz, viszont nagyon rövid! Remélem a dal maga hosszabb, hisz láttunk már dalt, amit PVformában már lerövidítettek.
A dal meg jó, csak a tingli tangli résznél fogtam a fejem, hogy ez miért kellett bele. Szóval nem nyugtattak meg vele annyira. Ha elpuhulnak, ki fog nyílni a bicska a zsebemben, az biztos! >.<""""

És most már kedves fantársaim, elkészültek a Merry fanartok, le lettek kicsinyítve, és kissé (vagy nagyon!) átkreatívkodva ^^". Ha tudtam volna, hogy némelyiken annyi mindent átalakítok... Dehát az ilyesmit sose tudom előre, mert van vagy 400 különféle ecset a photoshopon, azzal meg könnyel elszáll az ember fantáziája. Gondoltam meghallgatom a kommenteket hozzá, mielőtt elküldöm őket a hétvégén. Remélem tetszik mindenkinek, és nem fognak felekötni a fanbookkészítők ^^". (Ez utóbbihoz majd drukkoljatok!!!!!) Levelet meg szerintem nem írok hozzá, úgyse tudnék semmi értelmeset írni ^^". Esetleg azt, hogy szeretünk benneteket, hajrá, és gyertek Magyarországra (lehetőleg hozzátok a haverjaitokat, de miyavit neeeeeeeeeeeee), itt olcsó a sör (meg a tej is, ha Nerot az jobban érdekli 0_o), nekünk meg nincs pénzünk elmenni hozzátok xP. UI.: Küldjetek Merry history bookot an-channak, ha maradt egy felesleges nálatok! xDDDDDD Szóval tuti elmarhulnám az egészet, inkább nem írok semmit... xD Nade akkor képek!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 18 Thu, 9:42 am 
Official Cheerleader

:shock: wow, an-chan ezek zseniálisak lettek!! már félkészen is jól néztek ki ,így meg aztán pláne ^___^ (Tetsuuuuuu *nyáladzik*)
ugyhogy sok sikert a küldözgetéshez ^^
merry PV-t meg streamen néztem meg, nem tom milyen minõségû a letölthetõ(meg azt se hogy mért arra az elcs****tt megauploadra kellett megint feltölteni >__<)
amugy nekem tetszett a klipp is, meg a dal is, meg a többi mp3-ba is belehalgattam és olyan...jó kis merii-s megint a cucc :grin: ugyhogy lehet hogy be kéne nevezni az új albumra..de majd csak ha lesz melóm ;>__>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 19 Fri, 12:10 pm 
Site Admin

aaaa... jaja, iszonyu jok lettek :Fade-color (az elson az a koponyas hatter... :heart:) ummm... galériába kirakhatom majd öket, vagy ezek szigorúan csak a Merry-project számára készültek..? :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 21 Sun, 12:20 am 
Elite Member

Nagyon jók lettek a képek! Nekem az utolsó Nero-s tetszik a legjobban, aztán az első An-chan és Nero páros... aztán meg a Kenichi-s... LOL
miért ne írhatnád oda, mindezt:
tenshi wrote:
Esetleg azt, hogy szeretünk benneteket, hajrá, és gyertek Magyarországra (lehetőleg hozzátok a haverjaitokat, de miyavit neeeeeeeeeeeee), itt olcsó a sör (meg a tej is, ha Nerot az jobban érdekli 0_o), nekünk meg nincs pénzünk elmenni hozzátok xP. UI.: Küldjetek Merry history bookot an-channak, ha maradt egy felesleges nálatok! xDDDDDD
Szerintem olyan poén lenne ezt megírni nekik... :grin: :hippy:

Én is akartam küldeni valamilyen scanneket e-mailben, de jelenleg csak 2 Gara-s képem van.. az meg olyan mintha a többieket nem is szeretném, csak Gara-t :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 181  Next

All times are UTC + 1 hour