Időközben megnéztem a videóklippet, tényleg nagyon homályos ^^", de nem csodálkoztam rajta; ha le tudtam tölteni, akkor csak nem lehet valami minőségi videó ^^". Nekem tetszett, valahogy a korai Deg videókat jutatta eszembe, bár így hírtelen nem nagyon értem, miért 0_o... Majd megnézem többször, hátha rájövök ^^". Látszik, hogy ennél már volt rá több pénz, viszont nagyon rövid! Remélem a dal maga hosszabb, hisz láttunk már dalt, amit PVformában már lerövidítettek.
A dal meg jó, csak a tingli tangli résznél fogtam a fejem, hogy ez miért kellett bele. Szóval nem nyugtattak meg vele annyira. Ha elpuhulnak, ki fog nyílni a bicska a zsebemben, az biztos! >.<""""
És most már kedves fantársaim, elkészültek a Merry fanartok, le lettek kicsinyítve, és kissé (vagy nagyon!) átkreatívkodva ^^". Ha tudtam volna, hogy némelyiken annyi mindent átalakítok... Dehát az ilyesmit sose tudom előre, mert van vagy 400 különféle ecset a photoshopon, azzal meg könnyel elszáll az ember fantáziája. Gondoltam meghallgatom a kommenteket hozzá, mielőtt elküldöm őket a hétvégén. Remélem tetszik mindenkinek, és nem fognak felekötni a fanbookkészítők ^^". (Ez utóbbihoz majd drukkoljatok!!!!!) Levelet meg szerintem nem írok hozzá, úgyse tudnék semmi értelmeset írni ^^". Esetleg azt, hogy szeretünk benneteket, hajrá, és gyertek Magyarországra (lehetőleg hozzátok a haverjaitokat, de miyavit neeeeeeeeeeeee), itt olcsó a sör (meg a tej is, ha Nerot az jobban érdekli 0_o), nekünk meg nincs pénzünk elmenni hozzátok xP. UI.: Küldjetek Merry history bookot an-channak, ha maradt egy felesleges nálatok! xDDDDDD Szóval tuti elmarhulnám az egészet, inkább nem írok semmit... xD Nade akkor képek!