Fru-chan wrote:
na gondoltam felnézek még alvás előtt kicsivel XD a tour jinsei game nekem a megjelenés óta megvan vhonann XD najo. olyan augusztus vége ota XD jol meg is szenvedtem vele megauploaddal >.< de lejött pár nap alatt XD
egybk az az a koncert, ahol az elején mindenki piros ruhában van, aztán egy kis szünet, főleg Satty beszél *nem értek még mindig nippon beszéd XD* és Chiba bejön ien babatipegőbe v mijaszöszben XD és ahogy mondja h SATTYYYY PAPAAAA hát én azon kész voltam naon XD meg vannak benne ien hosszabb-rövidebb szövegelések, amiket nemértek de van benne vmi olyasmi h állatboltot nyitnak sendaiban? és h mik legyenek ott és Hitsugi mondja h neko XD *v nem ezt mondják, mindegy majd megnézem valszeg rosszul emléxem az egészre XD* meg a közönségből hivnak fel emberkéket és a country boys*asszem ez volt az a szám XD* alatt táncolnak XD szal vmi idioták XD
mondjuk nálam a műsor fénypontja a végén: uccsó szám: Hitsugi FURULYÁZIK *.* áh olyan édes ahogy koncentrál nehogy elrontsa áh ittenem kell nekem HITSUGI! akarom XD *Fru bekattant, de segáz XD mindig hülye XD*
áh na de én lassan elvonulok, mert reggel kelek és megyek talira westendbe XD
Oyasumi ^^
igen, most néztem meg, kegyetlen ez a chiba XDDD és ez sajnos nem a napsütötte koncert amiről valamelyik SHOXXban voltak képek
és az állatboltnál meg a Satty hamasuta-t mond, vagy valami hasonlót ^^
pszabi wrote:
a disc2 part 09et a naito koncerten h tudtátok leszedni?
nekem simán lejött, sajnos már letöröltem a gépemről a részeket, de ha nem megy akkor leszedem újra és feltöltöm neked máshova...
EDIT
na pszabikám, feltöltöttem sendspace-re, nekem sem jött le, úgyhogy szétvágtam az enyémet, remélem így is működni fog: