Sziasztok!
Köszönöm a NewS topic-beli üdvözlést. Kissé betörtem mint Zrínyi a várba, de akkor írok ide egy pár sort.
Én is, mint valószínű rajtam kívül jópáran az animék révén jutottam el a japán zenéig. Elkezdtem utánanézni az adott előadónak, aztán egyikből ugye következett a másik.
Aztán persze felfedeztem, hogy japán sorozatok is vannak a világon aminek egyenesági következménye lett talán kissé elvakult Yamapi rajongásom (ugye ebből kifolyólag News, Kitty Gym, stb.)
Aztán mikor végre messzebbre is elláttam, mint Pi-chan, egy-két Music Station-os meg más egyéb műsor megtekintése után kezdtem felfedezni más, hát fogalmazzunk úgy, hogy zeneileg igényesebb és profibb énekeseket, zenészeket.
Bár én máig felvállalom, hogy szerettem a sokak által lenézett Johnny-s bandák majdnem mindegyikét
(egyedül Kat-tun-t nem, a hivatalos számaikon kívül engem nem győztek meg).
És hogy ne írjak már itt lassan esszét inkább felsorolom, hogy milyen előadókat szeretek még, a sorrend persze nem mérvadó:
L'Arc~en~Ciel, Hyde, Gackt, Glay, Mr. Children (hát még ismerkedési fázisban vagyok, de tetszik amit eddig hallottam), T.M. Revolution, Abingdon Boys School, Dj Ozma, Kobukuro. Hát hirtelen ők jutottak eszembe. Meg persze mivel mint látszik zeneileg mindenevő vagyok, még azért nagyon sok előadót nem ismerek csak hallomásból, úgyhogy még biztos van hová fejlődni.
Mint látszik női előadókkal egyelőre nem igazán ismerkedtem össze, bár Koda Kumit hallottam, de bevallom nem tetszik. Yui-t sem igazán szeretem, viszont Utada Hikaru-nak gyönyörű hangja van és szépen is énekel. Női lánybandáktól meg valamiért már a képeiktől kiráz a hideg, de majd egyszer lehet bepróbálkozom.
Bocs a kissé hosszúra sikeredett postért. (Ha rajtam múlik még a végén teleírok egy egész oldalt a semmiről.)