pszabi wrote:
megnéttem a sweeney toddot
zseniális!!!! *o* imádtam.. groteszk, morbid, angol humor és sokat énekelnek benne
színház a moziban.. tehát csak olyanoknak ajánlom akik színdarabot -is- képesek lennének végig ülni
..de vmi zseniális *o* ostje kell!!!
...ha vkinek segítség kellene a borostanyírásban, csak szóljon

Sweeney Todd... hmm, nekem nem tetszett! túlságosan is lagymatag volt, habár lehet, hogy sokat vártam tőle... először is szerintem nem jött át, ahogy Sweeney vívódik magával, hogy ő most mennyire dühös és mennyire ki akarja nyírni azt a bírót... aztán meg felelőtlenül elkezdi vagdalni mindenkinek a torkát, kockáztatva ezzel a lebukás veszélyét kb ennyi volt az izgalmas elem benne... amikor nyiszálta a nyakakat szintén nem érződött, hogy ezt most bosszúból teszi, nem volt benne fokozás, hogy sürgős lenne már kinyírni azt a bírót, különben bekattan Sweeney... aztán szerintem kevés volt a bonyodalom és túl egyszerűen meg is oldották... a befejezés pedig hirtelen, viszont érzelmes ez az egyetlen pozitívum
szóval ahhoz képest, hogy Sweeney a főszereplő és láthatóan körülötte bonyolódik a cselekmény (pedig vannak más szálak is a sztoriban ugye pl a lányába szerelmes Anthony, ez eléggé el lett hanyagolva), ahhoz képest nem bontották ki eléggé a személyiségét
csak, hogy ellenvélemény is legyen... nekem csalódás volt, pedig szeretem az ilyen hangulatú filmeket