nekem ez votl az edigi elgjobb buli! annak elelnére h sok jpop számot nem ismertem, nagyon nagyon nagyon jót buliztam! ^^
Case, Ji : nagyon klasszul megcsináltátok a bulit, mint mindig, nagy köszi érte! ^^
és igen, az a pár feles egotesóval még pluszban dobott a hangulaton és viselkedésem extremitásán (utólag is bocsi ha vkinek nagyon az agyára mentem a hüyleségeimmel xDDD nem tehetek róla... ilyenkor búgócsiga vagyok xD)
nagyon jó volt ismét találkozni Gloriával (legközelebb a buliba is gyereeeeeeee!! nagyon jó lesz! plííííz~), Aruval, Shizuval(

xDD), Pink Spiderrel (mekkorát ráztunk Merryre!! vúúúúúú és hide 4ever! ^^

), setsunával és hugicájával, Jude-al, zakurooval (egyszer úgyis megcsináljuk! ha most nem sikerült, akkoris fog! xD), ésésésés... sokmindenkivel, akiket olyan ritkán láthatok! Doll: nagyon örülök, hogy végre érdemben is tudunk beszélni, nem csak 1-2 szót. és az már csak alap, hogy a napfény városából napfényt hozunk, nemde? ^^ *big hug* és persze nagyon nagyon nagyon örülök annak is, h megismerhettem Yukkikit!! ^^ köszi a kitűzőt! állati édes!

azért kár h nem jöttél velünk a buliba. a következőre kötelezően gyere el! ^^
szal összességében nagyon jó volt... habár a vonatút visszafele már nem volt fun, odafele mindig sokkal jobban élvezem x) kicsit még fájok itt-ott, amúgyis izomlázzal emntem el, tehát hepi vagyok fizikálisan

de akkoris hiányzott már a seggrázás (a színpadon milyen fun! ^^ remélem, nem zavartuk a dj-ket ^^" ) meg egy jó kis

!
Case : hide - Hide Your Face, és a Zilch - 3-2-1 iiirtózatosan lávli *0* a Zilches booklet másik oldalát = hide posztert már ki is tettem a falamra ^^ gyönyörűű~ holnap rituálisan végighallgatom a nagy hifin, hogy had élvezze az egész utca xDDD