Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 10:19 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ryo, te gondolatolvasó vagy! Épp ezt akartam kérdezni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nekem összeségében tetszett, bár nem számítottam ekkora tömegre. O.O

S összegezve hogy mire nem számítottam: arra sem hogy akárcsak egyszer is táncolnom kell... eh, sajna megtörtént, bár egész jó számocskákra ^^ Lassúzni, miközben a jónép körülöttünk headbangel, több mint mámor. Igen, jópár olyan szám/előadó volt, amit egyáltalán nem hallgatok, de pont ettöl vált eklektikussá. Merry-knek külön örültem, az AnCafénak kevésbé (mondjuk én annyira nem vagyok képbe e zenekar körül, hogy könnyen lehet hogy félrevezetett a táncpartnerem, mikor azt mondta, hogy AnCafé szól). De hogy kerültem én abba a társaságba? O.o

Külön élmény volt, mikor odakint Garden Of Eden-re csápoló emberpalántáknak kellett elmagyaráznunk hogy ma nem, nem GoE van, hanem j-rock buli... arra már nem emlékeztem, hogy bejöttek e vagy sem.

Remélem ez pozitív kritikának minősül. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nos felkeltem... és fájok... elsősorban a nyakam.

Én nagyon jól éreztem magam, és a női blokkban is tomboltunk rendesen. ^^ Kivéve amikor ismerősök nyakába ugráltunk vagy épp egymást vertük a pálcával... ami mellesleg nagyobb sikert aratott mint vártunk (igaz, Ji? XDDDDD) Egész éjjel alig találtuk meg... meg a bilincs is eltűnt néha XDDDDD

Nekem egyrészt tetszett, hogy ilyen sokan voltunk, viszont szerintem jópáran voltak, akik azt se tudták hol vannak és miért... nem feltétlen az alkohol miatt, inkább a mi az a japán zene alapon.... gondolom csak engem zavart, hogy a negyvenes apuka itt tanította szivarozni max. 12 éves fiát.. de ez van, nem kell ránéznem.

Nagyon örülök annak, hogy sok emberrel találkoztam innen a fórumról, most már jópár emberről tudom hogy néz ki, akiket eddig csak neten ismertem. Ennek nagyon örülök.

Visszatérve a zenére - nekem nem volt túl sok bajom vele. Oké, voltak amiket nem szerettem, vagy nem tudtam rá táncolni, de nagyrészt jó volt. Lehet hogy nem rock ömlesztve, de mindeféle vegtyes és ez tetszik.
Viszont o(oké, én is táncoltam rá), de már kezd unalmas lenni Gackt Vanillája... van még pár körülbelül ilyen volumenűó, szövegű szám más előadóktól, Gackttől meg mehetne mondjuk más is ^^ (nem tudom ment-e más szám, ha ment valszeg nem voltam odabenn, utólag megtudtam egypár kedvencemről maradtam le :( )

De köszönöm a bulit, jól éreztem magam, várom a képeket és a playlistet. ^^

(ja és a ruhatárost én is kirúgatnám.. ilyen bunkó emberrel ritkán találkozik az ember. Mázlim, hogy amíg eltűnt pár percre, a security-val megoldottuk a problémámat. ^^, viszont a végén az egyik nagyon felidekelt...
A buli végén felállított a fotelból, hogy menjek 3 lépést és beálljak a ruhatári sorba... ennek mi értelme volt?? fájt neki, ha ülve várom meg míg lemegy a sor??? -.-"" )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 5:08 pm 
Newbie

Waaah, rohadt jó buli voooolt!!! Eddig talán a legjobb. A kezdeti szokásos punnyadós ember bámulás után beindultak a dolgok. (eredmény : hátőő érdekes arcok voltak) Személyes kedvenceim a lovaglópálcás, plüss bilicses csajok voltak. xDDD (még mindig e-mail címeket várok XD)

Zene is fasza volt, nem akarok bele szólni a dologba, Case tudja mit mikor kell. Tuc-tuc vagy hörr-hörr
Oké persze volt random punnyadás, de mikor nincs.

Ji-chan-t pedig megbecsülni! Annak ellenére hogy kicsit szarul lett és nonstop bombáztuk a kívánságokkal... nagyon jó kis listet rakott össze! Szal jó voltál te is Ji :D

ui: szeretném megköszönni az életben tartó colát és ice tea-t xDD na meg az almát (csöves desu)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 5:13 pm 
Member

Ehh... ^^" *felébredt*
Nagyon jól éreztem magam, és nagyon köszönöm az egészet. Jó volt a hangulat, olyanokkal voltam, akiket szeretek, és ennél jobb nem is lehetett volna. <3
Nagyon köszönöm a Kowloon és a Velvet-et az alice nine. -tól. *-* Tökre meghatódtam. XD *idióta fangirl* A zene meg.... van még mit tanulnom, ez nem vitás, de legalább tudom, hogy nem csak nekem. ^^" Volt egy időszak, amikor a fülemet fogva menekültem ki, mert majd' beszakadt a dobhártyám, olyan erősen ment a tuctuc, de legalább tudtam levegőzni. xD A női blokk nem volt olyan vészes, bár nagyrészt akkor kint voltam, de volt jópár szám, amire berohantam, mert jujj. xD
Köszönök mindent nagyon, örök élmény a buli. ^_____^

A ruhatáros meg simán gonosz volt. xD

/a Vanilla meg jó.... de tudom ajánlani az Acid Black Cherry-től a Spell Magic-ot... :beaten: /

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 5:42 pm 
Elite Member

Nekem tetszett a buli, örülök hogy újra találkohattam régi ismerősekkel, vagy épp újakkal ^^ <3 A nőnapi blokk ugyan nekem se jött be annyira, alig ismertem pár számot -__- Aközben leginkább kint ácsorogtunk a hűvösben, mert bent a levegő amúgyis gyilkos volt x__x Az még oké hogy a büfé környékén dohányoznak, de azt nagyon nem díjazom hogy benn a tánctéren is... na de mindegy, biztos csak engem zavar .__." Köszönet a buliért a szervezőknek, DJknek, egyéb felelősöknek, remélem ennél már csak jobb NS-ek lesznek =3 Ja és a Merry-ért is, annak hú de megörültem *w* <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 5:58 pm 
Member

Hell *eddig is fennvolt csak b*szott arra h feltolja a képét netre*
a zene nem mindig tetszett de istenem, ha minden tetszene, akkor az meg a többieknek nem, szal ez van. Death Note volt nekem ami bejött. Bulival kapcs egyéni szocproblémám h a kékyukat jobban csiptem bulizás terén mindig, mert nekem a vörösyuk kicsit ellenszenves xD.
ji, kösz h maradtál velem és sirhattam a válladon..ˇˇ
Ryo: jepp csocso xD láttam am h legalább megfértetek xD
fotosembernek üzenném aki volt, (XD) : én nem menekülök, csak ö nem tul gyors hozzám xD
na ez van, Obscure alatt meg nem tudtam bemenni amugy sem.. tömeg..pedig kedvenc számom, de másnak is..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:24 pm 
Senior Member

hell!
nekem se tetszett a tegnapi buli XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:37 pm 
Newbie

:D B*zd meg Gorgar ott se voltál xDDD vagy épp ezért nem volt jó?

Last edited by ginji on 2008 Mar 09 Sun, 6:59 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:40 pm 
VIP Member

Fölébrödtem (17:54)! Ami elég nagy szó a mai napon...
Ha nem lettem volna embertelenmód másnapos biztos jobban érzem magam és aktívabb lettem volna de így is azt mondom összességében nézve indulástól érkezésig ez a buli jobb volt mint az előző. A következő 100%, hogy kimarad de lesz még Pesten kutyavásár.

A hangtechnikával szembeni harcban mostanra sikerült kidolgozni azt a taktikát, hogy egyszerűen ha olyan szám volt ami nem ért annyit akkor a tánctér elhagyásra került. Ez sokban kímélte a szervezetünk. :D

Örülök, hogy amíg éltem emeltem a hangulatot. 8) Bocs, hogy kidőltem és aludtam egyet de senkinek nem kívánom, hogy életében élje át azt amit én szombaton...a péntekemet tudom ajánlani mindenkinek :lol:
Köszi a bulit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:45 pm 
Member

Orochimaru wrote:
fotosembernek üzenném aki volt, (XD) : én nem menekülök, csak ö nem tul gyors hozzám xD

Fotosember üzeni:
Következő alkalommal bilincs csattan csuklódon, és elválaszthatlan barátságot fogsz kötni egy oszloppal, akkor pótlom az elmaradt alkalmakat :)

És még egy általános közlemény még:

Kész a képek átméretezése, felszines kiválogatása.
Eredmény eddig:

585 képből 351 kép ment át a rostán, ezeket szerintem újra átfutom, hátha van még inkább szűrnivaló köztük adott feltételek mellett. Utána upload :)

(méret: 1024x683)

Edit: és várom az elismeréseket, mert kemény 1 órát aludtam a mai napra, és magamat nem kimélve estem neki a feladatnak. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nicsak, egy Baldy!!!! *ölel*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:48 pm 
Forum Addict

Köszi a bulit! :boogie:

Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen sokan voltunk, jó lenne, ha koncerteken is úgy megtelne a terem, mint a Vanillán.

Doll wrote:
Szegedi különítmény: Ha ti nem lettetek volna akkor sokkal rosszabb hangvételben írnám ezt a vélemény! Megköszönni már megköszöntem, de azért itt is mondom, h imádlak titeket!^^

:smile2: Nem kell megköszönnöd, mi már csak ilyen elbűvölőek vagyunk. 8) We know how to party, yo! :D

Shizu, Ayumi, Salvage, örülök, hogy végre találkoztunk! :) Ayumi, reggel hallottam, hogy a Bin Jipről meséltél, nézz sok koreai filmet, mert jók! :wink:

Jó volt sok koMiyavi-chant látni! Image

Nekünk legalább olyan fun volt az utazás és a vacsora Gloriával, Yu~kival, Aru-channal és a csapatommal, mint maga a buli. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:54 pm 
Member

Baldy wrote:
Edit: és várom az elismeréseket, mert kemény 1 órát aludtam a mai napra, és magamat nem kimélve estem neki a feladatnak. :)

:thankyou: :thankyou:

vendégem leszel egy sörre legköz ^__- :drunk:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 6:54 pm 
Forum Addict

Baldy wrote:

:hug:

kíváncsian várjuk a képeket. :wink:

a buli sztem nem volt rossz, de volt már jobb is.
köszönjük a dj-knek is^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour