Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 23 Thu, 6:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 83  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 4:28 pm 
Forum Fanatic

Majd Daishi-ra is mondok valamit, de előbb le kell töltenem...

Ja, kircsi a Merii! 8)

Ismeri valaki a Sparta Locals-t? Nagyon jóóók! A Merry mellett a másik olyan zenekar, ahol azt érzem, hogy minden hang a helyén van...
Egy kis "sample" (Yume Station, a legutóbbi single-jük 8) ):
http://www.megaupload.com/?d=22NF3HTX

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 4:51 pm 
Forum Fanatic

Höh, "meghallgattam" (vagyis az 1. számot végig, a másodikot csak félig, és így tovább :lol: ) Daishi-sensei single-jét és háááát...
Első reakció: :shock: Második: :? (aztán ez végig)
Tényleg nagyon Mucc-osak a gitárok az első számban, igaz, hogy az elején a basszgitárnak olyan a hangja, mint egy törött ablaktáblának földrengéskor (de lehet, hogy csak azt a hangot lassították le, amikor Daishi a börtönben a pléhcsészéjével zörgeti a rácsot :grin: ). Aztán meg elkezdi Daishi ezzel a Majkás reppeléssel, lehet, hogy rokonok, vagy valami ilyesmi, biztos a génjeikben van (mármint, hogy borzasztóan reppelnek)... Jó-jó-bla-bla-bla tovább, tovább, ja volt refrén is? Ehh. :sleep2:
A többi meg olyan nyamnyam... :?

Szóval annyira (=semennyire :sweatdrop: ) nem jött be. De ízlések és ízlésficamok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 5:04 pm 
VIP Member

Jigsaw wrote:
Höh, "meghallgattam" (vagyis az 1. számot végig, a másodikot csak félig, és így tovább :lol: ) Daishi-sensei single-jét és háááát...
Első reakció: :shock: Második: :? (aztán ez végig)
Tényleg nagyon Mucc-osak a gitárok az első számban, igaz, hogy az elején a basszgitárnak olyan a hangja, mint egy törött ablaktáblának földrengéskor (de lehet, hogy csak azt a hangot lassították le, amikor Daishi a börtönben a pléhcsészéjével zörgeti a rácsot :grin: ). Aztán meg elkezdi Daishi ezzel a Majkás reppeléssel, lehet, hogy rokonok, vagy valami ilyesmi, biztos a génjeikben van (mármint, hogy borzasztóan reppelnek)... Jó-jó-bla-bla-bla tovább, tovább, ja volt refrén is? Ehh. :sleep2:
A többi meg olyan nyamnyam... :?

Szóval annyira (=semennyire :sweatdrop: ) nem jött be. De ízlések és ízlésficamok...

hajjaj, az élet nagy igazságai, szerntem adok neked majd oldschool retro zenéket hátha arra is tudsz ilyen okosságokat kitalálni ^^" azt a kutya meg a mája, a végén még zenekritikussá avanzsálsz itt hipp hopp ^^" lehet hogy megtudjuk hogy a vektor is csak irányított szakasz és nem egy jól hangzó matematikai összefüggés? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 5:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mikor azt írtam, "írjál még ilyeneket", akkor vicceltem. najó. :drop2: :P :roll: :dead: :naaaah:
nekem magával a Psycho le cemuvel az a problémám, *lol*, hogy nem fognak meg a dalaik. van egy pár kiváncsiságból. többször meg is hallgattam őket, de utána abszolút nem emlékszem az egészre. ^^" . de ahhoz képest a Daishi singelje nekem eggyel jobb kategóriában landolt. ( miya <3). anélkül hogy bármi nagy eredetiséget fedeztem volna fel benne ( vagy pont azért), elmegy.

a Sparta Locals-t meg majd letöltöm, ha már így beajánlottad. köszi. O.o

edit. jaigen vissza a PLC-re. random a Chinese Shounen c. dalukat találom szórakoztatónak. XD. a Grotesque teccett, mint akármilyen random visual kei dal.
DE majd ha végighallgatom teljes diszkográfiájukat, egyszer. *lol*, akkor nyilatkozom. :artist:

Last edited by bylon on 2005 Jun 28 Tue, 5:13 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 5:11 pm 
Forum Fanatic

Ugyanmán'! Mindenki tuggya, hogy Vektor Hektórnak a titkos ikertestvére (ők ketten különféle normál- meg irányvektorok házasságon kívül született gyermekei), aki bosszút tervezett Akhilleusz ellen, de nem tudta megvalósítani, mer' Akhilleusz gyorsabb volt és csomót kötött Vektor irányított szakaszára (fúj, nem, nem ÚGY!), egyszersmind Nullvektorrá "avatva" őt. Bezony, gyermekeim, fekete nap volt ez a matematika történetében...

De... evezzünk könnyedebb vizekre (a vízgőz elég könnyű víz, nemde?).

Ha-ha, bylon, nekem meg pont fordítva műxik a Szájkó lö Sémü-vel... :D
Helyes-helyes, tőccsél! ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 6:49 pm 
Site Admin

bylon wrote:
downy videók? velük még nem találkoztam. ^^ hahhh, oké persze, majd eccer. :drop:

wrr.. kösz a bizalmat.. :drop:

(ésaajaja, hajrá Sparta Locals-al, az amolyan bylonzene szerüség amúgyis.. :sweatdrop:)

lynch.-hez meg még annyi, hogy a volt Deathgaze énekes mellett benne van még Reo is aki ezelött Gullet-ben volt, meg kein-ben (:heart:) plusz még a Lustair-ban is, ami ugye minden nagoyai jó dolog kezdete. :grin: a basszgitáros meg Yukino (ex-kein, Deadman, Gullet). Tehát lynch. = :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 8:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
lynch.-hez meg még annyi, hogy a volt Deathgaze énekes mellett benne van még Reo is aki ezelött Gullet-ben volt, meg kein-ben (:heart:) plusz még a Lustair-ban is, ami ugye minden nagoyai jó dolog kezdete. :grin: a basszgitáros meg Yukino (ex-kein, Deadman, Gullet). Tehát lynch. = :heart:

:shock: *forog vele a világ* . Nagyon-nagyon-cool.

[hosszú elemzés következik, nagy levegő, vagy escape gomb]

Azt sejtettem, hogy a 2004-es megalakulás ellenére, meg a 2005-ös első album ellenére nem lehetnek "új húsok" a zenekar tagjai, mert ahhoz túl konkrét a zenéjük. 8)

mikor a Deathgaze-t említettem mellettük, ilyennemű összefüggésről nem tudtam /szóval most Whiiiiiiiiii~ van :grin:/ csak szimplán megteccett mindkét hasonló stílusú zenekar. ezek szerint, megalapozottan. 8) ( még a berry-ről tudsz mondani valami nagy összefüggést? 8)
Lustair-nak majd utánanézek. :twisted: höhöhö 8)

Case wrote:
bylon wrote:
downy videók? velük még nem találkoztam. ^^ hahhh, oké persze, majd eccer. :drop:

wrr.. kösz a bizalmat.. :drop:

:oops:

Sparta Locals töltése folyamatban. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 28 Tue, 9:01 pm 
Site Admin

bylon wrote:
mikor a Deathgaze-t említettem mellettük, ilyennemû összefüggésrõl nem tudtam /szóval most Whiiiiiiiiii~ van :grin:/ csak szimplán megteccett mindkét hasonló stílusú zenekar. ezek szerint, megalapozottan. 8) ( még a berry-rõl tudsz mondani valami nagy összefüggést? 8)

ööööö.. Berry-t annyira nem ismerem, mert csak valamikor réges-rég hallottam toluk valamit, de gondolom nem jöhetett be túlzottan, mert nem igazán ugrik be milyenek is voltak. Aztan ugye akkor bukkant fel megint a nevük, mikor a tagok nagyrésze felbukkant Deathgaze-ként.. ^^ (nah, minnyá elökeresem, hogy mik is vannak tölük, oszt újrahallgatom o_O/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 7:30 am 
Forum Fanatic

Vááá, új +DéspairsRay+ album (Coll;set, vagy mi) a tonberry-n! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 8:39 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Vááá, új +DéspairsRay+ album (Coll;set, vagy mi) a tonberry-n! :D

jaja, az a régvárt elsö Désp album. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 10:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Desp album, mi? így elhúzni az emeber orra előtt a mézesmadzagot, mikor épp elfele evickélne. :sweatdrop: :drop:

hm, a Merry zenék mellé nem mellékeltek Tick-Tack PV-t? :grin: ? :grin: ? :grin:? :drop:

a Sparta Locals (természetesen?) tetszett. tetszik a gitár benne, meg az egész, olyan boldogságzene - főleg a yume station-. (kedvem támadt utána Franz Ferdinand-ot hallgatni. ^^" meg rohangálni xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 11:09 am 
Forum Fanatic

Ja, ja Sparta aranyos. :D Szeretnél tőlük pv-ket? Mert nekem van egy pár... meg egy koncert is! :headbang:

Na, majd délután kiírom cd-re Désp-et, oszt este meghallgatom, úgyis ma van a :new-bday: -om. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 11:14 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Ja, ja Sparta aranyos. :D Szeretnél tőlük pv-ket? Mert nekem van egy pár... meg egy koncert is! :headbang:

Na, majd délután kiírom cd-re Désp-et, oszt este meghallgatom, úgyis ma van a :new-bday: -om. 8)

akkor Boldog Születésnapot :beee: . köszi, egyelőre elvagyok az mp3-akkal, majd abból keresnék többet. (amúgy is alig van már hely a gépén a videókra >.<)

Case: amit utoljára írtál..O.o, az most teljesen úgy értehető, hogy a berry tagjai mentek át Deathgaze-be. de ugye csak az álmosság miatt maradt ki vmi fontos kötőszó. O_o :shocked!: ( vagy majd ez is el lesz mesélve inkább meeten xD )

naigen, a berry-ről neten talált infóm egyenlő a semmivel. ezért van ez a sok : :poke:

^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 11:29 am 
Site Admin

bylon wrote:
Case: amit utoljára írtál..O.o, az most teljesen úgy értehetõ, hogy a berry tagjai mentek át Deathgaze-be. de ugye csak az álmosság miatt maradt ki vmi fontos kötõszó. O_o :shocked!: ( vagy majd ez is el lesz mesélve inkább meeten xD )

naigen, a berry-rõl neten talált infóm egyenlõ a semmivel. ezért van ez a sok : :poke:

^.^

jaa.. én azt hittem azért kérdezel Berry-röl.. :shock: Mert ja-ja, a Berry két ex-tagja benne volt Deathgaze-ben, pontosabban egyikük ott van még mindig, csak az énekes ment tovább a lynch.-be. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 29 Wed, 11:42 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
bylon wrote:
Case: amit utoljára írtál..O.o, az most teljesen úgy értehető, hogy a berry tagjai mentek át Deathgaze-be. de ugye csak az álmosság miatt maradt ki vmi fontos kötőszó. O_o :shocked!: ( vagy majd ez is el lesz mesélve inkább meeten xD )

naigen, a berry-ről neten talált infóm egyenlő a semmivel. ezért van ez a sok : :poke:

^.^

jaa.. én azt hittem azért kérdezel Berry-röl.. :shock: Mert ja-ja, a Berry két ex-tagja benne volt Deathgaze-ben, pontosabban egyikük ott van még mindig, csak az énekes ment tovább a lynch.-be. :sweatdrop:

ilyen nincs....

:shocked!: :hospital: *dies*

köszi! :grin:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 83  Next

All times are UTC + 1 hour