kyo wrote:
megnéztem a hyde live in budokan-t háááát..egyszer
meglehetett nézni (valószínûleg le vagyok maradva ezzel
az egésszel de midegy)...viszon lenne egy olyan kérdésem
ami régebbre nyúlik vissza: ugye van a realive koncert videó(dvd)
nekem van egy de az sötét fura stb (persze nem rossz)
de van egy másik amire mindenki azt mondja hogy valami
eszméletlenül jó DE az is realive koncert..és az is dvd
..szal arra hogy érdemes rákeresni vagy egyáltalán melyik
a hivatalos
..vagy...vagy ...bármi....valaki help me plíííz

a DVD az a:
L'Arc~en~Ciel-Club Circuit 2000 Realive [001027 Zepp Osaka]
ami... jah, többnyire sötét és nagyon zúzós és abban bukkan fel Hyde az elején valami csuklyás ruhában. meg az egész koncertre nagyon az jellemzö, hogy nem arról szól, hogy csini-Hyde, fanservice, slágerparádé, megstb, hanem, hogy a Laruku mennyire jól tud stramm kis rockcsapatként müködni, meg nagyon jól visszaadja az efész a klubkoncert hangulatát. Vagyis pont ellenkezöje az azelötti jópár koncertvideónak, mint pl. föleg a Grand Cross Conclusion, ahol volt eekkora díszlet, meg szinpad, meg vetitövászon, megminden. Persze azok is jó koncertek, de nagyon jó volt látni, hogy ilyet is mennyire pokoli jól tud a Laruku, azért szereti a Realive-ot annyira mindenki...
meeeg... van valami Real Live Tour Final at Tokyo Dome, vagymi (amit most így hirtelen nem találtam meg... szerintem elkallódott valamelyik kupacban...

) ami emlékeim szerint egy sokkal hagyományosabb Laruku koncert, szintén nagyon jó meg minden, csak nem olyan... különleges, mint a Club Circuit cucc ^^" az viszont nem jelent meg dvd-n hanem csak tv-ben adták le.
utóbbiról klikk
ide egy leírásért.
(Hyde solo-live meg.. olyan.. uuuumm.. izé. mint a Hyde szololemezei is..

)