bylon wrote:
Zoska wrote:
És pont most futottam bele a Mucc-koncertturné hírébe újból, és igencsak bíztatónak tûnik a dolog. Gondolkozik rajta valaki, hogy esetleg ellátogat? Párizsban is lesz koncertjük, meg valahol Németországban is.
jah, a Wacken Fest után Hamburgban. ami kicsivel sincs közelebb mint Wacken.
mindenki berlini vagy müncheni oneman hírre várt, erre meg...hamburg....
*sniff-sniff nektek párizsért

*
az a "más dolgok" amit Case emíltett...nekem a Calmando Qual (Hibiki xD,) kéne nagyon. de 100 % , hogy õket egy mégmesszebbi északnyugati városba hívják. =O
én elmegyek veletek Mucc-ra, ha össze tudjuk szervezni ^___^v
Hát igazából egyedül - vagyis Arianával- még Párizsnak nekivágtam volna mindenféle különösebb szervezgetés nélkül, hála annak, hogy úgy volt, hogy a szállással nem lesz gond, meg a nyelvtudás sem óriási akadály, de a Mucc esetében Németországgal szemben már volnának fenntartásaim. Tehát ha valaki leszervezné, én csatlakoznék, de szervezgetést nem vállalok, aki meg ilyen téren a tapasztalt a társaságban (értsd: Case), úgy tûnik, hogy nem jön... Szóval ha mentek, lehet, hogy csatlakoznék, de akkor minél hamarabb kell dönteni.
Ha már "más dolgok" kívánságlistát lehet összeállítani, akkor nekem a nagy álom ugye a Merry lenne... De ha a realitásoknál akarunk maradni, akkor a DespairsRay is jöhetne, pláne, hogy most megint külföldön turnézgatnak... Akit egyébként szinte biztosra veszek, hogy nagy név lesz, és a németeket megint annyira lázba tudja hozni, mint a DeG, az Miyavi. Feltételezem, hogy jövõre tavasz körül valószínûleg elnéz õ is erre. De ez ugye a társaságot nem érdekli...