Hihetetlenül fáj a lábam még mindig ^^", és ismét széttáncoltam az agyam! Igen színes volt a zenei paletta, ami külön tetszett
. És ha már cosplayeltem, jó volt az a két szám, amire tudtam koreográfiát előadni kisebb nagyobb sikerrel (még gyakorolnom kell!!!!!!!!), meg ott volt a táncnál még a leesik-a-szemüvegem probléma is. Az est sztárja pedig teljesen a Hide-baba volt (kell nekem is egy olyan!!!!!) ^^", még táncolt is velünk a kis drága a lemoned I SCREAM-re. Arigato a sok Hide dalért, eszméletlen jól esett! Olyan kár, hogy nincs gyakrabban buli
.
Ami pedig Case DJ teljesítményét illeti, na itt megmutathatta, és borzalmasan jó is csinálta. Sokféle zene, nagyon táncolható és pattogós, no meg sok csemege és érdekesség. Kár hogy pihennem kellet, de a hülye cosplayer meg is érdemli, hogyha ennyi ruhát vesz fel
.
És szeretnék csatlakozni Ninth barátom véleményéhez: Case ezért a buliért valami díjat érdemelne! Mivel csak neki sikerült elérnie, hogy a táncolók 80-90%-a nő, akik egymásnak esnek, leteperik egymást, gruppenben fetrengenek a földön és kíméletlen nyomják a fansevicet. Yuuri live mondhatni
! És mindeközben német turisták fotózzák őket digiféynképezővel vagy mobiltelefonnal (nekik is egy látvány lehettünk!). Ha épp nem egymást fotózzák ugye ^^".