Ki hallott az aktuális Koda botrányról? Enyhén undorító, ami most folyik... =/
"On the 1st of February, 2008, Koda Kumi commented on a question about "Whether she would like to have children or not". Her answer was something along the lines of "Yes, but before I am 35 years old. I think that the amniotic fluid from pregnant women about 35 years old is rotten".
Now her official site is pretty much all shut down, her promotional activities for "Kingdom" cancelled, and her Kingdom tour in danger of being cancelled as well."
Azóta visszaesett az új albuma a listákon, és nyilvánosan meghurcolják. Láttam egy videót youtube-on tegnap (mára sikeresen eltávolították), ahol egy tévéműsorban bocsánatot kért, sírt, és szörnyen nézett ki (fekete kosztüm, rövid haj, minimálsmink, és még a szokásos extrém műkörmei is hiányoztak).
Jó, nem így kellett volna magát kifejeznie, de azért az, amit ezért a nyilatkozatáért kap, kissé túlmegy a határon szerintem. Ilyenkor jövök rá, hogy valami alapvetően nincs rendben a japán társadalommal, hogy ennyire felfújnak egy szerencsétlen, ám nem túl szignifikáns ügyet.
És nem csak azért vagyok kiakadva, mert szeretem Kumit, bárki mással csinálnák ezt, akkor is ez lenne a reakcióm.
Az ilyesmin gondolkodjanak el azok, akik szerint Japánban kolbászból van a kerítés...