Hát eddig még nem sok koncertvideóhoz volt szerencsém sajna, ezen erősen változtatni kellene majd, dehát idővel ez meg is fog történni. A kedvenceim meg igen egyoldalúak, mert amit régebben nagyon szerettem, arra rá kellett jönnöm, hogy mind eltörpülnek a Buck-Tick koncertvideók mellett, amik egyszerűen nagyszerűek és hihetetlenül ötletesek, szinte mind a kedvencem.
Kezdhetem a Sabbattal, amibe mindenféle random képeket vágtak bele, ami helyenként néha idegesít, de legtöbbször ötletes, kifejező és nagyon vicces, csak már várnám, hogy lejöjjön a második fele.
Utánna a Climax Together, ami egyszerűen gyönyörű mindenféle szempontból, és még egyszer se bírtam sírás nélkül végig nézni a Picture Productos csonka változatát, így már szinte félek, majd egyszer milyeneket fogok sírni a teljes változatán, ha sikerülne letölteni.
A warp days szintén nagyon különleges, mert belevittek mindenféle kamerakezelési furcsaságokat, amitől pár részen igen PV fíílingje van, pedig még ennek is csak a fele van meg, de nagyon kell, mert lehengerlő. (Ennek persze semmi közze Atsushi azonnemű beordításaihoz, hogy Fuck me! és az elképesztő vonaglásához az erősítőknél, miktől majd kiugrott a szemem és majd leállt szívem, áh dehogy....

.)
És persz a már kiemelt Mona Lisa Overdrive - Xanadu, ami egyszerűen robban!

Az embernek kedve lenne beugrani a kocertre tombolni a kawaii fangilrök közé. Ebbe a koncertvideóba aztán mindent beleadtak, amit csak lehetett, az eddig látottak közt valóban talán ez a legjobb, de még meg kell nézni a többit, bár lehet, ennél jobbra nem lelek se a The day in questionben (U-ta!!!!!!!), se a One life one death cut upban, se az Energy Void Tourban, se az At the nigt sideban. Ez utóbbi viszont ha jól észleltem tour videó, ami más kategória kissé, de ha jól tudom, ebből lett kivágva a Zangai live PVje, tehát igen érdekelne!