Case wrote:
háthú.. o____________o" bealudtam miután hazaértem (pedig nem akartam) és azt álmodtam, hogy már a pénteki Krush koncerten vagyunk, ahol szigorú rendben levö széksorok vannak, mi valahol a bal oldalon ülünk, míg Krush a színpad jobb végén kever (a zene jó volt nagyon, meg beteg, meg belassult, de nagyon nem abstract hip-hop. O_o), de mikor elöszedtem a kamerát és megpróbáltam fotózni egyet, morcosan rámnézett, hogy ugyanmár ne. o_O Mindeközben a merch pulton mindenféle számomra ismeretlen zenekarok cuccait árulták, amit már csak azért is furcsálltam, mert az eset Krush utánra idözített fözenekera, a... Capsule volt. Micsoda egy párosítás. @__@" Az ö koncertjükig már nem értem el álmomban, mert morcos lettem a fotós dolog miatt, valamiért elkezdtem magamban számolgatni, hogy mikor is kezdödött a koncert és hogy miért is nem csekkoltam a belépésnél a biztonságiakkal, hogy lehet-e bevinni kamerát, pedig elvileg megvan az engedély, de aztán eszembe jutott, hogy végülis lehet, hopgy azért mert ezt az egészet álmodom és különben is, még csak hétfö van. Megnyugodtam, hogy dejó, akkor mégis lehet, hogy nem lesz gond a fotózással (mindezt még mindig ott a koncerten, az elsö sorban, miközben ment a zene), viszont eszembe jutott, hogy hú én még le akartam ugrani közértbe ma és fel kellene ébredni és lemenni. Erre meg persze fel is ébredtem. o_O
Hömm.. o_o Ellenben ezzel lekéstem a Kaisersröl, tehát rohanás lesz le a kisboltba mindjárt. xD
mindig is tudtam,hogy a japán underground zene nagy dózisban ártalmas