Oh, mintha ez most nekem is lett volna kitalálva ^^". Köztudottan habzó szájú Malice Mizer fangirl is vagyok. Nagyon rossz, hogy már nincsenek, ezért vígasztalódok csak más kétes zenéjű és kinézetű együtteseken, amik szintén isteniek számomra

. De ők a félistenek nekem mind és mindig ott a helyük a szívemben!
Egyetlen dolog, ami zavart bennük, az a merev tökéletesség image-e. Na jó, ez a hihetetlen jó zenék mellet el is veszett. És teljesen tomboló visual fanatizmusom annak köszönhetem, hogy kb. egy éve láttam/hallottam először a Malice Illuminati című videóklippjét, ami végleg megrontotta lelki világomat és a lejtőn már nem volt megállás ^^". Előte már ismertem tőlük a Beast of bloodot, meg képeket láttam róluk, de az még nem volt elég. A nagy Malice film is csak alapozás volt. Szóval nálam minden téren korszakalkotók voltak életemben.
Kedvenc album: Hmmmm, ha már válkasztás elé lettem állítva, akkor a Bara no seido egyértelműen. Igazi gyönyörű lírai opera! De valószínűleg a sosem elkészűlt ötödik albumuk lett volna a nagy kedvencem.
Ezek után gondolom érthető, hogy nem csatlakozok az előttem szólókhoz, és nekem Klaha a kedvenc énekesem

. Először képeket láttam a Maliceról, és rögtön ő fogott meg. Aztán kiderült, hogy a hangja is vetekedhet egy operaénekesével. Annyira imádom a hangját, hogy imádok mindent, amit énekel. Tehát a szóló cuccai is bejönnek, csak a pop nem hagyja kibontakozni, nem illik hozzá annyira. De én nem annyira hasonlítanám Gackthoz! Egyátalán nem! Azonos hangszín, de abszolult más énekstílus és más kisugárzás. Tetsuról meg ne is beszéljük, mert nagyon jó dalalik voltak vele is már, de nekem kissé sivalkodós volt a hangja, mint akit most folytogatnak ^^". Ez is lehet jó, de ne erre a zenére és nem ebben a stíluisban könyörgök, mert így neki nem áll jól! Ami viszont a másik kettőt illeti: Klaha sokkal ridegebb, akár egy prédikátor vagy pap, míg Gackt érzelmesebb volt (ezt mozgásuk, kosztümeik és még a zene is alátámasztotta szerintem). Kedves M10Mes Juka meg kettejük pontos kereszteződése minden téren ^^" (Talán Mana laborban állította elő; plusz egy olyan basszgitárost, aki fogai Yu~kiéivel vetekedhetnek interviewk alatti elővillanási gyakoriságban és minőségben.

Kawaiiiiiiii!!!!!! -> Kialakult a bishounen cifra fogsorral fetishem ^^", vagy egy olyan basszgitáros fetish lehet, vagy a basszgitár és a cifra fogsor összfüggne... Na jó, Yu~kié csak simán sárga volt, dehát a túl sok csokoládé.... Mit tegyen az ember, ha csokivámpír? ^^") Gackt iszonyatos jó dolgokat követett el a Maliceban, amit nem kéne senkinek se elfelejtenie

! És én bírom még most is, mert személyes szimpátiát érzek személye iránt. Ugyanis lévén hatalmas Kami-fangirl, és Gackt lévén Kami egykori nagyon jó barátja, így ő az én tiszteletbeli barátom is. Hallottam, hogy valami önéletrajzában beszólt a többiekre....... De én csak akkor leszek képes orrolni rá, ha a szemem előtt beszól Kamira, addig meg nem izgat (aki hisz neki, az az ő baja). Talán ő így látta dolgokat, de nem voltam ott, hogy megítéljem, és ugye minden sztorinak rengeteg oldala van.
Szólóilag meg Eve of Destiny abszolult!!!!!!!!! Talán azért, mert már kétszer láttam őket élőben, és mert Közi Kami mellett a nagy kedvenc. Imádnivaló idióta!

(és a macskája azóta már biztos, hogy több, mint 10 kiló ^^"......) Haruhiko meg egyszerűen

, de ezt gondolom nem kell elmondanom senkinek. Egyszer hátha megharapják az én nyakam is, ha szépen kérem. És Közi végre visszainteget, ha lesekedik a közönségre és hírtelen összenéz velem. (Remélem nem ijesztettem meg

. Azt az embert furcsa lenne!!!!!) És már várom a szólócuccát! ^^"
A Moi dix moisról meg annyit, hogy jó, de még kiforratlan. Mananak sok évnyi színpadon-nem-gitározást,-hanem-jól-kinézést kell behoznia. És esküszöm, csináljanak valamit a dobossal, mert elrontja nekem a dolgokat (én meg ugye a dobot figyelem első sorban, és ez itt iszonyat gyenge). Még jó, hogy az ének, a basszus, meg a gitár is (ez csak valamennyire) stimmel, ami javít nagyban a dolgon, de nem tökéletes így se. A színpadképük és kinézetük pedig a végletekig igényes és tökéletes, dehát mit is várhatnán Manatól ugye..... Csak nem látom, hogy a másik két tag kinézetileg bármi imaget is felvenni, ami megint hihetetlenül zavar (ennyi erővel Mana dix mois is lehetnének, vagy valami.....). Remélem ez még változni fog!
De a legjobb akkor is a Malice Mizer marad mindörökké!!!!!!!!