nyah ^o^
Guy's Family
3/5
sztem ügyik, ami nálam szinte rögtön jelentkezett h soxor feleslegesen túlzúgatják a gitárokat.. azt hagyják már meg a rocknak! cukker oshareként nem kellene.. (._.") a lassú számaik viszont egész jók (^.^)
am a honlapjuk is megér egy misét. a legújabb fotózásuk eredménye.. hát az h érdekesen unott-besz*rt fejet vágnak szinte mind még nem írja le teljesen a véleményem
am a profilképeknél a reo és kazutake kettőst mindenkinek küldöm sok szeretettem XD egy rossz fapofa és az érzelmes-wannabe-rossz-ribi.. nyah mind1
HeaRt
3/5
és még jó szívű voltam.. annyira mondtátok h ők meg teddy és hű.. hát pf XD nemtom, nekem vmi őrült monotonak! (._.) sry ha vkinek is a lelkébe gázolok, de a v(NEU)-hoz képest lepkefing a hóviharban
oan.. legyen zene, adjuk ki, érzelmesek vunk -gondolom- fel is tudunk öltözni..ez már banda?
nincs benne semmi érzelem.. pedig kevés a háttér szal elvileg nem kellene ennyire sterilnek lennie
van 1-2 eltalált pl planetarium amiket válogatásokon viszont hallanék szívesen, de a cuccaikat nem bitti h megvenném..
Homura
4/5
ők viszont ~*____*~ kár róluk többet írni!
és kellemes a voxos hangja is... szal semmi nazális utórengés, nem pösze és nem raccsol viszont jól károg!
Karma-Shenjing
4/5
kagrra, és egyéb pashya stbbi tradicionel-feeling. azaz kellemesen háttérorientált zene. sztem kellemes.
viszont kevés a dinamikus szám.. élő koncin lehet kávéznék h ébren
végigtomboljam a muzsikájukat
Nigatsu Sanjuu Gonichi
2/5
simán carok! nem kreatívak
pláne h mac-alaphátteret használni! D-OB közös dalunk 1-2 hangszerét találtam meg náluk. nem magunkat degradálom, de mi ezt hobbiból csináltuk, ők meg elvileg pénzt keresnek vele o_O; igazán kihasíthattak vna vmit
az
S-t érdemes egyedül meghallgatni
NoveLis
4/5
ők mozgatták annó is a fantáziám amikor olvastam h van szintisük!
oanok is ^^ sztem kellemes-dallamos kis musikküt raktak össze, noha 3 dal alapján véleményt írni.. nah mind1
(am kicsit néha túltelítik dallamokkal a hangzásvilágukat, de ettől független még emészthetőek)
order made
3/5
címeik megérnek egy misét.. kicsit -naon- plc fíling
kár h zenét már nem annyira effektíven és kreatívan alkotnak mint ahogy azt a sok egyéb effektet, párbeszéded beleszőtték a dalokba = uncsi és béna is a vox..
TEDDY
3/5
vmivel jobb mint a hearto.. de még mindig. szal hm.. kezdetleges nekem.. ^^
meg 1-2 dalnál nekem a közepére már fájt a fejem (o_O)"
THE KIDDIE
3/5
letölteni azért nem érdemes... majd kb 3-4 release múlva elő kell őket venni és akkor naot fognak ütni és

lesz visszahallgatni a régi dalaikra
perpill nem nagy durcik sok potenciállal imho!
TINC
2/5
játékosság megvan
tempó nincs
éticsiga a dörzspapíron.. (-_-") emoshare együttes nem kell! oan dalokat majd inkább én alkotok vagy nemtom, de ez így gáz!
v(NEU)
5/5
ők viszont
jóóóóók~ pv-ket szerezni kell tőlük! *o*
és 1-2 régi(?) akiket viszont naon ajánlok
AILE
Poitrine
Panic CH