...!?
ezek után félve postolom a linket a képeimhez... xD kéretik nem szétoffolni a topickot a továbbiakban...
merthogy, lássunk csodát, az én képeimre sem kell heteket várni.. xD
~~~~ ITTEN!! ~~~~
Remélem senkiröl sem kerültek fel túlzottan kompromitáló képek... ha mégis, akkor... bocsikaaa...

most (mivel sajna megu nem tudott jönni

) nem volt nálam az extrásabb kölcsöngép, de a saját régi romos kis nikonommal is egész jókat sikerült összehozni (hiába azért.. Nikon az Nikon *o*). Söt, van egypár ami szerintem kifejezetten jól sikeredett, ellenben bocsi a sok vörös nyusziszemért, azokkal nem tudtam mit csinálni. o_o/
Van pár jól sikerült bulizós kép, egy halom közeli sok-sok emberröl, pár csoportkép, DJi képek, van Inugami Ramiiiiii, egy tündéri setsunáékról, van birka, teve, süni, Tsukasa-ról van egy tökreromantikuuuus ^o^, az egymás szájában matató rosszéletü kisasszonyokról készült képeket szintén kiszedtem inkább xD, vannak naccerüen sikerült drogos (izé vizipipás.. xD) képek, Eriszröl lett egy nagyon démoni és fenyegetö kép, pedig ö aztán nagyon nem az a démoni és fenyegetö kinézetü tipus ^^, vannak alvós képek, meg a végén vannak pretty diszkógömb fotók. *o*
A sok-sok nagyon pozitív visszajelzést meg mindenkinek köszi.

talán még soha nem volt egy party sem, amiröl ennyire egybehangzóan állította mindenki, hogy hjaj-de-jó volt.

igyekszünk még sok ilyent összehozni. Ji-nek meg itt is millió hála és köszönet, hogy rábukkant a helyre, már azután, hogy végképp lemondtam róla, hogy találunk egy normális klubot szilveszterre.