Ji-chan wrote:
nem csodálom hogy mucc a dejavut kapta meg!! Tatsurou egyik kedvenc száma!! Amikor PLC-vel volt közös fotoshoot + karaoke akkor is ezt énekelte

!!!!
LOL, igen, az nagy jelenet volt... képzelem hogy örülhetett, amikor lehetőséget kaptak hogy szerepeljenek a lemezen.

Gondolom egyből lecsapott a dalra.
Nah, közben nagyvonalakban meghallgattam azokat, amik érdekeltek, kis összefoglaló ezekről, nagy vaskos IMHO-val:
Mucc/Dejavu: Jó meg minden, de tökugyanolyan mint az eredeti
(plusz az Image album intrója, meg egy levezetés, LOL). Nem valami izgi. Ha nem Tatsurou énekelne, azt is hihetném, hogy egy remasterelt LS szám szinte.
abingdon boys school/Sweetest Coma Again: Ez már annál jobb!! Imádom hogy bármi amihez Takanoriék hozzányúlnak rögtön ABS stílusú lesz, szinte nem tudnak hibázni. Komolyan, már-már azt hiszem hogy saját ABS szám.

10/10 nálam.
Merry/PRECIOUS...: A másik csúcspont nálam, abszolút a saját képükre alakították a számot. Gara rég volt ilyen pszichó, a zene is pörög/forog/ömlik, olyan echte Merrysen. Nagyon tetszik. 8)
HIGH and MIGHTY COLOR/ROSIER: Tetszik hogy itt is próbálták saját stílusúra venni a figurát, több-kevesebb sikerrel. Mindenesetre nálam fényévekkel jobb mint a Mucc-ék dala. Tetszik hogy suttogás/beszédmondás helyett hörgés-morgás van, meg olyan sodró az egész szám, nagy elánnal zúzzák. Jó.
LM.C/IN MY DREAM(WITH SHIVER): Háttööö, nemrossz...? Gondolom. Nekem kicsit túl steril/statikus/elektronikus (mármint átlag-LM.C-hez képest is), hiányzik valami fun groove vagy megjegyezhető rész vagy hasonló.
Sid/WISH: Egész jó, nem egy nagy durranás. A szám persze teljesen jó eredetileg is, ez se rossz. Olyan középjó. Még mindig jobb mint a Mucc.
Masami Tsuchiya/MOON: Nagyon szép átdolgozás lett Masami bácsitól, ebben is tetszik hogy megtartotta az összes eredeti dallamot, de azon kívül totál más a szám (hangszerelés stb.), nagyon szép. Imádom.
A többit nem hallgattam egyáltalán még, Marty-val tettem egy próbát, de egy hangos "WHYYY~??" kíséretében skip to next track.