nohát.

én is nagyjából kipihentem magam. xD mivel a buli elötti héten nem volt nap, hogy 3 óra környéke elött lefeküdtem volna (8-as keléssel), a party után meg, egy órányi alvást közbeiktatva, mentem reggel rádiózni, ezért nem kicsit voltam széjjelesve, és kellett hozzá egy sokatalvós, pihizös, nyugis kis hétvége, hogy egyenesbe jöjjek. *o*
végigbogarásztam amik a buli óta íródtak ide és, akko' pár dolog~
*hangcucc: mikor mondtam a paaarti elött, hogy most jobban fog szólni, akkor ugye arra utaltam, hogy nem olyan lesz, mint Gram-Maria afterparty-n, ahol borzasztó kásás és torz és halk volt az egész. most ellenben szerintem teljesen korrekt volt és még a kékyukban tomboló d'n'b party átszürödö hangjait is lazán sikerült elnyomni.

hogy a basszus túl erös volt... ha bárki szólt volna ott nekem helyben, nem csak itt utólag, akkor kb két mozdulat lett volna ezen állítani.

amikor az elején belöttük a cuccot jónak tünt, de lehet csak abban a pár számban aivel ki lett próbálva nem volt olyan hangsúlyos a basszus, meg egy üres terem másképpen szól kicsit. buli közben meg nekem nem tünt fel, hogy gond lenne, mondjuk a táncéren keveset voltam, a szinpadon meg nem ugyanazt lehet hallani, mert ott ugye van külön kontroll, amihez viszont nincs mélynyomó. no, de a tanulság: ha valakinek legközelebb ilyen gondja van, az szóljon és megoldjuk.
*vanilla: hogy ezzel mi a gondom az meg kicsit asszem már a buliban is félre lett értve.. xD a számduplázással alapjában véve semmi gond nincs, ha van rá valami extra ok, korábban is elöfordult többször még a marcopolo-s idökben, meg most is (az említett maximum the hormone szám. legközelebb tölük majd több cuccot viszünk. ^^), amit nem értek az az, hogy minek kell pont a vanillát ismételni folyamatosan, minden egyes buliban. meg azon ritka alkalmak egyike van mikor egyetértek D-vel..
D wrote:
Továbbá javaslom a Vanilla-mániásoknak, hogy hallgassanak egy kis Dispart is. 8) Vagy valami mást a több, mint száz Gackt számból, ha eddig még nem tették meg.

Gackt csinált még egy rakat baromi jó kis számot azon kivül is, amikre pontosan ugyanolyan nacccerüen lehet paaa'tizni. xD
*egy kis adminkodás: ha valami post-ra válaszoltok, akkor nem kell beidézni az összes korábbi hozzászólást, elég az utolsó 1, max. 2.

(Ji, ez neked is szólt. *khm* xD)
*bulis tracklistával igyekszem, még Ji-vel gondolom kell egyeztetni ezt-azt, de meglesz holnap / holnapután remélem.
*képek ugyanígy. átválogatom meg átméretezgetem öket, 'oszt mennek fel valamikor.
*szilveszteri buli kürály lesz, gyertek majd.
aztánmég: örülök, hogy úgy néz ki, hogy azért a nagytöbbség jól érezte magát, kösz mindenkinek aki eljött, meg kösz Ji-nek mindent, meg syunikis Orsinak a paraparázást, meg meguminak is, meg neki a kölcsönfényképezöt is, Doll-nak a tortát, még ha nem is kaptam belöle (=o="), meg Baldy-nak a fotókat, meg Baldy ismerösének is a fotókat, még ha egyenlöre nem is rakta fel öket xD, meg a Yuk szervezöinek, meg majd lesz ám, valami részletesebb beszámoló is, meg bocsi, hogy volt egy kis csúszás a nyitásnál, meg jó volt látni, hogy a parapara elötti zenékre is mozgolódtak egész sokan, meg mennem kellene alszani asszem. xD