nyooo!! én is feléledtem!! Tudom, hogy voltak furcsa számok csak hááát nem adhatom le mindig ugyan azt!! egy zenei műfaj azért van, hogy sok mindent ismerj meg belőle és nem azért hogy a felületét kapirgált!! Én első bulimon kb deget Xet Pierrot Glayt ismertem és a többit nem!! Voltam olyan tudatlan hogy odamentem anno Amiyadéhoz hogy te mi ez a szám erre ő malice Mizer - Beast of Blood én meg jéé ez azért ismerős mintha meglenne!!! És ha minden bulin ugyanazok a számok mennének, akkor elég lenne otthon berakni a playlistet repeat re rakni és élvezni a dolgokat!!
O-chan és Tlox: Azt ugye vágjátok hogy sokkal tartoztok nekem (mondjuk O-channak elnézem mert neki tartoztam ennyivel és (tudod beraktam

)

)...még egy ilyen nem lesz...max csak akkor ha az elborult verziót adom le!! Ez is másvolt mondjuk...ti tudjátok miről van szó!!! Nem szeretek kétszer leadni semmit és ezt Case nevében is mondhatom!! Ha valaki erre a számra gerjed legyen kezdéstől ott nehogy kihagyja!! Vagy ha nem elég neki hogy egyszer halotta, akkor party után menjen haza és rakja be egymás után 200szor!!

!!!
Nekem egy JRock/Vk party mindig arról szólt, hogy mutasson valami új z és nem arról hogy állandóan ugyan azt hallgassam! aki szereti ezt a stílust legyen rest mélyebben is kutatni!!
Ja és nem tudom ki volt az aki azért sírt mert nem adtam le Gazettet amikor kérte de kérlek egy együttes azért van, lehet hogy ez most bunkón hangzik, hogy megismerd elejétől a végéig és ajánlom neked tőlük a Madara kisalbumot és onnan az Anata no tame no kono inochi című számot legközelebb hátha felismered hogy épp a kedvenced megy!! Mert a gazette nem az aktuális albumjaikból vagy singeljeikből áll mint ahogy más együttes sem!!!
Egy az egyben jó volt, nekem tetszett a basszusért meg sorry!! Csak volt egy-két technikai furcsaság hehe..!!!
És még sorry hogy nem tudtam minden kérést teljesíteni!!! De idő és feledékenységem hiányában ez így necces volt na meg az ha hírtelen 5 körbe vesznek és ezt és ezt kérek… sorry!!!
Ja és legközelebbre írok ki exist+trace-t Laroth

!!!