Jelentem én is felébredtem... sajnos nem önszántamból, úgyh még elég komás vagyok.
the buli:
WOW!^^
Iszonyat jól éreztem magamat! Nagyon örültem, h annyi jó fej emberkével hozott össze a sors!^^ sajnálom, h nem tudtam mindenkivel beszélni egy kicsit, bár sztem akivel nem beszéltem az ezt nem sajnálja! XDD A paraparáról lemaradtam, mert találkoztam a lelki társammal! XDDD De a gangurot még sikerült letáncolni! XD
Volt egy kellemetlen tényező, de azt az ott lévőkkel a VIPszobában meg dumáltuk...

Jah és ha már Vip szoba: nagyon jó volt ott zombulni a buli vége fele veletek! XD És az önkénytelen hangkiadásoktól még most is elkap a röhögőgörcs (jeeeeee~....) XD
An-chan: Takony megtette hatását! ma úgy keltem fel, h köhögök és fáj a torkom, és a maximum hangom az a suttogás! XDD Nem baaaaj! Így akartam!
És Sikert aratott a tortááám! ^.^ A "rét eső után" elnevezésű gumikukacos-smartiesos-csoki tortám nagyon ízlett mindenkinek, attól függetlenűl, h gusztustalan volt, mint állat(attól meg még gusztustalanabb lett, h plácikával vagdostuk)! XD Zsellerntől majd kérem a fotót róla!^^
Még nem állt teljesen össze a kép nálam, de sok zene volt amire egyszercsak mindenki felpattant a Vip szobában és rohantunk ki.
VOLT ZETSUBOU-SAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!! ZETSUBOU DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESU!!!!!!!!!
És amit a végén kikönyörögtem Casetől az meg feltette az i-re a pontot! még azt sem zavarta, h szinte egyedűl én ordítottam az Abingdon boys school Howling c. számát! XDD Köszi Case mégegyszer!!!!!^____^
Egyébként ahány pohárba beleittam, ahhoz képes furcsállom, h még nem aftás a szám! o.O De nem gond! ez remélem így marad! XD
Nah szóval összegezve tényleg nagyon jól éreztem magam! Még ilyeeeeeeeet! XDD és már fontolóra vettem a szilveszteri bulit is! XD
Yeeeeeeeeeeeeeee! XD
*megy vissza összeszedni maradék agysejtjeit*
edit:
Ji-chan: Jelentem "vigyáztam" rá egészen a Népligetig! XDD
Orsi: kérdezd meg a kedvesedet, h milyen (zene)linket ígértem neki, mert azt már elfelejettem! o.O
Grail: imádlak!^^ és akkor mi msnen tárgyalnuk tovább! XDD
van akit kifelejtettem?o.O remélem nem....asszem nem...