New World single:
http://impact-media.me.uk/phptracker/do ... ld.torrent
Mondjon barki barmit, az uj kislemezeik kozul nekem ez tetszik a legjobban, baromi jo kis dalocska. (Es kizart, hogy Yukihiro irta a szoveget, ez nekem nagyon tipikusan Haido-stilus. ^^;; )
A Kasou remix meg....
....
.........W T F???!
#______________________#
Oke, ki ezert a felelos? O______O (es miert nem tudott egy epkezlab harmoniat osszehozni? O___O)
Btw...
kyo wrote:
Mert tényleg nincs már benne az a tûz ami régen.
Láthatóan sokkal tudatosabb az egész...persze tudom hogy ezt nem is lehet máshogyan ha ennyi év telik el zenéléssel( a durva profizmus megöli a messzire nyúló álmokat:))
Um... regen? Mikor "regen"? ^^;; Mert ha arra celzol, hogy a Laruku sold out (a "durva profizmus"-bol kiindulva), az megtortent legkesobb a Heavenly idejen, sz'al ha a tudatossag meg a profizmus megoli az almokat, akkor az kb. ott kezdodott. xD;;
A magam reszerol orulok, hogy megint dolgoznak. Meg ha az ujabb cuccaik elegge egy kaptafara keszulnek is, ettol meg jok... persze remelem, hamar kitalalnak valami uj fordulatot zeneileg. (Bar ha az FMA muvi zeneje NEM ilyen stilusu lesz, akkor megeszem a kalapomat.) Ha meg nem, hat ez van, orulok annak, ami van. :3 (Ha anno feloszlottak volna, akkor talan azt mondanam, hogy ezert nem erdemes ujra osszeallni, de nem oszlottak fel, sz'al...)