Nos, vége a rehabilitálásomnak, jövök élménybeszámolót írni. ^^ (Ha Case morog, hogy ne itt, akkor majd bemásolom valahová, és linket dobok ^^)
Nos.. XD Már az odajutás is kalandos volt - pláne, hogy útközben elhagytuk az egyik lufit, ami önálló életre kelvén átkelt egyes-egyedül a 6 sávos úton XD És nem lett baja *.* Ilyenre is csak ez Zearlot-lufi képes. ^^
Aztán közös ámuldozás ismét az "Ágyak Házá"-n ^^
Végre végre végre elérkeztünk a Gyárba is *fetreng* Miután megszültük a szükséges pénzt a bejutáshoz letámadtuk a ruhatárt. (Shizu: szia! *integet* Yumi: ????? Shizu: ugye tudod ki vagyok?? Yumi: öö.. sejtem.. XDDDD *röhögés*) - Végül csak sikerült lerakni a kabátokat táskákat, BAlLoldalra és megtárgyalni ki kicsoda XD, és Zearlot-felfedezőútra indulni. Ami nagyon sikeres lett XD - cirka másfél métert kellett menni. XD Ünnepélyes köszöntés, lufiátadás, majd egy hangos ordítás: MENJETEK MÁR INNEN, NEM LÁTOK SEMMIT!!!! from Orcoo XD *megjegyzem drága hihetetlen vagy* De nem hagytuk ennyiben a dolgot, Zearlot a lufikkal el, Orcoo szintén... de... nem menekült XDDDD - Következő helyszín: színpad... állok egyszem KÉK lufival: Egy kék hajú fazonnak kék lufi, kell???? - Orcoo 180 fokos spirnt: Lufiiiiiii!!! Kék!!! *letámad lufi* -Ekkor jött a képbe Ayumi, akivel nagy lelkesen celofánba és tüllmasniba burkoltuk az említett Kék Hajú Fazon jobb csuklóját (a celofán eltűnt, de a tüllszalag ott leledzett egész este... *Ayumi röhög*: "Akárhányszor látom az a sz*r mindig jobban van rátekeredve XDDDDD) Valamikor az események közepette itt is volt puszi O.o *fehér foltok, pedig nem is ittam XDDDD*
Accán sok-sok tánci tánci, majd idegbeteg toporgás, "mikor lesz már a koncert???"
Na éééééééés, ezt is megéltük. *.*

Sztem nagyon jók voltak, az hogy rossz volt a hangosítás a hely akkusztikája pedig borzalmas, nos erről nem ők tehetnek... -.- Plusz könyörgöm, ha tetszik a zene, akkor ne csak álljunk, mint az a bizonyos valami -.- Komolyan, mintha szikladarabok között álltam volna néha.... -.- Plusz azok a néhai bekiabálások.... szívesen orrbagyűrtem volna az illetőt... menjen fel ő a színpadra és ha jobbat csinál akkor beszólogathat, addig KUSS!... (nemtom ki volt, aki Gazette-t kezdett kántálni, de WTF??! Én is szeretem a Gaze-t, de ha már egy másik együttes koncertjén vagyok, akkor nincs pofám valami mást kiabálni.... -.- ---- Még egy megjegyzés: A KONCERT NEM VOLT KÖTELEZŐ PROGRAM. HA VALAKINEK NEM TETSZIK EL LEHET MENNI -.- *és nem, nem fangörl, kikéri magának most sem KnS megy a lejátszóban, ugyan már XDDD
szeret CD, szeret új CD, mert nekem vaaaaaaaaan,
PPPPPPPPPP Szerencsétlen Tenshi így is úgy izgult, hogy Ayumi azon filózott, vajon elsírja magát, vagy sugárban lehány minket.... ^^" - Amúgy ez az idegesség megjegyzem, a hangodon nem hallatszott. ^^ És tényleg tetszett ^^ És pont azt beszéltük ruhatárban, mikor Zearlot eltűnt, hogy ezt saját erőből nem semmi ám összehozni, és megcsináltátok ^^

Zearlot: azért egy kérés.... gitáros vagy az isten szerelmére, nem szellem a sötétben -.- tessék kijönni a színpadra ^^ --- váá azok a ruhák *.* Jó volt a dizi *.*
Aztán megint tánci tánci (sok GazettE

), már nemtom mikor, de közös rituális Popcorn égetés a parkolóban *.* Szépen égett az újság...
kár, hogy a szerkesztőség nem égne ilyen szépen
Megint felrombolás a felső szintre - ekkor már nem nagyon volt bokám, de valahogy nem érdekelt... XD Már süket is voltam, szal nem oszt nem szoroz.... --- Majd Karaokeeeeeee XD Mivel kiderült valami elvetemült letörölte a számunkat, Sakura Kiss-t énekeltünk, majd Vanillát *csoportban legalább 15... oda meg mikrofon már minek XDDDD Pláne egy....
Maaaajd betámad ruhatár (Zearotto & Yumi & Nagi.... Shi: látom el vagytok havazva... besegítek ^^) Hamarosan megérkezett Eve (aki később bekómált) és Ayumi is. Közös erővel próbáltuk megoldani a problémát (közben Zearlot és a kóla esete: Zearlot csücsül szék, kezében kóla: én azt hittem csak a koncertet kell túlélnünk.... Shi.. höhööö XD)
Hamarosan Zearlot el (Tudjuk ám, hogy aludtál, höhöhö XDDDDD - de neked szabad, te voltál a szülinapos ^^), és Yumi is el... maradtunk négyen... izé hárman, mert Eve tényleg bekómált a ruhák alatt a földön csücsülve, kabáttal a fején... Onnantól ő lett a "hulla a szekrényből" XDDDD Mindenki frászban volt: Úristen van ott valaki O.O xDDDDDDDDDDDDDD
Egy idő és pár óra után próbáltuk feldobni a helyzetet, oldani a ki tudja hol a cucc jeleneteket cukorosztással (Zearlot: "Húúú ez finooom" *bekap cukor*), meg kici kinai áruk occón szlogennal XDDDDDD A jelek szerint annyira nem volt gáz XDDDDD
De a nap csúcsbeszólása akkor is Orcoo-é volt: megjelenik, benéz, meglát Eve-láb: "Úristen lábak!! Ott van egy embeeeeeeer!!! O.o" Shi & Ayumi: "Igen, ő a beépített hulla..." Eve felkel, feláll... Orcoo hátrál egy lépés (mindez cuki szaténszoknyácskában *.* : "sziaaa" Orcoo gyorsan vissza a DJ-pult mögé....
(Még ez előtt Shi belibben DJ-pult, csillogó szemek, majd boldog tulajdonosaként távoz with új KnS CD *.*

)
Közben felváltva tánci-tánci, könyökszétverés, sebkötözés, ruhatárasdi folytat *eszméletlen módon élveztük ám XDDDD*, sajnálatos módon 4:25 - bezár a bazár, elfogy minden. Veszteségek: egy sál :S
De találtunk egy plüssoroszlánt XDDDD
Végül haza, ami megint érdekesre sikeredett, de az már nem a bulihoz tartozik... XD *megjegyz: minden tag fáj, izomláz, torokfáj, hikomat-üzemmód: ON*
Vááá, elfogytak a betűűim XDDDDDDD