várva, vagy nélküle, de véleményezek! ^o^
Ameagari
02 - Iranai
maga a szám sokkal színesebb vokállal! vártam végre am a letisztult verziót, hisz ha emlékeim nem csalnak az első, érdekes minőségű felvétel is ezt a számot takarta
node vissza: ami picit zavart engem a felvételben h a vox picit halk, ill.. lehet csak az én szokásom v nemtom, de picit erősebb visszhang mehetett volna tenshi hangjára h markánsabb legyen a kellemesen bezúgatott gitárjátékok mellett!
am coolossá teszi az a kis rekedtség (és egyben furává tekintve h női vokállal állunk szemben) a hörgés meg a teteje

*én tunnék ien mélyen >o>*
03 - Hanran no Kaze
dallamosabb startja miatt nekem jobban bejön az előzőnél!
és vicces hozzá ez a kis gótlolis vox
én szszerint lehet 1-2 helyen már falzetteztem vna de ez csak én vok ^^" azt nem mindenki szereti
húúú itt viszont üt a hörgés o.o kicsit nekem éles is a váltás..
04 - Ningyou
a refrén kellemesen elvontra sikerült! önmagában ez az ami miatt bejövöget a szám. tenshinek picit .. hát szal a verze jó önmagában, de vokált rá alkotni nem eccerű sztem. picit ahhoz monoton dallamilag és ez érződik nekem.
05 - Yakunan boukun
vuhúúú dinamikus! ez eddig talán a fave! dinamikus, erős! belassul ahol kell és üt ahol szintén kötelező és kéri a dallamvilága! ^o^
06 - Wasureta Kotoba
mint várható volt, egy lassabb a végére ^^
am arra sztem figyeljetek, h a gitáreffektje ami az elején tenshit kíséri kicsit ugyanolyanná teszi mint az iranai alatt. nyílván nem egyezik meg teljesen ez érződik is, de oan hangulatot ad mintha már hallotta volna az ember ^^
a gyors voxért meg külön piripont! ettől független cool
nyah összegzem is: well done! ^^ bevallom őszintén én rosszabbra számítottam annó az intro/outro alapján így... sok sikert és sok koncit! ^^
a voxra 1-2 helyen sztem figyeljetek, összben lehetne erősíteni rajta (nem hangerőben, inkább visszhang és chorus effekt /pl nuendo esetében/ terén)
am azért mertem erre ennyit írni, mert énekhez picit értek, gitárhoz annyira nem, nem is mentem bele nagyon az akkordjátékokba, egyebekbe (azokba csupán annyit érzek, h sztem még nem használjátok ki a 2 gitárt annyira mint amennyire lehet ^^ de ez csak megérzés.. meg sztem változni is fog majd számról számra)