Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 5:39 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 3:49 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
de ez csak egy kérdés: mi a jó abban ha egy szám lemegy vagy 4szer helyette lehetne mást adni???!!!

az, hogy az emberek élvezik? :roll: szerintem vonatozás közben (ami már a 2.-ra volt) nem éppen panaszkodtak a többiek... de ez személyes vélemény... ha ennyire nem akarja senki, akkor majd csak egyszer megy le :P hiszen a közönség kívánsága van nálunk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 4:17 pm 
VIP Member

Rin wrote:
Ji-chan wrote:
de ez csak egy kérdés: mi a jó abban ha egy szám lemegy vagy 4szer helyette lehetne mást adni???!!!

az, hogy az emberek élvezik? :roll: szerintem vonatozás közben (ami már a 2.-ra volt) nem éppen panaszkodtak a többiek... de ez személyes vélemény... ha ennyire nem akarja senki, akkor majd csak egyszer megy le :P hiszen a közönség kívánsága van nálunk...

Már elnézést, de eddig egy embertől jött panasz nem mindenkitől. Vanilla lesz méghozzá ha az első után jönnek h legyenmásodik akkro lesz második is. Meg leeht ezt úgy akadályozni h engem kirúgdaltok a gép elől. Ennyi!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 7:08 pm 
Elite Member

/me jelentkezik, én is Ji-vel vagyok. egy buliba elég egyszer leadni egy számot... ha vki nagyon szereti rakja otthon repeatre a winampját... én addig inkább vmi másra buliznék a partin. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 7:11 pm 
VIP Member

Amiyade wrote:
/me jelentkezik, én is Ji-vel vagyok. egy buliba elég egyszer leadni egy számot... ha vki nagyon szereti rakja otthon repeatre a winampját... én addig inkább vmi másra buliznék a partin. :wink:

Meglátjuk egyáltalán mi lesz rendben? Azért 2 3 Vanilla nem tesz ki egy egész bulit, egész nyugodtan bulizhatsz másra is megígérem nem Vanilla est lesz ^^! Megazstán van egy pár hét és addig nem kéne már egyből megutálni a Vanilla-blockot. Célzok itt arra, hogy királyul eldöntöttük h megint 4 szer fogják kérni... akkor áuljátokmár el azt is hogy fog sikerülni a buli...

Majd valami zúzdát teszek elé és akkor ha nagyon zavar pihenhettek ^^!

★Orcoo blogja★

Last edited by O-chan on 2007 Nov 11 Sun, 7:20 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 7:18 pm 
Forum Addict

Na bumm, két ember nem vonatozik... ne haragudj, de ha egyszer egyszerre tizen kérik tőlem, akkor igenis leadom (ja igen, én voltam az a gonosz, aki háromszor is leadtam... és élvezték :wink: és hősiesen bevallom rühellem Gacktot,tehát biztosan nem a saját szórakoztatásomra ment a dolog ) de köszönöm szépen a kirtikát, ezt is el kell fogadni... innentől max nem lesz kívánságműsor :P mondjuk sztem egy bulinak ez lenne a lényege... sebaj :wink:

Istenem, micsoda fennakadások :D Engem jobban aggaszt, hogy ripityára törtem a bal karomat :lol:

Meg meg se kérditek amúgy, hogy pl. mi az az Ugly Co.? :P Na jó, meglepi lesz amúgy is :P
megértem amúgy, hogy nem akarjátok ti többször hallani, én se szeretem... mondjuk ez is egy nagyon hasznos információ volt XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 8:11 pm 
Mumus

Rin wrote:
Na bumm, két ember nem vonatozik... ne haragudj, de ha egyszer egyszerre tizen kérik tőlem, akkor igenis leadom (ja igen, én voltam az a gonosz, aki háromszor is leadtam... és élvezték :wink: és hősiesen bevallom rühellem Gacktot,tehát biztosan nem a saját szórakoztatásomra ment a dolog ) de köszönöm szépen a kirtikát, ezt is el kell fogadni... innentől max nem lesz kívánságműsor :P mondjuk sztem egy bulinak ez lenne a lényege... sebaj :wink:

Istenem, micsoda fennakadások :D Engem jobban aggaszt, hogy ripityára törtem a bal karomat :lol:

Meg meg se kérditek amúgy, hogy pl. mi az az Ugly Co.? :P Na jó, meglepi lesz amúgy is :P
megértem amúgy, hogy nem akarjátok ti többször hallani, én se szeretem... mondjuk ez is egy nagyon hasznos információ volt XD

őőő ez nem kritika volt csak egy kérdés!!! és honnan tudjam hogy mi történt veled hogy ripityára törted?? ezt így hogy sikerült összehozni??? :(((((!!!! a buli meg csak jó lesz!!! a másik meg amint mondtad meglepi az meglepi!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 8:15 pm 
Forum Addict

Á, autóbaleset... persze nem voltam bekötve... az én hibám... mivel nem mozog az egyik ujjam, szerintem csontrepedés... kaptam rá fájdalomcsillapítót, meg fáslit, meg matricát... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 8:26 pm 
Mumus

Rin wrote:
Á, autóbaleset... persze nem voltam bekötve... az én hibám... mivel nem mozog az egyik ujjam, szerintem csontrepedés... kaptam rá fájdalomcsillapítót, meg fáslit, meg matricát... XD

azt a k.....!!!! waiiiii szegénykém!!! soksoksok gyógypuszit küldök neked!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 11 Sun, 8:28 pm 
Forum Addict

Kofi! ^^ na nem offolgatok... megyek még egy borogatás körútra... így is viccesen néz ki, ahogy írok XD elálló fáslis ujjakkal XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 12 Mon, 10:27 am 
Senior Member

remélem koncertre rendbejön. Én meg tüdőgyulladást kaptam, de legalább a hörgéssel nem lesz gond :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 14 Wed, 12:22 pm 
Forum Addict

Tenshi- Iya wrote:
remélem koncertre rendbejön. Én meg tüdõgyulladást kaptam, de legalább a hörgéssel nem lesz gond :lol:

Ezaaaaz! nézd pozitívan a dolgokat! Jeeee XD
Amúgy jobbulást!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 14 Wed, 10:04 pm 
Senior Member

igen rákenroll >_< :lol:

Köszi már jobb! Ma anyu talált egy bundáskenyeret a szobámban amin fekete szőr nőtt valószínű amiatt jött ki az allergiám :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 15 Thu, 11:30 am 
Site Admin

nohát, a szilveszteres mókához továbbra sem találtam helyet, ellenben nagyon úgy néz ki, hogy a jó öreg Nippon Shoxx bulik most má' tényleg újraindulnak, lehet, hogy még idén, de legkésöbb januárban. max jövö hétre kiderülnek a pontos részletek is.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 15 Thu, 5:07 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
nohát, a szilveszteres mókához továbbra sem találtam helyet, ellenben nagyon úgy néz ki, hogy a jó öreg Nippon Shoxx bulik most má' tényleg újraindulnak, lehet, hogy még idén, de legkésöbb januárban. max jövö hétre kiderülnek a pontos részletek is.

te most komolyan egyetemi vizsgaidőszak közepére akarsz bulit tenni? :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 15 Thu, 5:36 pm 
VIP Member

Case wrote:

Szomorú... TT_TT azért mi is nézelődünk, ötlet van, aztán meglátjuk h megközelítésre meg lehetőségekre milyen. Majd jelzem ha akadt valami.

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour